Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieta z klasą

Babska kawiarenka

Polecane posty

Hejka kobietki. Ja nie spie lazikowalam jak co sobota po sklepach, teraz robie obiadek a o 17 zmykam na dzialke. Taki skwar a ja bede prazyc sie na dzialce:( Ale jutro pojade na basenik i bedzie extra. Dzis jakos przezyje ten dzien;) Oki zmykam pozdrowionka i 👄

juz wiem - przebije jej oferte: dam 300 zł he he he to i tak bedzie jak za darmo :) no, juz mi lepiej :)

JA dziś ok 17 też zmykam jadę do teścowej, trochę odpocznę bo mój synek uwielbia dziadków a oni jego więc się trochę nim zajmą.

Gość orion
Witam was dziewczyny .Wrocilam z urlopu i widze tu same nowe twarze . Chcialam was zapytac czy bywa tu jeszcze kobieta z klasa i zajaczek no i te wszystkie ktore sa tu od poczatku Pozdrawiam was serdecznie

Efciak to blisko mnie bo ja z Łodzi;) Kobiałeczki wrocilam wlasnie z dzialeczki zaraz pomykam spac bo jade o 6 na grzybki, to moja pierwsza wyprawa w zyciu i kurcze ale ja kompletnie sie nie znam na grzybach, no coz dam se rade poczytam troche w necie i cosik sie dowiem. Tak sie ciesze oby tylko grzybki byly przydalyby sie na Swieta na zupke grzybowa i pierozki z grzybkami. Trzymajcie za mnie kciuki . Pa .

No czesc. Wlasnie skonczylam grzybki czyscic . Mam 7 sznureczkow. Podgrzybki, kozlarki i borowiki. To byl moj pierwszy raz i nie zapomne tego do konca zycia, kurcze ale mi sie spodobalo. Nastepny raz we wrzesniu.Juz nie moge sie doczekac;) Oki zmykam na basen .

ale cisza.....pewnie znowu później wpadniecie :) w sumie ja dziś miałam taka wojnę że nawet nie napisałabym tu nic fajnego....POZDRÓWKA 🌻

Efciak, to trochę daleko odemnie, jestem ciekawa czy jest ktoś z okolic Iławy, Elbląga?

Do Hiacyntowej - Ja też jestem z Łodzi. I też byłam na grzybach w sobotę rano. Gdzieś w okolicach Łasku. Zrobiłam na nogach ok 30 km,znalazłam tylko 3 grzyby.W drodze powrotnej stały przy rowie kobiety z grzybami. Kupiłam 2 kobiałki prawdziwków.Kilka godzin bawiłam się przy czyszczeniu tych grzybów.Mam l6 sznurków.żaden nie był robaczywy.Ale mam dość grzybobrania na następne kilka lat. Ja się dzisiaj nie mogę ruszać po tym bieganiu po lesie. A jutro do pracy.Następnym razem jak mi się zachce grzybów to pójdę na rynek. Pozdrawiam wszystkiem panie.

Skoro jest tyle grzybów to ja koniecznie muszę wyciągnąć męża do lasu, bo ja uwielbiam zbierac grzyby spacerować po lesie, mogłabym chodzić całę dnie, gorzej później z obieraniem tej drobnicy.

:) Ciesze sie niezmiernie :) Oj grzyby, ja tez uwielbiam, zbierac, jesc nie lubie, w ostatecznosci moge wydlubac robale. Bylam nawet w lesie, ale nawet trujacych nie bylo, teraz jakies zatrzesienie, a do lasu daleko.

Niestety, ani to, ani to... Jeszcze nie zona, ani jeszcze nie matka :). Mam nadzieje, ze to nie dyskwalifikuje mnie na starcie ?

Jasne że nie tu nie ma żadnych norm. Ja po prostu zapytałam z ciekawości.

Dobra kobietki ja spadam bo jestem bardzo zmęczona, byłam dziś nad morzem - korki jak cholera, a ludzi na plaży jak mrówek, woda zimna ale i tak było super. Dobranoc wszystkim do juterka.

Tak tylko spytalam, bo dopiero teraz doglebnie studiuje topic :) i myslalam ze moze cos przeoczylam :). Karolina - tak jak wspomnialam, nie zona, nie matka :). Miejmy nadzieje, ze studentka od pazdziernika, na razie jeszcze nic nie wiem, takze o tym ciiii. 7 lipca walnelo mi cale 20 lat :). Jesli sie nie sprawdze to bezszelestnie znikne ;).

Dodotka, spokojnej nocy. Mam nadzieje, ze jutro bede miala okazje przywitac sie z pozostalymi Paniami :D .

Karolina jutro poniedziałek więc napewno wszystkie te które nie są na urlopach się pojawią więc będziesz miała okazję poznać pozostałe panie a one napewno z radością Cię powitają, miło że nasze grono się powiększa. No dobra teraz to juz na prawdę idę spać

Widze, ze jestem tutaj dzisiaj pierwsza :). Zycze milego dnia, moj zapowiada sie na bardzo aktywny, wiec nie obiecuje ze uda mi sie tutaj jeszcze dzisiaj zajrzec, bo moge pasc nawet nie wiedzac kiedy ;). Pozdrawiam!

No zaglądałam tu z rana ale nikogo nie było:( Ja mam za to dziś typowo babski dzień, trochę sprzątnąć, ugotować coś na obiad wyjść z dzieckiem na spacer i przy okazji zrobić jakieś zakupy. Teraz czekam na kogoś kto wypije ze mną kawkę.;)

Witajcie kobietki:) jak sie udał weekendzik? jamiło spędziłam tylko niedzielkę bo pt i sob w pracy,ale juz sie odrobilam i jest oki:) Witam wszystkie moje kobietki i wszystkie nowe jeszcze gorecej🖐️:D Orionka fajnie było na urlopiku? pozdrawiam Was wszystkie,ja dzis w domku labuję,życze miłego dnia i pracki,pozdrawiam wszystkie babeczki:D🖐️🌼

Witaj Karolina :) Witajcie wszystkie \"wcześniejsze\" laski :D ja weekend spędzilam okropnie, bo przez wczorajszy dzień zniknął cały urok soboty..... nienawidzę zbierać grzybów! zresztą żadnych poziomek, borówek ani nic z tych rzeczy. godzinami mogę chodzić nawet bez celu, ale na zbieranie siłą mnie nie wyciągnie.

Zaglądam tu co chwila ale widzę że dziś wszystkie zajęte, pewnie praca was pochłania. Pozdrawiam.🌼