Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nnnnn

Czy mogę być w ciąży...???!

Polecane posty

Witam mam pewne pytanie.Moze zazne od poczatku a wiec:W czerwcu okres dostalam 25 czerwca a w lipcu 27 lipca w wiec mój cykl trwał 33 dni i zazwyczaj tyle trwa a nawet dłuzej.Chodzi o to ze kochałam sie z moim chlopakiem w 2 dni przed okresen,nastepnie 1 dzien przed i w pierwszym dniu okresu.Kochalismy sie bez zabezpieczenia ale nie skonczylismy w srodku.Czy mogłam zajsc w ciazę???Ja zawsze schizuje.Wiem ze przed okresem sa dni nie płodne ale czytałam ze jednymi z objawód dni płodnych jest ból piersi i wypryski na twarzy a ja własnie w tych dnich kiedy sie kochalismy mialam te objawy .A poza tym czytalam ze jedym z objawów ciazy jest czeste oddawanie moczu a mi sie czesto chce siussiu(tak co 2 godz.)czy jest mozliwosc ze zaszłam w ciaze.Moze te pytanie wydac sie głupie ale ja naprawde sieboje i nie chce schizowac.prosze o pomoc.

Gość lalam
malo prawdopodobne w te dni naucz sie ufac sobie bo w przeciwnym razie zwariujesz zamartwiajac sie i zadreczajac wsluchuj si e w siebie .Miej zawsze na uwadze tez to by aby doszlo do zaplodnienia mezczyzna musi miec wytrysk w pochwie i musicie miec jeszcze to sczescie ze komorka jajowa akurat jest w tym czasie zdolna do zaplodnienia a jest zdolna tylko od 12-24 h.Potem nie dojdzie do zaplodnienia

Gość lubawa fajna sprawa
jasne że możesz, przecież to nie zabronione;)

Gość trubadurek
a kiedy pojdzie sie na calosc w pierwszy dzien okresu ,to mozliwa jest ciaza?

ból piersi i wypryski owszem SĄ objawem dni płodnych ale są także objawem zbliżającej się miesiączki i tak pewnie było w Twoim przypadku... Pozdrawiam.