Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieta z klasą

Babska kawiarenka

Polecane posty

widzę moje drogie że ciężko pracujecie i cisza się nagle tutaj taka zrobiła jak makiem zasiał , a ja mam lenia takiego że aż strach sie przyznać dobra idę popracować bo aż mi głupio :)

Gość 789
ale masz dobrze... :(

Dziendoberek :) A mis ie pogoda mimi wszystko podoba - troche swiezego powietrza jest przynajmniej.. no, ale ja juz jestem po urlopie ui pogode mialam wyborna, wiec zaraz odprawie taniec, zeby chmurzyska sobie poszly i zebyscie, kobietki, milay dobre urlopy :D JakoscPierwsza >> z tym pracoholizmem to Cie rozumiem ;) cos popdobnego mi sie przyplatalo (ale nie do konca, poniewaz czasem zlapie mnie len ;) ). Odpowiadam na pytanie nr 1. w listopadzie 23 latka skoncze :) i nr 2. koło Łodzi zamieszkuje sobie :) Witam nowe Babeczki Kawiarenkowe :) usmiechy wielgachne dla Was

Hej Zajączek ja myślę że takie przyjaźnie są możliwe, dlaczego by nie mozna się poznać przez pisanie, znam ludzi którzy żyją takimi znajomościami.Kwiatek

no jestem popracowałam troszkę ale czas na przerwę ja jestem z okolic Poznania a co do tych znajomości Jakość Pierwsza masz rację ja tez z nieznajomymi nie rozmawiam na gg , ale wiesz czasem jest tak jak mi się przydarzyło miałyśmy te same poglady na wiele rzeczy i podobne problemy zyciowe a trudno mówić o takich rzeczach na forum ja tez jestem dość zajętą osoba a jeszcze dom, dzieci nie mam czasu na spotkania w realu ze znajomymi zresztą wiecie jak to jest z czasem wszyscy zaczynają żyć swoim życiem i tak się te przyjaźnie rozchodzą po kosciach a ja się ciesze ze ja poznałam bo juz zaczynało mi brakować takiej babskiej przyjaźni, miałam w zyciu jedną tylko taką mi bliską ale niestety wyjechała daleko i cóż same wiecie jak jest pozdrawiam

witam Was LASKI :) ja jestem z Jaworzna, ale poza wakacjami to przede wszystkim jestem Katowicach,gdzie studiuje i imprezuje. Co do znajomosci przez internet....na jakies randkomaty itp nigdy bym sie nie zdecydowała, ale....na forum jednego ze śląskich klubów poznałam kilka ciekawych osób, potem gdy spotkaliśmy sie na imprezie okazało się że są naprawde fajni i teraz kumplujemy się i razem imprezujemy, nawet raz wynajeliśmy chatke nad jeziorem na kikludniowy melange;]

no moje drogie jak będziecie z taką czestotliwością odwiedzały nasz topik to bardzo szybko zniknie on z powierzchni szkoda ze nie ma nikogo :( :( :(

Witam wszystkie kobietki i te nowoprzybyłe 🌼🖐️ Przepraszam,ze tak poźno ale zebranie miałam :o U mnie za oknem normalnie jesień :( i chłodnawo,bez kawy dzis sie nie obejdzie ,bo jakaś senna jestem ;) Ale już sobie muzyczkę włączyłam to będzie weselej,wogóle bez muzyki to żyć nie mogę :D Co to internetowych znajomości tez zawsze byłam sceptycznie nastawiona,ale powiem,ze nieraz się miło zaskoczyłam i mam troszkę;) znajomych z którymi w realu utrzymuję kontakt :D No to nalewamy kawki i podajemy cos słodkiego dla wszystkich;) Zauważyłam,ze tutaj sobie przybliżamy własne osoby pod wzgl.wieku i miasta to i ja się wyspowiadam :D 24 wiosny jeszcze do października ;) a miasto Warszawa, często tez bywam w Krakowie,bo mam tam rodzinkę :) Moje imię już znacie:D A teraz cos dla was na poprawę humorku,tak dla śmieszku... http://www.prawdziwy-mezczyzna.prv.pl/ http://www.mp3s.pl/aleryj2/

ależ ja jestem :D tylko późno wstaje z wyra o ile mnie nikt nie dręczy, więc dopiero teraz nadaje :)

Gość orion
Czesc dziewczyny znowu jestem z wami . Wczoraj tak szybko ucieklam bo maz wrocil wczesniej z pracy no i musialam mu dac obiad . Mam do was jedna prozbe juz wiele lat mieszkam zagranica (wyjechalam jako dziecko ) i mam problemy z polska gramatyka .Tak wiec chce was prosic zebyscie niezwracaly uwagi na moje bledy i bardzo was przepraszam jesli denerwuja was te moje wypociny.

ależ ja jestem :D tylko późno wstaje z wyra o ile mnie nikt nie dręczy, więc dopiero teraz nadaje :)

Orion- nie ma sprawy, ja u Ciebie żadnych błędów nie widzę. Sorki że dwa razy napisałam to samo, coś moja Opera mnie nie słucha ostatnio:) hehe to jest babska kawiarenka, a ja....nie pijam kawy :] ale musicie mi wybaczyc, posiedze przy soku bananowym, ewentualnie przy mrożonej :)

Tak czytam o babskich przyjazniach na odleglosc i.... kiedys...dawno, dawno temu, kiedy utrzymywalo sie kontakt przez archaiczny wynalazek czyli poczte, mialam taka psiapsiule na odleglosc i wszystko bylo pieknie fajnie, jak pisalysmy tylko listy (zaznacze, ze poznalysmy sie kiedys tam na wakacjach i spotykalysmu sie od czasu do czasu). I chyba 3 albo 4 lata temu pojechalysmy na wakacje: o jeejaaaaaaaa co tam sie dzialo!! Po prostu masakra. Nie moglysmy wytrzymac ze soba 15 minut (dobrze,ze wieksza grupa wyjechalysmy). Dziewczyna byla na dluzsza mete niezyciowa. I tak mi namieszala w sprawach osobistych (relacje ja i moj men), ze myslalam, ze ja rozszarpie :0 tak to bywa niekiedy ze znajomosciami na odleglosc. ALe nie twierdze, ze to regula... Po prostu ja mialam takiego pecha. A moze to dlatego, ze mloda wtedy bylam ;) teraz inaczej patrze na wszystko :)

🖐️ :) :D hey laseczki,Orion niczym się nie przejmuj to nie kółko języka polskiego,pisz jak Ci sie podoba tu ma być luz,niczym nie skrępowana swoboda ;) Millka tobie to dobrze ;) Ja zaraz sobie robię przerwę w pracy bo muszę po papierochy nniestety skoczyc:o bo mi się skończyły,a namiętna palaczka ze mnie :D

Efciak hey :) To fakt,to prawda,tak tez parę razy się nacięłam ,a teraz utrzymuję kontakt z tymi których w necie poznałam,a potem na zywo u mnie w miescie i tak od czasu do czasu sie spotykamy,wychodzimy gdzies razem i tez sie zdarzały takie wpadki niemiłe ze niektóre osoby były poprostu jakby o 2 twarzach,no coz człowiek do człowieka nie podobny ;)

Gość orion
Ja natomiast pijam tylko kawe jesli chodzi o napoje bez alkocholowe no a z alkocholi to biale wino .Ostatnio moj brat zrobil impreze i w nocy poszlismy na spacer .No a ja oczywiscie po winku bylam niezle wstawiona to wywalilam sie jak dluga ze maz z kolega zbierali mnie jak zwloki .Rozwalilam sobie oba kolana i biodro .Rano niewiedzialam na jaka noge utykac bo bolaly mnie obie .Stad moral NIEPIJ JAK NIE UMIESZ

kobieta z klasą fajnie ze jesteś ja tez kawuni nie pije ale Wam na zdrowie niech bedzie wiecie co moje drogie ja tutaj widzę same młode laseczki może ja do Was nie pasuje po 30 jestem :( już niestety

ja z kolei nie pale i nie pijam kawy . Broń boże żaden zdrowy tryb życia, nic z tych rzeczy :) po prostu nie lubię. za winem nie przepadam, ale lubie piffko i impress, mniam :) a jak pomieszam alkohole to gdyby to kończyło się tylko upadkiem, to byłoby ok :D

ZAJĄCZEK nawet głupot nie opowiadaj!!!! A co to wiek ważny,nie ma ograniczenia po to jest taka kawiarenka dla kobietek,zeby kazda mogła się wyluzować,bez ograniczenia wiekowego,a Ty młoda kobita jeszcze ;) i napewno wszystkie sie podogadujemy ;) wiek nic z tym wspolnego nie ma ;) 🌼 zaraz będę tylko po fajki skoczę na 5 min :D Dla zajączka i millki soczki i ciasteczko,eklerek moze być? :D

kobieta z klasą fajnie ze jesteś ja tez kawuni nie pije ale Wam na zdrowie niech bedzie wiecie co moje drogie ja tutaj widzę same młode laseczki może ja do Was nie pasuje po 30 jestem :( już niestety

pewnie że Zajączek bredzi :) może być i eklerek, takie rzeczy to wcinam bez umiaru!! ale ptysie rulesss! też mam lenia, jak zresztą odkąd z wakacji wróciłam. właśnie sobie będe malowała pazurki....tyle lat się męczyłam żeby jako tako wyglądały- bo nietsety je obgryzałam, a FUJ, a teraz jak są ładne i zadbane to rodzina mi powtarza, że leń jestem skoro takie mam, bo to świadczy o nieróbstwie. jak ja chce już mieszkać sama!!! tzn nie sama, ale bez rodzicieli, bo już nerwoszału dostaje.

Gość orion
Ja natomiast pjam kawe notorycznie .No a z alkocholi to biale winko .Niedawno moj brat zrobil imprezke i w nocy poszlismy na spacer juz niezle wstawieni .Ja oczywiscie po winku .No i jak to u mnie bywa wywalilam sie jak kloc .Maz z kolega zbierali mnie jak zwloki z chodnika .Rozwalilam sobie oba kolana i biodro .Rano niewiedzialam na jaka noge utykac bo bolaly mnie obie .Stat moral niepij jak nie umiesz

Gość orion
Kurcze mam cos z kaputerem nie chce wysylac wiadomosci

kobieta z klasą dzięki za miłe słowo tak tylko pomyślałam ja niestety też palę a co do alkoholu to już umiem pić i takie wypadki mi raczej nie grożą jak tobie orionku ale z wiekiem lepiej Ci bedzie szło zaręczam :) lubie czasem piwko winko z własnej roboty, a i drineczka sobie czasem wypije czemu nie taki szmerke czasem jest milutki mi też kom szaleje ostatnio mi dwa razy to samo wysłał a wogule chodzi dzis jak stare pudło

Gość orion
No widzisz zajaczku z tym paleniem ja mam tez problem pale jak glupia Maz oczywiscie nie .Dlatego wykopuja mnie jak pale na korytaz .NOale to chyba dobrze bo szkodze tylko sobie .

wiecie co dziewczyny ja wróciłam w poniedziałek do pracy po 2 tygodniach urlopu i ciagle jestem w szoku po urlopowym :D :D :D nic mi sie nie chce robić boże ale mam lenia pomóżcie !!!! ja słodyczy nie jadam ale kobieta z klasa dzieki za dobre chęci, zawsze miałam problem z nadwagą i muszę bardzo uwazać , poprostu nauczyłam się zyć bez słodkosci no czasem sobie pozwole ale rzadko ale wiecie co jak tak śledziłam te topiki tutaj to duzo facetów lubi troszkę zaokraglone figurki a moze kłamią wazne że mojemu mężowi podoba się moja no nie :)

orion mój mąż też nie pali ale az tak mocno mnie nie ściga sama bym chciała rzucić to diabelstwo bo palę jak smok ale brak silnej woli :( niestety

Gość orion
Nic cie nie ominelo jestesmy na etapie poznawania sie .Wiemy ze palimy ze pijemy same suprelatywy