Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieta z klasą

Babska kawiarenka

Polecane posty

hej Kobietki :) ale mnie pracunie\a wciagnela - poprosze kawusie: baaaardzo mocna z mlekiem i cukrem :) moze pomoze kobieta z klasa>> zdrowiej szybko - ponoc czosnkiem warto sie kurowac o ile nie ma sie w planach blizszych kontaktow z innymi osobnikami ;)🌻 dla Ciebie Millka>> ja mam normalna pogode. tzn normalnie jakby sie jesien zrobila ;) zyc nie umierac :D ;) Zajaczek >> hejka :) Witumaziz >> jak sprzatanie?? i inne prace domowe?? odpocznij chwilke,odetchnij, kawki sie napij :) dodotka 🌻 Ewula 🌻 karnityna 🌻 kajla 🌻 Pomarańczova 🌻 JakośćPierwsza >> 🌻 baw sie dobrze :)

dla mnie jednak kawka chyba nie jest stworzona....sistars zrobiła mi dziś rozpuszczalną.....łeee w smaku pół biedy, tyle że zaraz po tym zaczęły mi się dziwnie trząść łapki i takie tam :P więc dla mnie piffko, millerek najlepiej :D

u mnie też jesień - i to dosyć porwista :-) - burza i deszczysko, a moje dziewczyny kota w domu już dostają - fankami telewizora nie są na szczęście, ale czytać jeszcze nie umieją, więc ja muszę - a ile czasu można czytać bajki i grać w gry dla 5-cio, 6-ścio- latków? ja w każdym razie już na dzisiaj mam dość - ale one chyba nie :-(

witam Was moje drogie ponownie :) troszkę widze że sie na naszym topiku ruszyło, ja juz jestem w domku obiadek zjadłam popijam wodę mineralną i zaraz muszę się zabrać się za obiadek na jutro taki to juz los kobiety pracujacej u mnie dziś pogoda była w miarę praktycznie cały dzień słoneczko ale chłodno, teraz sie jednak chmurzy i chyba zacznie padać kajla wspólczuję Ci wiem jak to jest jak dzieciaki sie nudzą ja na szczęście mam ju to za sobą bo moje potrafia się zająć sami sobą ( ale mi się rymlo ) :) narazie znikam ale zajrzę jeszcze narazie pa

Witajcie babeczki,sorki,ze dzis Was tak zaniedbałam:( ale nie czuję się najlepiej,zresztą widzę,że wszysktie zajęte jak to bywa na początku tygodnia ;) Dziękuję Efciak :) dla Ciebie tez pachnący latem🌻;) Niedawno eróciłam wkońcu od lekarza i nawet nie podejrzewałam,ale się az anginy nabawiłam,przez tą jesień :o ale co tam co mnie nie zabije to mnie wzmocni,dzis poleżę nafaszeruję się antybiotykiem bo jutro do pracki trzeba niestety..Narzeczony mnie naiańczy więc nie narzekam :D gdyby żadna z Was się dziś nie pojawiła to udanego wieczorku wszystkim🖐️🌻:D Zaraz sobie cos obejrzę fajnego:)

Witam wieczorkiem🖐️ teraz to bym napiła się coś gorącego tylko nie kawusie :-) zimno i ciemno :D pozdrowionka:-)

kobieta z klasą zyczę Ci dużo, dużo, dużo zdrówka, a nie lepiej było by pozostać w domku i polezeć w łóżeczku !!!! zycze Wam moje drogie dobrej nocki i mam nadzieje, że jutro nie będę musiala tak pilnie pracować jak dziś i pogadamy troszkę :) papapa dobranoc

wtam serdecznie🖐️ bardzo fajny topik:) hej dziewczynki-zapraszam na herbatke-ale pije zielona-kto z was lubi:P-pomaga w przemianie materi:D a moze kruche ciasteczko?? tak tu milo...bede tu zagladac codziennie.:)

Witam witam🖐️ nie zawsze pusto:-) nieraz nie idzie nadążać z pisaniem:D lubie zieloną herbatke a że jestem po kawusi chętnie napije się jej:D no i może wrzuce jakiś grosik do szafy grającej aby było romantycznie:-) pozdrawiam

Dziendoberek :) Witumaziz >> no to zeby nie bylo, ze tlok na kafe jest tylko iluzja odzzywam sie ;) Ale masz racje niekiedy z czytaniem nie mozna nadazyc a co dopiero z pisaniem. Ja tez poprosze heratke zielona z ciasteczkiem. \\...cytynowym Wiecie, ze 12 sierpnia ma byc deszcz meteorow?? Uwielbiam sobie polezec wtedy na lace i poogladac :) Pozdrowienia dla wszystkich :)

Witajcie kobietki🖐️ cynamonka witamy :D Ja lubie ziloną a najbardziej zileoną z opuncją figową:) Ja dziś jakoś łażę i mam full roboty:o ale daje radę ;) zaglądnę pewnie poźniej,miłego dnia wszystkim :D Dzięki Zajączku :)

Efciak🖐️:-) mam nadzieje że nie mieszkamy daleko od siebie to poleżymy razem na łące uwielbiam takie coś no i z kawiarenki weźniemy ze sobą jakiegoś szanpana no i kilka osób które będą chciały z nami posiedzieć i pomoczyć się w tym deszczyku:P

Witumaziz>> moze trzeba zrobic oficjalny nabor do kawiarenkowej grupy osob chcacych posiedziec w gwiezdnym deszczu

Cześć dziewczyny witam nową koleżankę- Ciebie cynamonku. Ja poproszę herbatkę ale najlepiej jakaś zapachową, sorki zielonej nie lubię. Troszkę pustawo coś tutaj, mam troszkę pracki więc zajrzę później. Kobieta z klasą nie ma za co :)

zapomniełam pozdrowić Zajączka 🖐️ kobieta z klasą 🖐️ jak zdrówko :-) mnie też coś już łapie przez tą pogode ochydną i jesienną:-)

Dziewczyny prosze Was - zdrowiejcie szybko.... qrcze sama czuje, ze cos mnie w nosku kreci :0 mam nadzieje, ze to tylko chwilowe a pssiiiiiiiik albo i nie

hmmm... cisza jak makiem zasial ...porozmawiam sobie sama ze soba ;)

Kobietko z klasą🖐️ dobrze że żyjesz :D masz żyć długo :D Efciak jak kichasz to zatykaj nosek :P bo zarazisz nas wszystkie w samym środku lata i wszyscy położymy się do łóżek:Pdruga kawusia dobrze mi zrobi :-) a kto nie pije kawusi zapraszam na herbatke :-)

kawusia jest tylko cukru sobie sama weź bo nie wiem jeszcze ile słodzisz :-) ja osobiście nie lubie brudzić sobie kawy z mlekiem jak czarna to czarna:)

sorki moje drogie że Was dziś zaniedbałam ale mam dziś w pracy zwariowane lotnisko :( :( :( ale widzę że za dużo nie straciłam coś panienki brak Wam dziś weny pozdrawiam :)

Sorki kobietki,ze Was tak zaniedbałam,juz jestem w chatce po ciężkim dniu,trochę lepiej mi ,przygotuje obiadokolację i zajrzę tu:) A jutro odrobię zaległości,powinnam miec luźny dzień:) Całuski i pozdrowionka dla wszystkich:)

hej dziewczyny🌼 zaproponowalam wam herbatke i ciasteczka,a potem zniklam........ wybaczcie:D ale ja zyje w innej strefie czasowej:-o wiec bede tylko serwowac sniadanko-bardzo wczesnie-ewentualnie pozne kolacyjki-lub drinki....lub herbatki na sen:P oczywiscie oprocz herbatki zielonej mam wiele innych-owocowe-pyszniutkie! tylko,ze wtedy akurat zielona byla juz zaparzona:P.......... lubie wisniowa i brzoskwiniowa,ale nie ma jak malinowa:) ja mam pytanko-pisalyscie wczoraj o tym deszczu meteorytow...ja tez chce zobaczyc....ale jak?? u mnie noc u was dzien... dodam,ze mieszkam w usa-niby roznica czasowa nie taka wielka 7 godzin...ale....skoro u was to bedzie mozliwe do obejzenia o 23 to u mnie 16....ciekawe czy cos zobacze w dzien??? kobieta z klasa-👄 witumaziz-👄 zajaczek-👄 millka-👄 efciak-👄 kajka-👄 jesli kogos pominelam-to przepraszam,ale jestem tu nowa:P

nie wiem czy zagladacie o tej poznej porze?? posiedze na ,,kafe,, troszke.... moze komus herbatke,lub drinka,bo na kawusie to juz chyba zapozno:) mam paczki-nie sa wlasnej roboty-sklepowe,ale tez dobre:P

heyka simonka cynamonka😘 miło,ze zagląda ktos wieczorkiem oprócz mnie samej,bo reszta dziewczyn raczej za dnia ;) Nie czytałam o deszczu meteorytów bo musze troszkę nadrobić zaległości w topicu bo miałam troszkę pracy i zaniedbała,ale odrobie:D wogole to miło poznac:)🖐️

witaj kobietko z klasa:) no teraz to wy za pewne spicie:) wiec bede tu pilnowac tego topiku ,az do rana:D potem kawusie i herbatke bede serwowac.... a potem to pora spac😴a tu ktos inny musi mnie zastapic:D u mnie nic ciekawego,bylam wczesniej na spacerku z corka..potem poszalalam z nia przed domem,a teraz siedzimy cichutko w pokoju ona oglada bajeczki przed tv,a ja sobie tu kliku-kliku.... no na razie🖐️