Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milli

tu możemy porozmawiać na każdy temat...

Polecane posty

Jak to ? Jakim prawem? Przecież oboje powinniście to uzgodnić. Co nim kierowało i dlaczego ?

To co kiedyś..... Odległość :( Stwierdził, że tak będzie lepiej i, że ja zasługuję na kogoś lepszego... Ale ja nie chce nikogo innego. JA chcę Jego i tylko Jego. :( :( :( :( :( :( :( :(

Jeżeli jego intencje są takie jak mówi, przekonaj go o swej miłości. Porozmawiajcie jeszcze.Nie wolno rezygnować z miłości, trzeba walczyć o to co jest tak piękne...

Ale co ja mogę zrobić jak On chce, żebyśmy zostali tylko przyjaciółmi.... Teraz to marze tylko o tym, żeby ta przyjaźń chociaż przetrwała.....

To bardzo ciężka sprawa, trzeba być bardzo silnym, by z miłości przyjaźń stworzyć. Dasz radę ?

Mam nadzieję, że dam. Ale ciągle nie mogę się przyzwyczaić, że to już nie jest to co było. Kurcze smutno mi.....

Spokojnie dziecko, nie myśl o tym. Myśl tylko o rzeczach pięknych. Co Ci da zamartwianie się ? Widać tak musiało w życiu być, a Ty miłość swoją wnet odnajdziesz. Wierz mi na słowo, mam dobry układ z wróżką... 🌼

Dzisiaj jakies smsmy przychodziły do mnie, że niby wróżka, tarot itp. I ona napisała, że znajdę kogoś........ale ja chcę Go właśnie Jego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No ale dlaczego On to robi, wie dobrze co do Niego czuję..... :(

Nie zamartwiaj się proszę, czas goi rany. Może ma świadomość, że nie jest Ciebie wart. Chce dla Ciebie jak najlepiej.

Czy Ty myślisz, że ja Ciebie nie rozumiem ? Ja kocham bez wytchnienia od jakiegoś czasu pewnego mężczyznę i cóż z tego !!!! Potrafię poskromić swe uczucie, które tylko mnie jest bliskie. Płakać cichutko jak jest mi źle, ale mam honor. Jestem kobietą i jak mi mężczyzna mówi \" nie możesz mnie kochać\" nie mówię nic. To nie ja tracę, zaś On nie jest godzien mej miłości . I tak też jest w Twoim przypadku. Nie jest Ciebie godzien i nie płacz już dziecko kochane, szkoda Twych cennych łez.

Jak widać chyba jesteś silniejsza ode mnie. A łzy momentami same płyną. Dobranoc i dziękuję Mili....

Gość przylepa
Jerzeli ktoś mówi ,żechce z Tobą tylko przyjacielem to oznacza tyle jakby mowił ,że jego miłość już wygasa to przykre Motylku .Trudno będzie tobie z nim się przyjażnić .Myślę choć może to zabrzmi tochę patetycznie ,że to uczciwe z jego strony .

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Motylku kochany...nie martw się. Nie słuchaj innych , tylko swojego serca.

Motylku - strasznie mi przykro, ze sie tak stalo. Teraz i Ty i ja jestesmy oboje bez marzen. I to musi potrwac. Ja tez nie chce nikogo innego, ale co zrobic kiedy nas nie chca? Kiedy stracisz kogos kogo kochasz to dlugo boli ale w koncu sie goi. Trzeba czekac. Nie licz teraz na przyjazn bo bedzie Cie bolalo jeszcze bardziej. Przyjazn moze sie pojawic dopiero jak sie Twoje serce zagoi. Staraj sie zapomniec chociaz to sie wydaje niemozliwe. Ale to sie udaje i tylko musisz zaczac chciec zapomniec. Teraz tylko placz az wyplaczesz z siebie caly bol i jak go juz wiecej nie bedzie to zobaczysz, ze wtedy bedziesz mogla pokochac kogos innego. I zycze Ci zeby sie Twoje serce zagoilo jak najszybciej. Wtedy sie bedzies mogla tez przyjaznic bez bolu.

jolu7 - najlepiej to sie nie dawaj calowac przynajmniej przez pierwsze dwadziescia spotkan to zobaczysz czy kocha Ciebie czy tylko calowanie. Jak kocha bardziej calowanie niz Ciebie to by z Toba nie byl i tak nawet jak bys byla mistrzynia swiata w calowaniu. Jakby sie juz Ciebie nacalowal to by i tak chcial zbadac czy z innymi by mu sie nie calowalo lepiej. A jak sie w Tobie zakocha to bedzie chcial sie z Toba calowac nawet jak jeszcze nie umiesz. Wtedy sie nauczycz. Dlatego z calowaniem nie nalezy sie spieszyc jezeli Ci zalezy na chlopaku. Jak Ci na nim nie zalezy albo nie chcesz zeby sie w Tobie zakochal to sie z nim powinnas zaczac calowac jak najszybciej bo to naogol uodparnia chlopakow na zakochanie. Jak mu sie nie dasz czlowac to sie moze w Tobie zakochac i wtedy moze Ci byc trudno sie od niego odczepic. Ile masz lat?

Gość jola7
mam 17lat i od kilku dni podoba mi sie chlopak z ktorym sie juz raz spotkalam!chcial mnie pocalowac ale jakos nie wyszlo bo spytal sie czy moze mnie pocalowac, ja sie zgodzilam chociaz nigdy sie nie calowalam i niewiem za bardzo jak to sie robi

Jolu7 - nie martw sie tym ze nie wyszlo. Naogol zaczyna wychodzic jak tylko ludzie przestaja sie martwic ze im nie wychodzi.

a jakbys chciala wiedziec jak to robia elfy to otwieraja przy tym buzie i staraja sie dotknac jezykami jak najglebiej w buzi. Czlowieki czasem tego nie lubia bo sie przy tym czasem dusza ale u elfow to dziala calkiem dobrze.

elfie---> Mam wrażenie, że u ludzi jest podobnie, no, może niekoniecznie z tą głębokością :D Ale może elfy mają krótsze języki...;)

elfy sa przecietnie miejsze od czlowiekow ale jezykow, nawet krotszych to uzywaja chetnie. I takze do innych celow, ktore jak sie okazuje ich paniom bardzo odpowiadaja.

Witam wszystkich serdecznie... Elfie nie zapomniałam....dziś odrobię lekcje... ;)

Witam wszystkich. Czy ktos ma jakis powod do radosci i moglby sie podzielic? Jak tam 1977, Milli, Motylku, Zodiak?

Ja mam , ale szczęście jest tak ulotne....lepiej o tym na głos nie mówić...;)

Witam!!!!! Może wreszcie ktoś się zjawi i porozmawia. Jest gorzej niż w wakacje...:( Ludziki, co się z Wami dzieje?

Witaj milli, wpadlem na chwilke i widze ze nikogo nie ma. Wpadne jeszcze jutro i pojutrze, moze sie ktos pojawi. Narazie pa.

Witaj elfie...bardzo się cieszę, że jesteś. Proszę napisz, co u Ciebie słychać...tak dawno Cię nie widziałam. :)