Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość rosa

Moja nerwica...

Polecane posty

lulek ten email jest juz nieaktualny wysyłam ci biezacy prosze wyslij jeszcze raz jeśli nie spraeia ci to problemu .....Dorotka969@interia.pl

Gość lulek
do eskabelka Jakos sobie nie moge przypomniec,abym komukolwiek na tum forum ublizal,jedynie tym wszystkim psycholom,ktorzy robia glupie miny i wmawiaja wam (mnie tez,ale juz dawno temu)takie pierdoly,ze plakac sie chce,albo umrzec. Jedyne madre wytlomaczenie ,to to ,ze Ty jestes jedna z nich i obawiasz sie stracic dobre zrodelko mamony.

Gość lulek
do lkjh nie jestem pewny ,czy o tym samym mowimy.podaje jeszcze raz AUTOR ;JOE BARRY PANIC AWAY Jesli znalazlas to ,to bardzo dobrze.O to mi chodzilo.jak juz napisalem wczesniej,to znam sposob ,ale chodzi o to abys sama doszla pomalu do sedna sprawy.jesli nie znasz angielskiego,to mozemy sprobowac inaczej,ale ja tu nie mam tej ksiazki ze soba i obawiam sie ,ze moglbym cos sknocic.

Gość elkabelka
wiesz co ty sie lecz na głowie bo tobie to wskazane jak najabardziej! dziewczyny nie dajcie sie wciagnac bo on nawet kase moze wyludzic za jakas ksiazke czy cos takiego, miejcie oczy szeroko otwarte, niech on sobie nie mysli ze ludzie z nerwica beda sie czepiac byle czego, ze niby ich to uzdrowi!! takie programy to my na terapii mielismy ja juz tą ksiazke czytalam i nie bij piany człowieku!

Gość lulek
do eskabelka Przykro,na Twoj temat wole sie nie wypowiadac,juz pokazalas swoja klase.A jesli przeczytalas i nic do Ciebie nie dotarlo,to tym gorzej swiadczy o Tobie. Ja tylko chcialem podpowiedziec co mozna przeczytc,aby wyjsc z tego,a z JOE BARRY i jego wydawnictwem,czy czymkolwiek,to mam tyle wspolnego ,co zakup jego ksiazki.Ludzie pytaja o jakies mozliwosci,wiec podalem namiary.Jezeli jest w google za darmo ,to nie moze byc lepszego prezentu,ale to juz CIEBIE nie dotyczy,bo TY juz czytalas. Jwsres zalosna i koncze polemizowac z toba.

Gość lulek
do blanka120 Blanka,wyslalem ci e mail na nowy adres,ale nie ma odpowiedzi.czy w Twoim adresie jest przerwa w slowi ;interia??? bede za jakii czas

Gość lkjh
aga-w polsce jej nie ma .wyzej podalam link do sciągniecia za darmo ale po angielsku wiec dla mnie odpada:(

to jest link zaczety do kupna tej ksiazki , pisza o jej zawartosci itp. juz czytalam to ..

Lulek nie mam nic do ciebie ale wybacz ze to napisze.NIE WIERZE CI.Uwazam ze ludzie cierpiacy na nerwice lękową nie sa w stanie SAMI sie wyleczyc.Przeczytanie jakiejs madrej ksiazki na pewno nie zaszkodzi moze nawet pomoc ale NIE WYLECZY.Jest potrzebna psychoterapia i ewentualnie psychotropy.Moze tak uwazam bo jestem posrednio psychologiem ale tez rozmawialam z psychologiem z ktorym pracuje na codzien.Uwazam ze mieszasz dziewczynom w glowach robisz im zludne nadzieje.Nie wiem jaki masz w tym cel ale obydwoje wiemy ze\"tonacy brzydwy sie chwyta\"tak jak dziewczyny teraz chwytaja twoje posty.Nie obraz sie ale smiem nawet twierdzic ze nigdy nie cierpiales na nerwice bo uwazam ze przeczytanie jakiejkolwiek ksiazki nie jest sposobem na wyleczenie sie z tej przypadlosci.Przykro mi ale nie przekonales i nie przekonasz mnie.One potrzebuja POMOCY LECZENIA a nie nadziei ktora za pare dni okazesie KITEM:( Pan F jest pan uzalezniony od alkoholu.Nagle odstawienie picia przynosi takie skutki jakie pan opisal.Powinno za jakis czas samoistnie ustapic no chyba ze siegnie pan po alkohol znowu czego osobiscie stanowczo odradzam.Pozdrawiam:) Spokojnych snow dziewczyny:) i tak jak napisala \"pomaranczka\"miejcie oczy szeroko otwarte na to co tu sie wypisuje:(

to tylka koleja ksiazka o lękach i zmianie myslenia , juz we wstepie mozna przeczytac to ...

znowu chyba robiłam sobie niepotrzebna nadzieje ale jak to chieronimka napisała tonacy brzytwy się chwyta ja to juz chyba wszystkie mozliwosci wykozystałam i w martwym punkcie stoje teraz znowu doszedł zołądek chyba zrobie ta gastroskopie ale nie wiem kiedy takie sa terminy .....tak to jast gdy sie mieszka na wsi ...

no ja tez jestem zdania ze ksiazki moga jedynie pomoc w terapii, mi tez czytanie jakis takich pozytywnych fajnych historii pomaga ale to tylko troszeczke, wazne jest wparcie innych, psycholog, no leki jedynie w koniecznosci. na pewno warto cos robic czytac itp,ale to niestety nie jest wszystko

Dzis pierwszy raz nie wzielam psychotropow.Czuje sie dobrze tylko te bole glowy:-o U znajomych bralo mnie \"cos\"ale jakos to opanowalam.Chyba zaczne wierzyc mojej kolezance ze nie mam zadnej nerwicy ze to tylko stres i zbyt dlugie\"zamkniecie\"w czterech scianach... Dziewczyny mamy wielu polskich i zagranicznych naprawde dobrych psychiatrow i psychologow.Nerwica nie zostala \"wymyslona\" wczoraj a lata temu i uwierzcie ze jeszcze taki fachowiec sie nie znalazl ktory by potrafil to cholerstwo wyleczyc ksiazka.Owszem czytanie na pewno pomaga ale samo w sobie nie leczy.Na pewno trzeba miec nadzieje na wyleczenie przeciez nauka i medycyna idzie do przodu ale prosze nie dajcie sobie wmowic cos czego nie ma bo potem sa wlasnie takie efekty\"mialam nadzieje a okazalo sie ze to juz bylo juz to przerabialam\".Jest jeszcze autosugestia ale trzeba miec cholernie silna wole i naprawde ogromna motywacje do tego...Badzcie silne i chodzcie na psychoterapie.To jest dlugoterminowe leczenie trudne ale naprawde pomaga.Nie rezygnujcie z tego nie przerywajcie trzymajcie sie terminow i wierzcie ze wyjdziecie z tego paskudztwa.Ide sie golic;)dobranoc Ps.pewnie lulek mnie zaraz dopadnie:p ;)

dziewczyny jest to jako ebook po angielsku , ja mam juz ... moge podeslac komus na meila,, translator i powodzenia w tłumaczeniu ;.> :))

dziewczyny jest to jako ebook po angielsku , ja mam juz ... moge podeslac komus na meila,, translator i powodzenia w tłumaczeniu ;.> :))

"Owszem czytanie na pewno pomaga ale samo w sobie nie leczy " tak chieronimka zgadzam sie:) mi tez pomoglo jak w sierpniu lezalam w lozeczku z powodu jajnikow, sprawialo to czytanie ze te resztki nadziei ze mnie nie uciekly i dodawaly otuchy,ale to jeszcze bylo nic w porownaniu do tego co mogl dac ktos bliski... tez ide sie polozyc aga81 daj znac jak poszlo z ksiazka🌼

jeszcze mialam napisac chieronimka ja tez chyba mam podobnie do ciebie...tzn lekarz mi powiedzial ze nie az tak zle ze mna za ja mam lekka nerwice, ostatnio rzadko miewam ataki i jakos sobie z nimi radze tzn szybko sie uspokajam. ale nie moge sobie poradzic z tym wkrecaniem chorob:( no i jeszcze mam taki niedosyt uczuc i milosci, tak bardzo chcialabym zaznac szczescia z bliskimi..:(

Gosiumalgosiu, czytalam Twoje wpisy sprzed kilku dni...ja mam identycznie jak ty, uwierz mi.

a to ciekawe pan lulek sie nie odezwał czyzby przeraziły go wasze wpisy ......myslałam ze z nim pogadam cos poradzi jesli sam to kiedys przechodził .....siedze tu i raz włączam Nk .a raz kafeterie tam oglądam znajomych a tu sprawdzam czy nieznany pan mi cos napisał czy sie jeszcze tu pojawi ciekawe ....jestem juz zmeczona nie czekam dłuzej pozdrawiam was dziewczynki to tak ładniej brzmi niz kobietki czy baby ...zycze dobrej nocki milych i kolorowych snów ....DOBRANOC

Gość do Chieronimka
Jeśli jesteś ze Śląska, to podaj namiary na dobrego psychoterapeutę! :)

Gość lulek
do blanka nic mnie nie wystraszylo,zadne Wasze wypowiedzi,(oprocz tej jednej,ktora poziomem nie zablysla-czymajta baby pugilaresy mocno,bo to jakisic loszust).Ale wszystko jest w porzadku.Wiekszosc zWas mysli ,ze tylko psychiatra moze pomoc,wiec nie bardzo rozumie wolanie o pomoc. Blanka,ja juz wyslalem Ci 3 e mail..Piszesz,ze nie ma przerwy,a ja ja widze.

Gość elkabelka
ty jestes walniety worem po mące !! szkkoda ze ta kniga nie uzdrowila ci głowy.!!!

do Chieronimka nie korzystam z uslug psychoterapeuty ale...gdy nastepnym razem bede w pracy podpytam kolezanke moze zna kogos dobrego.Od razu odpisze. Lulek troche zaczynasz \"mieszac\".Po pierwsze na samym poczatku stwierdziles ze chama nic jest w stanie dotknac a z tego co widze troche cie tknal moj post...Po drugie nigdzie nie napisalam ze dziewczynom moze jedynie pomoc PSYCHIATRA.Wrecz przeciwnie!!!!Psychiatra jest od wypisania recepty na kolejny lek.Dziewczynom jest potrzebne zrozumienie milosc tak jak napisala stres-stop i PSYCHOTERAPIA najlepiej GRUPOWA.Tam znajda ludzi z identycznym problemem moga sie wygadac zasiegnac porad innych osob poczuc ze nie sa same...Uwazam ze oszustem tutaj jestes TY.Mieszasz im w glowach gadasz bzdety z ktorymi sie absolutnie nie zgadzam.Nie wierze w to ze mozna samemu wyleczyc sie z nerwicy bo to nie grypa.Owszem jak sie ma same poczatki nerwicy jest sie tego swiadomym to mozna wlaczyc autosugestie wlaczyc w to bliskich itp.ale dziewczyny tu przebywajace maja SILNA NERWICE ktora im nie przejdzie po przeczytaniu ksiazki.Facet je mozesz oklamywac choc uwazam to za NIEMORALNE ale mnie nie oszukasz za\"stara\"jestem na takie BAJERY:)Wyrazilam swoje zdanie... Witam dziewczyny mam nadzieje ze noc uplynela wam spokojnie.Moj maly szaleje juz od 7 wiec ja tez musze a tak bym jeszcze pospala:/Kurcze dalej boli mnie glowa chyba moj zespol szyjny sie odzywa:/Milego dnia wam zycze:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować