Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hilala

CIAZA??!!!!WEJDZCIE PLIS

Polecane posty

Gość hilala

Kochalam sie w 10 dniu cyklu, wieczorem,czyli to byl koniec tego dnia,a ok 12/13 dnia cyklu mialam owulacje, poniewaz mialam duzo plodnego sluz, ktory zaczol mi sie w 8dc i skoczyla temperatura do 37,1 i tak sie utrzymuje juz 5 dzien. Teraz bardzo kluje mnie w podbrzuszu i mam bole jak na miesiaczke. Dodam,ze jestem w 17dc i w maju odstawilam Logest,a poprzednie krwawienie przyszlo z opoznieniem,ale samo bez integracji zadnych lekow,a owulacje czulam w 34 dc i temperatura tez wtedy skoczyla. Kiedy zrobic test skoro nie wiem jaki dlugi moglbyc ten cykl i co moga oznaczac te bole oraz jakie jest prawdopodobienstwo ciazy?

Gość jestes w cionzy
ciesz sie jak i ja sie ciesze:D:D

Gość ania 30
Najlepiej poczekaj do terminu spodziewanej miesiączki,jeśli nie wystąpi to wtedy zrób test ciążowy.

Gość teściara
Duże prawdopodobieństwo skoro bez zabezpieczenia. A test najlepiej zrobić w dniu spodziewanej @, a jak nie wiesz jak wyliczyć następną @ to najwcześniej 14 dni "po" wcześniej nie ma sensu... Możesz jeszcze zrobić badanie krwi w laboratorium na beta-hcg, albo samo hcg, tylko musisz powiedzieć, po co robisz to badanie, zinterpretują sami w laboratorium :)

Gość hilala
to super zrobie 10 dni po owu i 14 dni po i 20 dni po

Raczej wątpie. Jeżeli Ci zależy na czasie jeżeli chodzi o zajście w ciążę to zainwestuj w testy owulacyjne. Będziesz miała pewność kiedy masz dni płodne a kiedy nie. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco.