Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieta z klasą

Babska kawiarenka

Polecane posty

Gość wszyscy ciężko pracują
;)

Wianko kobietki :) Widzę,że w naszej kawiarence zaczyna świecić pustką :( Niestety praca i obowiązki pochłaniają większą część naszego zycia .. Zatem pozostaje mi zyczyć miłego i słonecznego dnia i weekendziku,wpadajcie czasem na kawkę:) Pozdrowionka dla wszystkich 😘

Witam ;] ja jak tylko wskakuje na necik to się będę pojawiać. A na razie łaże na praktyki gdzie robię same durne rzeczy, zasypiam na nich bo wracam koło północy....ale jest fajnie :D

Gość pustka pustka
no może inne koleżanki poznały się już na tobie fałszywa świnio jak myślisz?

Gość a tu co się porobiło
:(

ehh czasem te pomarańczowe teksty ...szok :/ he loves me not-- musisz znaleźć sobie inny obiekt! najlepiej żeby zapomnieć o jednym, znaleźć drugi! hmmm jeśli to w ogóle możliwe... ja pare minut temu wróciłam ze spotkania z moim Aniołkiem....fajnie było :D

Witam kochane kobietki :)) Miłego popołudnia wszystkim zyczę i zapraszam na kawkę w wolnej chwili,ja juz po pracy,uff:))) Kotka udało mi się sprezentować przyjaciołce,ona zadowolona i ja spokojna :)🖐️😘

Gość
wróciłam z Krakowa cała i zdrowa:D kawę wypiłam, na topiku coś skreśliłam:D a gdzie wszystkie kawoszki???????????????

Witam moje kochane Kawiarniane Babeczki!!! :) Przepraszam że was ostatnio zaniedbuję ale mam sporo pracy i jeszcze szkoła mi się zaczyna w ten weekend!! Zapraszam na kawkę i ciasteczka maślane :)

ja też Was zaniedbuję ale... nie zdałam poprawki buuu :( mamy nastepny termin łaskawie, ale widząc podejście tego profesorka to watpie .... z Aniołem wszystko jak najlepiej :) ciekawe, czy pamieta o moich urodzinkach ? Pozdrówka dla Was 🌻

Gość AGONIA TOPICU
????

Gość
Mam nadzieję że to nie agonia, lecz skończyła się kawa. Dziewczyny wracajcie, wstawiłam świeżą wodę i będę częstowała świeżusią kaweńką. Do tego cieplutka szarlotka:D Kichać wszystkie diety:P

Gość czarrrrna
A ja mam ochotę na jakiś torcik:)

Gość hihiiiii
....a ja na... seksik :P

Gość selen
a ja na święty spokój

Gość
nie dogodzę wszystkim:D

oj kobietki kobietki ale nas lenistwo dopada nawet na kawce w naszej kawiarence ciężko nam się spotkać Mam tylko nadzieję że to przez niespodziewane nadejście zimna Miłego nadchodzącego powoli wieczorka :)

Gość o kawiarenka zdechła

No trzeba cos zrobic żeby zmartwychwstała. Dziewczyny co z wami czyżbyście juz nie lubiały kawki? Pozdrawiam

witam dziewczyny już dawno mnie tu nie było 🖐️:-) troche kłopotów rodzinnych ale juz jest ok i będe tu już zaglądała :-) pozdrawiam i witam nowe twarze:-)

No dziewczynki może chłodny ale i tak piękny mamy dzionek więc proponuję wam caffe latte i ciasteczka maślane do tego!! Muszę się pochwalić bo nie wytrzymam idę na koncert Stinga koooocham tego faceta za głos i wogóle :D Miłego dnia To jak piszecie się na kawkę??

Czesc dziewczyny ciesze sie ze topik wraca na forum .Ja mialam tez ostatnie dni nie bardzo ciekawe ale wszystko minelo i jest ok.