Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieta z klasą

Babska kawiarenka

Polecane posty

MILLKA >> oj naczekalam sie na mojego, naczekalam... przebieralam w chlopach... wybieralam zawsze tych nieodpowiednich... i sie zastanawialam kiedy w koncu znajde TEGO jedynego.. I sie trafilo :)

i dałam sobie spokój. ale minął rok i niespodziewanie razem usiedliśmy na egzaminie Itak się zaczęła nasza znajomość, dobrze trafiłam był zajęty, trwał w rozpadającym się zwiąku. no i zakochaliśmy się były doły ale wszystko udało się pokonać i jest super jest super facetem. wyrozumoałym i cudownym ma jedną wadę kocha papierosy. no i jesteśmy sobie małżeństwem z 3 letnim stażem. a tak w ogóle mam 25 lat

a piesek to pan czy pani?? bo jezeli pan, to drugiego takiego \"pana\" kochajacego, wiernego i superowego ze swieca szukac ;)

Mam taką nadzieję,najważniejsze ze sobie ufamy i rozmawiamy,umiemy rozmawiać,ja musze troszkę czasem swoj temperament ostudzić ,bo najczęsciej on na kompromis dla mnie idzie,ja tez,ale On częsciej,wogole nie to zeby zachwalać,ale w domu to sie swietnie sprawdza,bardzo mi pomaga,na zakuy-razem,sprzątamy-razem,tylko ja gotuje i piorę,On-myje okna(bo lepiej niz ja) i kolacje co wieczór ,kąpiel nawet przygotowywuje,do sklepu mi lata po podpaski nawet jak sie tak zdarzy-ma dobry charakter i nie załuję swojej przeprowadzki:) Denerwuje mnie tylko to (wiem ze sie powinnam ceszyc) ze wszystko dla mnie najpierw,bo jemu nic ne trzeba;) wiec ja robie to samo kupuje jemu ,czasem to sie z siebie posmiejemy,powariujemy jakie z nas 2 bziki ;) bo on mnie bziczek przezywa,hehehe,tak więc jesli chodzi o przyszłosc to wiem ze to dobry materiał na męża i ojca,bardziej gotowy niz ja.. Ja lubię zyc swoim tempem ,jak wszystko sie toczy swoim rytmem a on sobie lubi planowac,ja nie no chyba ze cos powaznego i i trzeba,jednym słowem on opanowany,czasem wariat,ja udomowiony wariat ,hehhe ;) fajnie tu z Wami🌼 ale juz stop z moimi historiami ;)

no nic moje drogie chyba Was pożegnam już :( może zajrzę wieczorkiem w domku ale zobaczę co tam moje kochanie ma w planach pozdrawiam Was cieplutko kobieta z klasą nie przepracuj sie :) w razie czego zajrzę na pewno jutro papapapa

jakość pierwsza Ciebie też pozdrawiam i życze po raz kolejny udanych wakacji nie przejmuj się tak moze to nie było to jeszcze wiesz mowią że nie znasz dnia ani godziny yczę Ci szczescia z całego serca :)

a ja....no coż. nie dość że podobają mi się nieodpowiedni faceci, to w dodatku wiem, ze tacy to nie przepadają za inteligentnymi (i ładnymi oczywiście :D ) dziewczynami . no i zawsze trafiałam na jakiegoś dupka. a od ....hehe- miesiąca i 4 dni spotykam się z takim..Aniołkiem? :) moje przeciwieńswto, ale jest po prostu oszalałam chociaż sie tak krótko znamy i w żaden sposób nie pasuje do mojego dawnego \"ideału\":D nie wiem co z tego wyniknie bo trudno mówić jak się kogoś tak mało zna, ale na razie go nie ma pare dni i ...umieram :) pewnie sobie teraz pomyślałyscie że jestem głupia i naiwna.....nie nie, po prostu lekko mi odbiło :)

Dodotka,świetnie:) ja tez ostatnio mam mysli w kierunku dzidzi,ale jeszcze nie teraz...JakosćPierwsza widocznie to nie ten,napewno włąściwy się znajdzie,niespodziewanie:) Millka-sama sie zdziwiłam,miło zaskoczyłam,choć nie zawsze jest kolorowo,czasem sie popstrykamy,ale to moj charakterek,nie zawsze nawet moj opanowany wytrzyma,zreszta jak w kazdym chyba zwiazku,a wszystko Millka przed tobą ;)

Kobieto z klasą. u mnie jest podobnie mój jest kochany bo ciągle mi ustępuję no w jednym nie potrafi nie może rzucić palenia a tak to wszystko mi pomaga robić. doskonale śię dogadujemy i potrafimy spędzać z sobą każdy czas nie nudzimy się a łóżko? Tu dobraliśmy się doskonale każde z nas zawsze chce i może i lubi no poza dniami kieduy mam okres oczywiście . nie wyobrażam sobie życia bez niego. czasami tylko chciałabym żeby umiał tak wybuchnąć jak ja bo nieraz mam poczucie winy że nakrzyczałam na niego za pioerdołę.

Millka to są właśnie uroki poznawania się,motylki w brzuszku;) czas pokaze,sama będziesz wiedziała,ja dokładnie od kąd pamiętam miałam jak TY!!! a z 1 miłoscią byłam 3l. tez to omało sie nie pozabijalismy,ale sie kochalismy,potem mnie zdradzał a mi wmawiał ze to ja i go złapałam parę razy i baj,potem sporadyczne spotykania sie i tyle z innymi az pojechałam nad morze..;)

Dodotka Aneta jestem,moze tak krocej będzie ;) hehe,dokładnie Cię rozumiem,ja potrafie wybuchnąć a on czeka az mi przejdzie ,tak juz ma ze nielubi sie kłocic i dobrze,ale jak przegnę to pokarze mi to i uspokoi :) duzo przy nim złagodniałam:)

juz prawie kończę na dzis pracy,dobrze,ze mam podzielną uwagę ;) Ale tu tak miło z Wami,ze sie oderwać nie mogę,a myślałam,ze taki topik nie będzie interesował ;) hehe,a jednak super ze jest tu tyle fajnych kobietek:) Muszę powoli uciekać na chatkę:) ale zajrzę wieczorkiem:) Dzięki za miłe towarzystwo,pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn🌼🖐️:D

Wiecie dziewczyny bo z facetami to tak już jest. Ciężko znaleźć tego właściwego ale jak już się znajdzie to jakby skarb był przy nas. ale ile to trzeba przejść żeby było super. dlatego nie zrażajcie się na każdą czeka jej książe gdzieś tam, nad morzen, w szkolnej ławie czy w parku na ławce:)

JA tez złagodniała przy moim, nauczyłam się trzymać język na wodzy bo u nas jakiekolwiek brzydkie słowa nie wchodzą w grę jeszcze nigdy nie usłyszałam od niego np Ty głupia jesteś:)

JAKOSCPIERWSZA nawet tak nie myśl,wiem co czujesz,ze boli,musisz byc otwarta i pozytywnie nastawiona,wiem ze ciezko,przezyłam to,rozumiem,dokładnie tak samo myślałam,będzie dobrze-zobaczysz,czas leczy rany,widocznie to nie to,nie był Ciebie wart,główka do góry,jedz na wakacje,zrelaksuj,sie oderwij od wszystkiego:) A jak Ci źle będzie-masz tu nas,zawsze mozna pogadac :) Trzymaj sie cieplutko👄🖐️

kurcna olek mialam dzis posprzatac i wlozyc ogorki ale nie chce mi sie od was uciekac tak z wami dobrze.pogoncie mnie

mnie też mógłby ktos odgonić ale nie mam nic do roboty :) przyjaciółka nad morzem, kumpele wybyły też gdzieś za daleko, facet 600 km ode mnie...nuda i tyle!

Jakość pierwsza nie dołuj się zawsze jest cięzko po rozstaniu chociażby nie iwm co to każda cierpi. ale są wakacje co prawda pogoda nie nastraja zabawowo ale wyluzuj a szczęście samo zapuka do Ciebie

Gość a ja wpadłabym
do tej waszej kawiarenki ale nie mam wam nic do powiedzenia :P

dobra dziewczyny ja spadam bo mój synek domaga się mnie wsród zabawek a i trochę obowiązków czeka. postaram się wieczorkiem pokazać albo chociaż późnym wieczorkiem.papatki

zmykam rowniez Macham Wam na do widzenia :) JESTESCIE WSZYSTKIE SUPER 🌻

papa :) to ja też spadam, może coś sobie wymyślę do roboty. a przy okazji pewnie coś wszamam :)