Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nudno mi

Czy tylko ja spędzam nudnawy wieczór?

Polecane posty

Gość Nudno mi
I co najważniejsze dziewczyny, chyba pożegnał nas pewien osobnik, któremu tylko kopulowanie w głowie, hihi Uff, co za ulga!

----> Angel of Night muzyka z twin peaks jest super mozna naprawde zalapac dola mi tez bez mojego faceta jest ciezko i to cholerniscie.nikt mnie nie przytuli jak mam dola ze wszystkim musze radzic sobie sama bo jak ju pisalam tel.nie oddaje tyle ciepla:(

Gość Nudno mi
oj, Angel of Night, skusiłas mnie na piwko, teraz "kusisz" mnie na zostanie hihi

super ze zostajesz Nudno mi! Bo chyba teraz zostaniesz jeszcze na troszke?? No wiem ze mozna po Twin Peaksie zlapac dola Supergirl,dlatego teraz slucham Blink 182 :-)

Gość PŁYNĘ
HEJ DZIEWCZYNY !! JA TEZ SPEDZAM DZIS SAMOTNIE WIECZÓR, MOJ CHLOPAK ODBYWA DZIS KARE, KTORA SAMA MU WYMIERZYLAM, WCZORAJ STRASZNIE MNIE WKURZYL, CZASEM ZASTANAWAIM SIE DLACZEGO FACECI TAK IDIOTYCZNIE SIE ZACHWUJA, NO WIEC WCZORAJ BYL NIEGRZECZNY I DZIS ZA KARE NIE POZWOLILAM MU PRZYJECHAC, OCZYWISCIE PRZEROSIL ALE JA BYLAM NIEUGIETA I TERAZ JEST MI SMUTNO BO SAMA SIEDZE PRZED KOMPEM :( OBIECALAM SOBIE ZE PRZYTRZYMAM GO JESZCZE KILKA DNI W TYM STANIE ALE CHYBA NIE DAM RADY, ZA BATRDZO GO KOCHAM..... ( ALEZ MY KOBIETY GLUPIE JESTESMY !!)

Gość Nudno mi
zjadłabym sobie coś słodkiego, ale nie mogę, "dbanie o figurę" ech, życie4 kobiety jest ciężkie...

Gość Nudno mi
Kobitki, a ile ja bym dała, by mieć porządny, zwyczajny związek z facetem...

Gość Nudno mi
a ja sobie słucham Enigmy

Angel of Night ja tez mam takie odczucia co do mojego faceta jak ty, mieszka bardzo daleko, na razie spotykamy sie raz na trzy miesiace, bardzo go kocham ale czuje sie tak jakbym była sama, samotna ehhh ta odległość :(

Tak tak -z facetami same problemy... :-) Fajnie tu u Was!! Powiem Wam że czasem (CZASEM) jest się samotnym w związku... Kurcze naprawdę Wam powiem że kiedyś bardzo wiele dni przepłakałam przez mojego faceta, a to mnie olał, a to nie przyszedł na spotkanie, i takie tam różne... Byłam sama i było mi źle. Potem poszedł do wojska. O Jessu to dopiero tragedia. Żałuje że nie miałam interetu i nie spotkałam takich dziewczyn jak Wy... Trzeba się trzymać razem!!! Życzę Wam wszystkiego dobrego.

Gość angellll
tak, zdecydowanie zycie mobiety jest ciezkie....wlasciwie same sobie zgotowalysmyt ten los :)))))) no nic, trzeb sie przestac dolowac :) PŁYNĘ - ja tez maialam plan dania kary mojemu, ale tak sie sprawy potoczyly, ze On i tak nie chcial do mnie przyjsc a ja marze zeby sie teraz do niego przytulic :( i koniec koncow ja mam kare :)))))))

Gość Nudno mi
Ślicznie dziękujemy juna, zdrówko!!!

Gość Nudno mi
tak to jest, chcemy ukarać faceta a tak naprawdę karzemy siebie

kurcze ,odleglosc jest okropna w zwiazku.nie wiem czy i wy tak jak ja nie jestescie w stanie w 100% zaufac waszym facetom??? Teraz slucham Placebo ,cos na poprawienie humoru.

ciekawa jestem czy faceci tez by potrafili tak rozmawaic ze swoimi kumplami na takie tematy jak my tutaj?;)

Gość angellll
oczywisice mialo byc kobiety a nie mobiety :) fajnie z Wami spedzac wieczor. szkoda ze nie mieszkamy w jednym miescie, moglybysmy wyskoczyc zaraz na jakies piwko :)

Gość Nudno mi
ja w ogóle mam wrażenie że faceci mnie mniej emocjonalnie podchodza do spraw uczuć, przynajmniej mój facet tak ma (miał?0, nieraz odnosiłam wrażenie, że totalnie mnie olewa, zero telefonów, SMSów..

---------> Angel of Night ja swojemu ufam moja przyszla tesciowa czyli jego mama by go chyba zabila(zartuje) gdyby mi cos zrobil mialysmy kilka powaznych rozmow.fajna babka mozna z nia pogadac

Gość Nudno mi
wydaje mi się się że faceci tak nie potrafia rozmawiać tak jak my - kobiety, dobrze, ze w ogóle potrafia rozmawiać haha

Wytworzył się tutaj wirtualny pub nawiedzany przez kobietki ;] , całkiem milutko i można sie poczuć jak w realu na pogaduchach. Coś wspaniałego w samotny sobotni wieczór :) który niestety też spędzam sama... Faceta brak, przez jego \"inteligencje\".. :D

moge sie przylaczyc??ja co prawda mam faceta ale on jutro wyjezdza na miesiac i niedawno sie pozegnalismy, a ja juz tesknie i siedze poryczana bo jak zwykle mam pesymistyczne mysli:(

NUDNO MI>>>> dokładnie tak jak mój ostatnio smsek na dzień góra dwa, i on chce powrotu tak beznadziejnie się starając?!?

Pytalam sie kiedys mojego faceta czy rozmaiwa ze swoimi kumpalmi na moj temat.Wiecie jaka byla jego odpowiedz??he,,he.Oczywiscie :NIE!!! A my tu tak przezywamy!!Ehhh,wrzucmy na luz kobitki!!!Zdrówko!!!!!!!!

wrocilam :) i juz zostanę i dodam ze tez jestem ze szczecina