Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Issasa

Dlaczego szczupłe i puszyste sie nienawidzą??

Polecane posty

Gość Racja racja gracja
Wiec wszystkie kobiety jednoczmy sie a nie dogryzajmy nawzajem...spotykam sie na tym forum i w ogóle w życiu z takimi żłośliwościami ze szkoda gadać.....np. wysmiewanie sie z małych bądz dużych piersi, tuszy, stylu ubioru itp.....Nie wyśmiewajmy sie nawzajem!!!!!!!!! Każdy jest taki jaki jest i tto jest fajne!!!!!!!!

słuchajcie, ja z kolei mam koleżanki, które mowia mi że dobrze wyglądam, a są mojego wzrostu i ważą 20 kg mniej, jak chcę z nimi pogadać na ten temat, to mówią że jestem głupia i przesadzam! wpienia mnie to, bo od czego sie ma przyjaciólki? a jak widzą jakąś laskę podobnej figury do mojej to złośliwie to komentują, przy mnie oczywiście. a ja wtedy dochodze do wniosku, ze chyba są one fałszywe w stosunku do mnie, jak myslicie?

Gość kawał nieba
u mnie to samo! waze jakieś 100 kg, a mamy ze znajomymi wspolna znajoma ktora wazy duzo mniej ode mnie ale tez jest gruba, mi nikt nigdy z nich nie powiedział nic przykrego, za to jak idzie tamta dziewczyna to smieja sie z niej, teksty typu " ale słonina, i ejden do drugiego" ahha co zamoczyl bys sobie w takim wiadrze tłuszczu?" a ja siedze obok i sobie myśle jezus maria, to co oni muszą gadac o mnie? albo nic nie mówią:o nie słyszałam jeszcze zeby ktorys z ekipy nazwał mnie grubasem chyba ze za plecami sobie gadają :o

Ale pomyśl sobie sama oni poprostu może nie zauważają tego jaka jesteś przyzwyczaili sie do ciebie...u mnie byli wszyscy zdania ze jestem szczupła a teraz przytyłam 10 kg.i sie z tego ciesze bo wiem ze duzo lepiej wyglądam niż przedtem...POMYŚL SOBIE..przynajmniej jest na czym oko zawiesić...:) jest poprostu idealnie:P

Gość kawał nieba
moze chodzi tez w tym wszystkim o sympatie.. mnie lubią za ogromne poczucie humoru wariactwo szaleństwo spontanicznosc za to jaka jestem a nie jak wyglądam a jej nie lubią za bardzo:(

Gość Najt
Nie lubimy innych niż my. bo to co nasze to jst very good, drufga sprawa to zazdrosc cyzli ktos ma cos co ja chcialabym miec i stad rzut otyłych na chudiznki.

Gość o Nait
Nait nie zapominaj ze nie które chudzinki tez zazdroszcza pulchniutkim....ja np zazdroszcze ze one jedza to na co maja ochote....czasammi chodze glodna spac bo nie jadam po 18 a one...walą to jedzą o 21 i nie przejmuja sie

Gość Stukotek
❤️Wiekszosc je wiecej ale... zgodnie z INDEXEM GLIKEMICZNYM! Stad ta szczuplosc i dobra kondycja! Tez tak mozesz tylko troche o tym poczytaj!😘

Gość dzieki stukrotek
ale gdzie takie info zasięgnąć?????

Gość Ajajajaaa
...............................

Gość A to dopiero
Wpisz haslo index glikemiczny w wyszukiwarke. Tu tez wiele o tym pisano.

Gość gość
nienawidzic to można tatusia który w dzieciństwie opuścił rodzinę - a grubości vel chudości to jest temat dla podjudzenia apetytu u modera ;-) bo on jest doskonały - umysłem ciałem i elektroniką inwiligacyjną ;-) szkoda że nie ubiega się o azyl na lotnisku w KIjowie ;-) zamiast wyśmiewać się patrząc w lustro bo stont i te tematy ;-) nie zajonc jak tam TW oje zaliczenia ..zbliżasz się do ideału czy wysyłasz wycieczki? egheghegh