Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nudno mi

Czy tylko ja spędzam nudnawy wieczór?

Polecane posty

Gość Nudno mi
witamy serdecznie nowo przybyłych, rozgoście sie i czujcie jak u siebie!. Po browarku? Czy może jakis inny trunek dla pań?

Gość Nudno mi
nie zgadzam się z siostra miłosierdzia, przecież nasz świat nie kręci sie tylko wokół facetów, na pewno znalozłybysmy sporo innych ciekawych tematów, niekoniecznie o facetach. Aha, witamy z powrotem polaa!

Gość angellll
jakbym czytala o moim facecie. jakis sms, niby sie spotykamy, niby jest super, ale wiecie...czego brak, chyba jego wiekszego zaangazowania. moj tez jutro wyjezdza, chcialam rano przed wyjazdem dac mu buziaka (mieszkamy bardzo blisko siebie) a on ze nie. nie rozumiem facetow. zero emocji :/

Gość Nudno mi
polaa, masz może nową dostawę browarka dla nas? hihi, skoro cie tak długo nie było, to chyba zaopatrzylaś się w nowe piwka, co?

czy mogę dołączyć? razem weselej ;) też siedzę sama z piwem /muszę być mocno zdesperowana, bo nie lubię piwa/ a czemu tak jest? też wymierzyłam karę mężowi, ale sprawa jest poważna, bo spakowałam mu walizki po 11 latach małżeństwa. zbierało się, aż wreszcie kropla przepełniła czarę goryczy :(

Angel of Night ----> ja myślę że są faceci którym można ufać...I to na prawdę , na 1000% Ale są też tacy którym nie można... Przykład - kolega mojego faceta na delegacji w Żywcu (3 miesiące)Wiedziałam że spotykał się z inną dziewczyną w tymże mieście, i dlatego zapytałam się (jego dziewczyny) czy ufa swojemu facetowi, ona na to że tak, ufa mu bardzo. Nic nie powiedziałam. W końcu byli ze sobą kilka lat. Teraz to wszystko się skończyło, a oni są dalej ze sobą ,a ona nic nie wie. Chyba zrozumiale napisałam po tej Tatrze??

czy wy tez tak macie, ze rozstajecie sie z facetami na pare tygodni, a ryczycie jakbyscie sie rozstawaly na zawsze?ja juz 3 rok z rzedu placze bo on wyjezdza na miesiac, chociaz wiem ze potem wroci i bedzie dobrze, to nie moge sie powstrzymac:(

Gość Nudno mi
katamaran* szczerze współczuję, witamy serdecznie, zdrówko!

Nudno mi >> oczywiscie, ze nas świat nie kreci sie wyłącznie wokól nich, ale zauważ, że większosć topików na kafeterii jest poświęcona własnie nim i problemom jakie z nimi mamy...

Gość Nudno mi
o tak siostro miłosierdzia, zgadzam się z tobą, nasze wszystkie problemy są tylko i wyłącznie z powodu mężczyzn ale co zrobić? bez nich też byłyby problemy hihi

no ja mam zapas w lodowce ale jakby sie tu z wami podzielić ??

Witamy Cie Katamaranie!! Wspolczuje Ci rowniez.Zdrówko!!! Do Juny>>>>Wszystko zrozumialam.;-)Naprawde lubisz Tatre mocna??he,he!

o kurcze ja tu odpisuje na post a tu 100 innych tematów przybyło...Ale ze mnie ślimak...

Gość Nudno mi
tak, problemy typu: dlaczego nie ma facetów? haha

Gość Nudno mi
juna, żaden z ciebie slimak, mamy prawo być troszkę "przymulone" prawda? zwłaszcza po browarkach hihi

Gość angellll
Katamaran --> przykro mi. Angel of Night --> ja czesto bywam w Lublinie, studiuje tam :) fajne miasto dajmy sobie spokoj z tymi facetami. tak naprawde oni nic nie robia, bo zamim zatesknia zeby do nas zadzwonic czy przyjsc z niaspodzianka to my pierwsze sie odzywamy, tesknimy, robim,y sceny jakbysmy sie mieli nie widziec do konca zycia. same wszystko robimy w zwiazku. gadamy, placzemy, prowokujemy sytuacje, obrazamy sie, rzucamy na szyje, wysylamy smsa w 3 minuty po tym jak On zniknie nam z oczu :))))) a potem jesczze im wymierzamy kare :):)) smieszne jestesmy, moze warto zebysmy soebie daly na luz i zeby to nasi Panowie teraz zaczeli sie starac?