Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nudno mi

Czy tylko ja spędzam nudnawy wieczór?

Polecane posty

kurde szkoda ze nie jestesmy z jednego miasta bo jestesmy w takim wieku ze na imprezke mozna by bylo pojsc...

Gość Nudno mi
Kurczę, imprezka, to jest to!!!

Anaiss ja sie wlasnie rozstalam z takim jednym po 6 latach!! mowisz ze da sie to przezyc?? (tez mial byc slub i powoli zaczynam cieszyc sie ze do niego nie doszlo) brrr.. mialo nie byc o nich...

Angel of Night---->eee tam mam jeszcze trzecie piwo, kwestia wprawy--szczerze to tak na prawdę nie ma różnicy, a podziwiać co nie ma....Mam 26 lat...

Gość Nudno mi
ja to najchętniej spotkałabym się z wami w Bieszczadach, kocham te nasze polskie góry

--->nudno mi pod koniec sierpnia szykuja mi sie dwie imprezki dwa weselicha szkoda ze zadne nie jest moje:/

wiecie jak ja dawno nigdzie nie bylam? dawno nie bylam na spacerze, dawno nie bylam w kawiarni, o imprezie nie wspomnę... siedze w domu i powoli zaczyna mnie to przywalać

ja juz niesety musze iść, ale mam nadzieję, ze ten topik nie umrze i bedzie dalej tak miło. Trzymajcie się dziewczyny :)

polaa - ja sie tak czasami zastanawiam jak ja mogłam z nim wytrzymac 10 lat, normalnie porażka, jakas chyba zaślepiona byłam hehe. Aktualnie mam nowego faceta, zupełne przeciwieństwo mojego byłego, jest super, jedeny mankament jest taki ze jeszcze przez rok bedzie pracowal za granica, i przez to widujemy sie rzadko :( ale co tam, kocham to przetrwam ;)

Gość Nudno mi
polaa, to jest własnie najgorsze, czasem mam wrażenie, że najlepsze lata uciekaja mi i przypominaja wegetację a nie radosne, życie młodej kobiety

ale tempo mamy,żaden temat tak szybko się nie rozwija wzięło mnie po tym piwie ale was lubię dziewczyny, tylko nie wiem czy nie jestem za stara

Gość Nudno mi
Dobranoc Justy_nko, oczywiście zaparszamy ponownie do naszego babskiego plotkowania

Gość angellll
katamaran....bardzo Ci wspolczuje. ja bym chyba zrobila to samow Twojej sytuacji. choc trudno to przewidziec. mam nadzieje, ze szybko sie pozbierasz. zdecydowanie imprezka to jest to. super muzyka i drinki z palemką :) idealne na babski wieczor :)

polaa ---> jak to po 6 latach ? Co się stało ???? Ja ze swoim jestem 7 lat no i nie wyobrażam sobie czegoś takiego! Napisz coś więcej bo to dla mnie niewiarygodne...

ja tez mam wrażenie ze najlepsze lata mojej młodości juz mineły, to takie przygnebiajace :(

samotny wieczór w sytuacji, gdy on jest w pracy to co innego a ja mam doła, bo w tym momencie decyduje się moje dalsze życie rodzinne

Gość Nudno mi
kur..., jak mnie wnerwiaja te głupie komunikaty o odczekaniu 1 minuty, wrrr

ale bym sobie potanczyla to tak jak w tej bajce madagaskar( widzialyscie ja?)wiginam cialo smialo;)

mi tez najlpsze lata uciekaja!!! Kiedys bylo inaczej a teraz ...:-(Przyjaciele poszliw swoje strony i nie jest juz jak kiedys....:-(

poszedl sobie, nie chce mi sie gadac o nim, brzydko sie zachowal, obrocil wszystkich przeciwko mnie i teraz placę za swoją lojalność :(... ja juz nie chce za nim rozpaczac, chce po prostu nauczyc sie ŻYĆ! Żyć samotnie, ale godnie!!