Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ninna

Szukam ludzi z wwy...

Polecane posty

żmijka, ale tylko pod warunkiem, że nie będziesz się ze mnie śmiała ;) a tak na serio - nie ma sprawy, jak będziemy się wybierały dam Ci znać. na pewno nie w ten i nie w przyszły weekend. dalej planami na razie nie sięgam, więc akcja będzie spontaniczna ;)

Gość misticradiii
dziewczynki, zycze wam wszystkim duzo slonka na weekend. i zmykam. pojawie sie pewnie dopiero w poniedzialek. i nie objadajcie sie za bardzo ;)

to ciekawe, że tak mało ludzi z tego forum jest z wawy? czyzby sie wstydzili?

nie, nie sądzę. może po prostu większości ten topic nie dotyczy. pacan, a Ty skąd jesteś?

misti, Ty też baw się dobrze i jak już wrócisz... zrób się na czarno, co? ;)

Gość Ola 33
Nie było mnie parę dni bo nie miałam dostęou do komputera, ale cieszę się, że jest tu nas coraz więcej, pisałyście o klubach, ja uwielbiam DEKADE przy Grójeckiej, bo lubię tańczyć, a tam taka muzyka jest jak lubię. Ostatnio byłam we czwartek, można się wyszaleć. A tak w ogóle to dietę zaczęłam 2 dni temu i na razie jest ok. A co do tego spotkania "na żywo " to fajny pomysł.

w ten czwartek najprawdopodobniej też bedę w Dekadzie z towarzystwem z pracy wiec jak będziecie zniesmaczone widokiem jakiegos najebanego pacana w lokalu to bedę właśnie ja :P

Gość ...adagio...
Hej:) Ja też jestem z Wawy. Warszawa Praga Północ. Mam 18 lat i pewne osoby z mojego środowiska juz mnie strasznie męczą, a narazie nigdzie nie wyjeżdżam na wakacje, takze pomyslałam że możnaby zapoznac kogoś nowego :) Pozdrawiam

Gość witam witam
Was dziewczyny:) czy ja rowniez moge sie dolaczyc?moze cos o mnie:) mam 24latka skonczylam studia ale jeszcze nie pracuje na razie troszke sie obijam;) przeczytalam caly wasz topik i widze ze przewija sie tu czesto wieky 26,27latek:) ale mysle ze te 3latka roznicy nie robia Wam roznicy:) potrzebuje nowych kolezanek bo niedawno rozstalam sie z chlopakiem i teraz troszke ciezko samej:(

witaj witam witam czuje sie troszke pominieta bo mam 20 lat :( ale trudno:) chyba sporo z nas jest swiezo po rozstaniach wiec nie ejst odosobniona:) pozdrawiam

Gość witam witam
a co do klubow to co powiecie na temat sceny?

Gość do zmijki
ja rowniez mam 20latek:) i tez mam ten sam problem:( brak mi przyjaciol bo od niedawna tu mieszkam w stolicy

:) rozumiem ze na studia przyjechalas? to dolacz do naszego klubu:) mam nadzieje ze bedzie wesolo pozdrawiam:)

Gość littleblue
Witajcie, ja za pol roku mam nadzieje, bede znowu w Wawie... I wiecie co, mimo tego, ze tak wszyscy na nia narzekaja, to ja naprawde wolalabym byc w wawie niz w miejscu gdzie, jestem tj. w Krakowie. Pozdrawiam wszystkie rdzenne i naplywowe Warszawianki;-)

Gość Cała-ja
Welcome back. Co dobrego???

Gość warszawianka25
Ja się z miłą chęcią przyłączę :)

dzien dobry dzien dobry w ten jeszcze sloneczny dzien:) po dobrej nocy dobry humor filizanka kawy i czekam na was:)

Gość witam witam
laseczki to co z tym wspolnym wypadek?;) co powiecie np na jakis klubik??:)

Gość warszawianka25
Witam wszystkie i wszystkch :) To kiedy i gdzie wypadzik? :D

hej :) sorki za przerwę w nadawaniu, ale urlop wczoraj miałam i zero dostępu do sieci. przychodzę, a tu wątek zaniedbany, towarzystwo się opuściło w pisaniu ;) wspólny wypadzik super, mogłybyśmy się w końcu poznać. pozdrówki dla Was. ps: pacan, ja też z Mokotowa.

Gość warszawianka25
witaski:) to musimy zaaranzowac jakiś wypadzik zapoznawczy ;) pozdrawiam :D

ooo... no nie mówcie mi, że wątek umrze śmiercią naturalną... gdzie się podziałyście wszystkie?.. :(

pewnie poszły sie opalać i pić na słońcu ciepłe drinki po których sie nawet nie otrząsają :P

uff... jesteście!... żmijka, szczególnie Ciebie mi tu jakoś brakowało :) pacan, a gdzie konkretnie na Mokotowie mieszkasz? bo się jeszcze okaże, że w moim bloku, kurde ;) jakie macie plany na weekend? może byśmy się spotkali?