Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieta z klasą

Babska kawiarenka

Polecane posty

aro jak nie śpisz to mi powiedz jak się wstawia do tekstu takie piękne kwiatki, łapki, buźki itp. bo ja zupełny samouk komputerowy, dziecko mam dorosłe na swoim, znikąd pomocy.....buuuuuu

Dzięki Dodotka,Witumaziz jesteście kochane :D Witam wszystkie nowe twarzyczki ciepło i serdecznie :) Dopiero wyrwałam kompa mojemu ,ale widzę,że już wszyscy śpią,więc życzę kolorowych snów i miłej nocki,do juterka babeczki:D🖐️🌼 Pozdrowionka dla wszystkich:)

Gość
witam wszystkich cieplutko🖐️🌻Niestety wczoraj nosiło mnie po świecie i nie mogłam posiedzieć z wami. Dziś też mam troche kilometrów do pokonania. Wczoraj Wrocław a dziś Gorzów.Dlaczego ja nie mam samochodu na wodę?:DW pracy po urlopie masa ludzi przewaliła się przez sklep.Dziś będziemy mieli kilku nowych dostawców .Już jestem przerażona....... pozdrawiam nowych gości kawiarenki🖐️🌻:D

Witajcie kobietki:) Wpadłam wam zyczyc miłego i udanego dnia:) ja dziś jeszcze sobie odpoczywam,dzis juz lepiej:) poźniej zajrzę,miłej pracy kobietki🖐️

Witam wszystkie panie a jednoczesnie żegnam na tydzień. Jadę na Mazury + Wilno, może wreszcie będzie lepsza pogoda, bo na Śląsku fatalnie. Z jednej strony dobrze, bo nie trzeba podlewać ogrodu, ale chwasty rosną jak oszalałe. Co to będzie po tygodniu! Do zobaczenia (przeczytania).

Chętnie bym zjadła jakiś owoc, tyle że...ała!! nigdy mnie nic nie boli, a dziś i wczoraj...umieram z bólu. Nie chce iść nawet za bardzo do dentysty bo co powiem- boli mnie ząb, ale nie wiem, który? bo taka jest prawda, boli tak dziwnie, że nie mam pojęcia ....teraz wszamałam 3 tabletki i trochę mi przeszło, ale jak coś zjem to znowu będzie to samo. Dobra, koniec narzekania. Witam Was wszystkie- 🌻. Niemłoda- hmm, Śląsk wita :)

Gość Pomarańczova
Hej! Wpadłam zeby was poczęstować pomarańczami. Strasznie u was tu czarno wiec muszę tu trochę przypomarańczowić :P:D

Gość Pomarańczova
Hmmm. ostatnio odnoszę wrażenie ze tu jakby mniej cukru.. hehe.

:) Hej Babeczki Witam wszystkich :) Dawno mnie tu nie bylo :( ale nadrabiam zaleglosci...pomalutku, bo w pracy nadal szalony okres Wracam do obowiazkow L0 🌻 dla wszystkich ;)

własnie ..... dziś to cukru chyba w ogóle brak.....nawet kawy brak :P

Ja chyba zaraz to zrobię bo zmęczona jestem💤 mam nadzieję że mój mąż zrobi to samo.

do sypialni to ja mogę iść....co najwyzej z kotem :) ehh, nawet nie, bo wyszedł na samice!! :)

Gość Pomarańczova
Musze wam powiedziec ze dzis rano mnie muj kochanek bardzo zadowolił miałam nawet orgazm

Właśnie wstałam :O tak więc jesyne co mogę wam zaproponować to śniadanko i herbatkę białą z pędami bambusa. na kawkę muszę poczekać.

Gość Pomarańczova
Dzis weszłam na kafeterie i sobaczylam ze ktoś się podszył pode mnie :( I tak sobie mysle ze jak juz raz sie ktos podszył to pewnie zrobi to wiecej razy dlatego przez jakis czas nie bede tu zaglądać. Mysle ze jak tylko zobaczycie ze jest napisane coś głupiego to bedziecie wiedziec ze to nie ja napisałam, tylko ktos pewnie młodziutki i bardzo wredny. Na razie kobietki. Trzymajcie sie 🖐️

witam Was moje drogie dość dawno mnie nie było i przepraszam że się nie odzywałam wyjechałam na troszkę z rodzinką odpocząć to było raczej nie zaplanowane wiecie taka szybka decyzja było super i nawet pogoda dopisała u mnie dziś piękne sloneczko aż się chce żyć a tu trzeba pracować jeszcze nie nadrobiłam zaległości żeby sobie poczytać o czym tam sobie rozmawiałyście jak mnie nie było pozdrawiam wszystkie stare kolezani i te nowe które do nas dołączyły :) zajrzę później zmykam do pracy

No Zajączku widzę że wszyscy po jakos tam odpoczywamy ale niestety wakacje się kończą i juz niedługo czas wracać na dobre do pracy:(

Ale teraz trzeba cieszyć się super pogodą, ja zaraz jadę na wielkie zakupy a po południu ok 16:00 zabieram dzieciaki nad jeziorko sie wykąpać. dla wszystkich obecnych i nieobecnych ślę 👄 i mnustwo 🌻🌻🌻

Trzymajcie się wieczorkiem pewnie się pojawię. szkoda tylko że coraz rzadziej spotykamy się wszystkie. Ale rozumiem praca, dom wszystko pochłania tyle czasu.:)