Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Owieczka Bee

Jaki kojec najlepszy?

Polecane posty

Dzeiwczyny, proszę o poradę. Chcemy naszej półrocznej wiercipiętce sprawić kojec i nie możemy sie zdecydować. Doradźcie: jaki kształt lepszy, czy ma znaczenie czy uzywany czy niwy, jakich firm są dobre. Z góry dzięki.

Gość Ninka35
A jesteś pewna, że chcecie ten kojec kupić? SAma się and tym zastanawiałam i ostatecnie nie kupiłam. W tej chwili już się przekonałam, że podjęłam słuszną decyzję. Moje dziecko też należy do ruchliwych i w tej chwili z pewnością nie usiedziałaby w kojcu nawet 15 minut. Za chwilkę skończy 12 miesięcy i gdybym kupiła ten kojec, to korzystałabym z niego zaledwie 5-6 miesięcy. Sorry, że nie dopowiedziałam na Twoje pytanie, ale podzieliłam się moimi spostrzeżeniemi.

Gość ania 30
Kojec to jest dla psa,a nie dla dziecka jak ty byś się czuła gdyby ktoś cię wsadził do takiej klatki-wyraziłam tylko moją opinię.

Gość i po co

A kupiłam kojec bo moja córka zaczęła raczkować jak miała 5 m-cy. Kupiłam Chicco duzy, kwadratowy. Teraz córka ma półtpra roku, ale czasem lubi się w nim pobawić w ogrodzie. Nie warto kupować nowego - zobacz na allegro

Gość isias
do ani 30 !nie lepiej zeby dziecku spadlo cos na glowe wtedy gdy pojdzie sie do toalety!co za cynizm

zastanow sie nad tym zakupem... my kupilismy i sie nie sprawdzil... teraz sluzy za lozeczko u dziadkow :-P

A my mieliśmy kojec drewniany, z podłogą, super był. Sprawdził się rewelacyjnie. Niunia miała tak swoje zabaweczki, chętnie w nim przebywała (może nie godzinami, ale jak musiałam iść na doł-mieszkamy w domku-to nie było problemu). Potem już stał i był otwarty to sama tam wchodziła i siedziała, a jak miała gest to zapraszała kogoś do środka i nie znosiła, jak jej tam sprzątałam ;) To była jej kraina :) Uzywaliśmy go 1,5 roku, jak miała 2 latka to go zlikwidowałam, wszędzie chodziła ze mną i nie był już potrzebny. Nie zauważyłam skutków ubocznych stosowania kojca. Mieliśmy kojec o taki: http://www.allegro.pl/item887159298_kojec_drewniany_6_elementowy_z_bramka_harmonijka.html tylko jeszcze plus podłoga i bez bramki, tylko wyjmowało się 4 szczebelki, jak w łóżeczku niemowlęcym.

Gość czworokątny albo
kulkowy

Gość okrągły
i basta

Gość gość
Najlepiej kupić nowy kojec. Używane mogą posiadać jakieś pchły lub inne bakterie. Ja bym nie ryzykował. Sam zdecydowałem się na standardowy kojec od http://www.solidstal.pl/oferta i nie żałuję. Pies jest zadowolony, nie ucieka a ja nie muszę się martwić, że komuś obcemu coś się stanie.