Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nudno mi

Czy tylko ja spędzam nudnawy wieczór?

Polecane posty

Gość macon
oby wam te obwisłe dupska uschły, oby wam picze wypadły, ob wam krosty na cycach wyskoczyły. Takie nieużyte kurewki co cnotki udają.

Gość Nudno mi
Kobitki, nie dajmy sie sprowokować!!! Wiecie o co chodzi? Tylko spokój moze nas uratować

Gość Nudno mi
Angel of Night, tylko nie zniknij tak jak polaa, ona zdaje się, ze poszła po browca na drugi koniec miasta

Gość anaiss
macon boli cie to ze dziewczyny cie ignoruja? podejrzewam ze w realu jest tak samo hehe

Gość angellll
dziewczeta, to jest straszne kiedy budzisz sie rano i wiesz ze musisz cos robic caly dzien...a nie masz z kim....

Gość Nudno mi
ale wiecie co kobitki? Życzę i sobie i wam wszystkim, aby tych chwil nudzenia się było jak najmniej w naszym życiu, i za to piję, zdrówko!!! hihi

Gość anaiss
tylko jak człowiek siedzi sam w domu to jest mu bardzo smuuutno :(

do angell ja zyje praca od weekendu do weekendu bo w weekend zyje z moim chlopakiem jesli moze oczywiscie przyjechac:(

Gość Nudno mi
hej, co tak cicho sie zrobiło? skończył się wszystkim browarek i poszłyście po nastęny?

Gość odświerzam

Gość Nudno mi
oj, supergirl, ja nie znoszę malinowego, ale to nie szkodzi, wszak sa jeszcze inne smaki, prawda?

ja jestem czytam co ciekawego piszecie,myślicie że dałoby radę się obejść bez faceta???

Gość angellll
ja w ramach braku browarka poszlam po jogurt ananasowy :)

mi z kolei nie smakuje ten jablkowy a jak pije zwykle piwo to musze miec papierosy a wiadomo palenie szkodzi;)

Gość angellll
HISTORIA--> ja mysle ze da sie bez faceta, jesli ma sie jakises swoje zainteresowania, ktore sie realizuje w czasie wolnym i jesli ma sie dobrych przyjaciol

Gość Nudno mi
dziewczyny ja chyba pomalu bede kończyć na dzisiaj, ide wziąć odprężająca kąpiel a później to już chyba lulu (samotnie). Życzę wszystkim przyjemnego wieczorka i nocy, i mam nadzieję, na kolejne powtórki, z serii "nudnawe wieczory". Co wy na to?

helloo dziewczyny. Ja też się dziś okropnie nudzę, choć nie jestem sama...Miałbyć dzisiaj wypad do dawno niewidzianego, fajnego kolegi, ale nic z tego nie wyszło... Więc siedzę z facetem i popijam piwko (Tatra mocne- jakoś się przyzwyczaiłam do mocnych). Ale powiem Wam że pamiętam czasy kiedy płakałam z żalu że jestem sama, że faceta nie ma... Przeżyłam też wojsko (internetu nie było, więc było ciężko) A tera facet mieszka ze mną i nigdy nie jestem sama, często są imprezy, ale są dni takie jak dziś... Nie ma co ze sobą zrobić. Pozdrowionka dla wszystkich, trzymajcie się!

Gość Nudno mi
chyba sie już powtarzam, ale co mi tam, powtórzę raz jeszcze: fajnie spędziłam te ileś tam minut w waszym towarzystwie. Jesteście super babki, trzymać tak dalej!!!

szkoda ze juz zmykasz Nudno mi :-( A co do bycia bez faceta to nie wiem jak wy,te co maja facetow daleko ale ja czasem sie czuje tak jak bym byla bez niego ,jak bym byla samotna :-(Tak jak dzisiaj.Slucham teraz muzyki z soundtracku z Twin Peaks i dopadla mnie melancholia.

Gość Nudno mi
juna, masz chociaż do kogo się przytulić podczas popijania browarka, zazdroszczę

Gość Nudno mi
kurczę, trudno mi sie zmusić do opuszczenia waszego towarzystwa, świetna wirtualna atmosfera się wytworzyła