Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosiaczek26

WIKI JUZ JEST THE BEŚCIARA NA MAKSA

Polecane posty

PO 13 GODZINACH MĘCZARNI I SKURCZÓW 100 % PRAWIE NON TOP , ROZWARCIE NIE NASTĘPOWAŁO BYŁO JEDYNIE 4,5 CM I DLATEGO ZAJEBIŚCI LEKARZE ZDECYDOWALI ŻE GOSIAKOWI TRZA WALNĄĆ CESARZA , A JUŻ ZA CHWILĘ MIAŁEM NA RĘKACH PRZEPIĘKNĄ WIKUNIĘ :) , O WADZE 3,235 KG , WZROŚCIK 56 CM , OBWÓD GŁÓWKI 34 CM .JEST ZDROWA JAK RYBA A KRZYCZY MOMENTAMI ZA CZTERECH :) GOSIAK PO CESARCE CZUJĘ SIE CAŁKIEM DOBRZE , €SMIECHA SIĘ I WOGÓLE , CYCUSZKIEM KARMI SOBIE ALE WIKI TO JEST NAJWIĘKSZY GŁODOMOR Z SALI 416:)A JA UMIERAM PO PĘPKOWYM , MASAKRA JEST ALE BYŁEM DZISIAJ U MOJEJ WICZKI O GOSICZKI I WSZYSTKO JEST OKI :) CHĘTNYCH DO KIRKI ZA ZDRÓWKO WIKI JEST HO HO HO ALE CZY JA TO WYTRZYMAM OTO JEST PYTANIE .FOTKI NARAZIE NIE BĘDZIE BO NAWET NIE WIEM JAK DODAĆ BO MÓJ MÓZG PRACUJE TERAZ INACZEJ :) ALE W NIEDZIELĘ MOJE KOBITKI WYCHODZĄ TAKŻĘ BĘDZIE WSZYSTKO NA TALERZU:) POZDRO

Gość IWKA26
GOSIA GRATULACJE WIKTORII🌻]kwiat]🌻🌻🌻 widze ze mnie zostawilas i sie rozdwoilas:):):):)ja nadal czekam ale mysle ze synek juz tez sie decyduje :):) buziaki wielkie

Gość do męża szczuplutkiej
to właśnie napisał jej Mężczyzna, debilu:P:P:P i co, głupio Ci, ze tak sie cieszy z dziecka i z tego że jego kobieta czuje sie dobrze??? Ale kretyn z ciebie....

Gość do męża szczuplutkiej
całe szczeście szybko go wykasowali, dobra robota moderatorzy;)