liduszka 0 Napisano Grudzień 10, 2006 Gosiak te cyfry przy twoim niku to może data twoich urodzin? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Grudzień 10, 2006 smyk ma 16 miesięcy ale jest fajny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiak67 0 Napisano Grudzień 10, 2006 :) niestety tak - to rok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Grudzień 10, 2006 Czemu niestety ja jestem 70ty też nie pierwsza młodość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiak67 0 Napisano Grudzień 10, 2006 rok urodzenia miało być.... Wiesz, zauważyłam że mój niepokój trochę stopniał.. Fajnie się z Wami gada dziewczyny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiak67 0 Napisano Grudzień 10, 2006 Ja w 2007 więc już niedługo skończę 40 tkę - O ZGROZO :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Grudzień 10, 2006 Gosiak ja też bardzo lubie tu wchodzić bo człowiek naprawdę dobrze się tu czuje jak w rodzinie pogadamy zawsze coś nam ulzy na duszy Gosiak nie pamiętam czy mówiłas gdzie mieszkasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Grudzień 10, 2006 Gosiak wcale nie jest tak zle:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiak67 0 Napisano Grudzień 10, 2006 niedaleko Torunia a TY? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Grudzień 10, 2006 Ja jestem z Jaworzna koło Katowic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiak67 0 Napisano Grudzień 10, 2006 My mamy rodzinę w Żorach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Grudzień 10, 2006 Wczoraj pokazywali rynek w Toruniu spotkanie ze św Mikolajem na TVNenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Grudzień 10, 2006 to kawałek o demnie nie byłam tam nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiak67 0 Napisano Grudzień 10, 2006 Liduszko wpadnę tu dzisiaj jeszcze ale teraz sorki synuś mnie wywala z kompa bo chce trochę pograć. Nawija, że cały czas tylko ja okupuje komputer :) Dzięki za dobre słowa Muszę spadać ;) Narka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Grudzień 10, 2006 pa Gosiak tak to jest córcia też mnie czasem pogania narka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Grudzień 10, 2006 Gosiak jak złe wyniki to trzeba je powtórzyć .Może to od nadmiaru słodyczy no i N robi swoje.Gośka wiem jak się czujesz ja niedawno też trzęsłam się o moje wyniko i OB 30 ,ale jakoś staram się o tym nie myśleć.Gocha a masz jeszcze okres ,może zaczynasz przekwitać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Grudzień 10, 2006 Ada 7777 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Grudzień 10, 2006 Wlasnie sie dowiedzialam ,ze zmarl brat mojej mamy po dlugiej ciezkiej chorobie a pare miesiecy temu pochowalismy tez mamy siostre....jest mi smutno! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Grudzień 10, 2006 Rrenka wiem że ci smutno ale taka kolej rzeczy jedni umierają drudzy się rodzą a my musimy się z tym pogodzić nie mamy innego wyjścia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Grudzień 10, 2006 wiem ,wiem ale to zawsze szok! jedyne pocieszenie to ze juz nie cierpi i jest ze swoja ukochana zona.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Grudzień 10, 2006 tak Rrenusia masz rację zawsze to człowieka doluje przykro jak sie traci kogoś bliskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Grudzień 10, 2006 wszystkim miłej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Grudzień 10, 2006 Rrenko ..wyrazy współczucia .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Grudzień 10, 2006 Gosiu !!!! mój małżonek stwierdził że to ma związek z Twoim przytyciem ,organizm nie nadąża ze spalaniem i odkłada to sobie na boczku ,i z tych boczków wychodzi taki wyniczek !!!! bo gdyby to była poważna choroba to byś już dawno o tym wiedziała ,więc głowa do góry i jutro będzie o.k Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Grudzień 10, 2006 Rrenka,przyjmij wyrazy wspolczucia.Trzymaj sie i wspieraj Mame,bo jej najbardziej jest to potrzebne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiak67 0 Napisano Grudzień 10, 2006 Kasiulek kocham Cię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Grudzień 10, 2006 Hej dziewczyny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Grudzień 10, 2006 Czesc Dana,co u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiak67 0 Napisano Grudzień 10, 2006 Kasieńko bardzo dziękuję za wsparcie i informację Ja dzis chodzę jak nie z tej planety. Mam takie wahania nastroju od klęski całkowitej do euforii. A teraz chce mi się ryczeć... Mąz nadzoryje kąpiel syncia a ja go podsiadłam aby do Was zajrzeć. Ale muszę zaraz robić wypad. Cieszę się Kasiu że się Ciebie doczekałam. Zyczę wszystkim różowych snów. Jutro się odezwę!!!! Papatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Grudzień 10, 2006 Ja właśnie wrócilam z pracy, u mnie dziś deszczowo i smutno,ale czuje sie ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach