Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Happy_27

Termin kwiecien 2006!!

Polecane posty

Hello kobitki... Aniu26 poprostu Milenka cud malina a buźka to taka juz poważna :) a Ty kobita jestes czy chcesz czy nie:P głowa do góry wszystko się ułoży Aniutka skarbie cos Ty ostatnio depresyjna jesteś , ale kubiek do kawy to mnie rozbawiłaś:):), aleś walnęła wczoraj posta hohoh Elizabetka i ja pewnie skusze sie na zrobinie bułecek;) Roza jak nie urok to sraczka z tymi dzieciakami ja czuje w moczu , że Iza zarazi sie od Natali:( Rybko skaza białkowa może ustąpić dopiero po 3 roku życia, ale też nie musi:( Kasika Wera Silvia Słoneczko Sylwia Serek Renolka Anna80 Joasia 79 kobito odezwij się co u Was!!!

oj Asmanka zebyś wiedziała że nie w sosie ale to może przez @ i pzrez to że siedzę sama bo Asia wyjechała :( Tomek cały dzień w pracy a jak wróci to mi się nawet gadać nie chce z nim :( Rożyczka może Majeczka nie ma apetytu przez ten ząbek co idzie :( moja głowa ratunku :o

w niektorych knajpach mozna zamowic buleczki z maselkami , pomalpowali mnie. duzo przepisow swietnych jest w kuchni swiata i kuchni polaskiej taki cykl z gazety wyborczej zbieram wszystkie, no i na stronie pascala sa spuer przepisy, :)) aniutka z ta wyplata to masz racje, jak mi zaczyna brakowac szperam po calej chalupie i sprzedaje na allegro, pozbylam sie w ten sposob wielu niepotrzebnych rzeczy z domu/ no i conieco sobie dorobie na swoje przyjemnosci:)))

aniutka a wzielas jaka tabletk, mnie glowa tez boli od kilku dni, na szczescie po tabletkach na pare chwil przestaje, no a humorek to mozesz mniec przez @, ja to sie awanturuje przed zawsze

Aniutka pomyśl, że ja od jutra tydzień tak mam :(wsiadaj w samochód i do mnie ponudzimy sie razem;)

Elizabetka własnie idę coś zażyć bo nie wytrzymam :( Asmanka nie mam samochodu bo pewnie bym wsiadła i przyjechała :) a wogóle jakbym miała samochód to nie nudziłabym sie tylko bym fruwała z Tośka po koleżankach :) ale za miesiąc dostanę furę tylko że wtedy już do pracy :( idę bo Tosiula zasneła :) polożę się :)

Aniutka sama juz nie wiem wcześniej jak szły jej zeby to tak nie było:( Asmana mam nadzieje ze sie nie zarazi:) tez nie masz nastroju?? o matko co to sie dzieje:( Elizabetaa

to dobrze:) Ja dziś poobserwoje mała, a jak nie bedzie lepiej to chyba jutro przejde sie do lekarza:O Muszę sie pochwalic ze Majeczka wczoraj robiła ładnie kosi kosi:D

🖐️ roza to super, moja tez robi kosi kosi, i papa ucze jak od paru tygodni tulic lale i jak powiem tulimy to czasam i ta lale scisnie:)) no nic kolezanki ida do roboty:P pomeczyc te moje dzieciaki

No proszę jaka zdolniacha:D Lec, lec pognęb he he

Cześć.Na mojego Oskara pełnia działa tak że wolałabym wyjść w tym czasie z domu i wrócić po pełni jest okropny. My też stosowaliśmy aftin na pleśniawki pomogło Asmana a jak u ciebie z @ ? Ania super córcia a ta spinka normalnie pozazdrościć,wygląda jakby miała conajmniej 1,5 roku :) Róża Oskar też apetytu nie miał jak mu wychodziły ząbki ,mleko było be , zupka też 2 dni to trwało. Aniutka mnie też głowa strasznie boli :)

przespałam się godzinkę :) Wera wziełam Nurofen i lepiej :) Rożyczka mój Tosiek też nie ma apetytu, wszystko na siłę a nigdy tak nie było :( Kawa mi się skończyła :( chyba pójdę do sąsiadki pożyczyć :) jak się tak chwalicie to ja tez się pochwalę bo tylko narzekam na ta Tosię :) od kilku dni mówi tata i to w pełni świadomie bo jak go tylko zobaczy to jest tata i się śmieje albo jak widzi zdjęcie nasze w ramce to też jest tata :) kosi kosi i papa juz opanowane do perfekcji mało jej sie ręce nie pourywają :) wczoraj prześlizgała sie po całym pokoju wzdłuż do tyłu po podłodze :) ale piszczała przy tym bo chciała \"pocałować\" podłoge i nosem buch w ziemie i bolało :(

Aniutka to dobrze ze sobie odpoczełas:) ale te nasze maluchy robia postepy:) Wera pocieszyłas mnie troche ale i tak sie martwie:( nawet swojego danonka nie chce, tylko pije. I znowu chyba spiaca:(. dzwoniłam do naszej przychodni ale nie ma juz numerkow do naszej doktor:( buu nie wiem jak przetrzymam ten dzien.

Witajcie 🖐️ poranek spędziłam na wydzwanianiu za taksówką która miałaby zamontowany fotelik dla dziecka. Muszę jechać dziś do lekarza i w jedną stronę taxi bo pogoda u nas tazka ze psa było by żal z budy wywalić :O a odbierze nas już Jarek. Nasz fotelik jest w naszym aucie i dlatego taxi mi z fotelikiem potrzebne. Wyobraźcie sobie że w taksówkach nie ma obowiązku wożenia dziecka w foteliku wiec w zadnej korporacj nie mają aut z takim wyposazeniem Obdzwoniłam chyba z 8 korporacji i dopiero znalazłam jedną w której aż 1 kierowca ma fotelik na stanie i przyjedzie po nas, ale mi ciśnienie podnieśli Wogóle jakaś taka rozdrażniona dziś jestem i poddenerwowana nic mi sie nie chce ... chyba jakiś dołek łapię:( Roza wysłałm na ten nowy adres. Aniu26 Milenka śliczna a Ty też niczego sobie i pamiętaj że kobietą jesteś i będziesz mimo tego co się teraz w twoim życiu dzieje !!! Aniu80 i Renolka czekam na wasze zdjęcia bo nic jeszcze nie dostałam :( Zmykam by nie smęcić a poza tym musze sie jeszcze przyszykować do wyjścia do ludzi.

U nas racuchy to się na drożdżach robi i smaży w głębokim oleju w garnku. Rak więc nie jest to na pewno przysmak dla Elizabeth, Kasiki i innych odchudzających się. Ja wczoraj nie ćwiczyłam – przez tą głowę co mnie bolała. Rano wzięłam tabletkę i teraz jest znośnie. W ogóle to jestem pracy i piję kawusię. Aniutka – nasze dzieciaki to jakoś telepatycznie połączone. Moją wczoraj też cofało jak jej podawałam obiadek więc zrezygnowałam. Bo co jej dawałam łyżkę to ona miała wymiotny odruch. W ogóle była wybredna. Z gotowaniem zup to się poddałam, bo ja się nagotuję a ona na sam widok łyżeczki tak wymachuje łapkami, że nie sposób jej podać. Wczoraj jej zrobiłam kisiel – guzik nie chciała, mąż zjadł. Może chandrę miała albo ją głowa bolała jak mamusię. Częściowo przeczytałam co napisałyście teraz czytam dalej a później jeszcze napiszę.

Silvia rozumiem twoją złość szkoda gadać ta korporacje Zdjęcia super:) Napisz co tam medyk powiedział. U nas tez leje i wieje:( Serek moja mała jak nie chce jeśc to sie na tym krzesełku cała odkreca i łapie raczkami za oparcie, komicznie to wyglada, ale teraz to nie jest mi do śmiechu :(

Na afty pomaga aftin. Asią się zajmują dzisiaj teściowie a po południu mają przyjechać moi rodzice. Nie chcę się wtrącać ale mój teść ciągle nosi Aśkę na rękach. Nie pochwalam tego no ale trudno. Asmana, Aniutka – wyślę wam zdjęcia wieczorkiem jak będę w domu. Chyba, że padnę na twarz ze zmęczenia. Kurczę, deszcz zaczął padać.

Roza – a jest coś co Twojej smakuje i je chętnie?

lubi danonki, rosołki, pomidorowa, wogole nie było problemu z karmieniem:) teraz to w głowie rysuja mi sie czarne scenariusze buu własnie wstała

Silvia nie mierzyłam, ale chyba to zrobie, bo sama ciekawa jestem:)

Czesc Nie chce mi sie pisać, taka pogoda i wogóle:O Milenka super😘 Sto lat dla Oliwkikwiat]

Ja wiem?! @ mi się kończy, więc to nie to. Pokłóciłam sie z Karlosem i wogóle:O GG mi szwankuje, ta pogoda, brak kasy, a mogłabym do jutra wymieniać😠

To nie dobrze:( pomysl sobie o godzeniu sie:P jak bedzie miło Majka własnie mnie ugryzła czy wasze maluchy tez gryzą? Nauczyła się!

Cóż ten Karlos znowu nabroił??? GG złośliwośc rzeczy martwych a mi gg działa:P Natalia pojechała do babci wróci dopiero jutro, więc mam troszke luzów