Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 88888

jestem w ciązy! pomozcie mi! chodzi mi o co innego niz jest na innych topikach

Polecane posty

Gość 88888

na wstępie powiem ze to nie jest prowokacja tylko naprawde mam powazny problem! wiem ze mnie zj.biecie na maxa ale trudno! zaszłam w ciąze. chodź jestem osobą bardzo młodą (22lata) to juz jestem samodzielna i raczej będzie mnie stać na dziecko i ni boje się rodziców. chodzi mi o ojca! (dziecka) w ogole go nie znam! było ciemno więc nawet nie wiem czy będe mogła go rozpoznać! nie mam telefonu znam tylko imie(nie wiem czy prawdziwe) jak go moge odszukać moze są jakieś ja wiem? organizacje? mam jeszcze jego gg na które nie wchodzi albo JUŻ nie wchodzi. wiem ze moze sie wygłupiłam tu pisząc ale naprawde musze go odnaleść! nie piszcie mi tylko ze dziecko moze sie wychowywać bez ojca itp..bo ja naprawdę MUSZEEE!!!! go znaleść!! :(

Gość echhhh
napisz cos do niego na tym gg, zostaw wiadomosc, moze siedzi na niewidoku? ale nie pisz o ciązy bo pewnie sie wystraszy.... Wiesz co nie bede Cie oceniać, to Twoje zycie Twoja sprawa ale wątpliwa szansa by ten chłopak byl zainteresowany dzieckiem. Przykro mi ale chyba bedziesz sobie radzić sama. Chociaz kto wie moze okaze sie w porzadku? ale malo ktory chłopak zaopiekuje sie Toba jesli zaszlas z nim w ciąze .. "z przypadku".. widac slabo sie nawet znacie.. wiec nie licz na wiele. ale zycze powodzenia w poszukiwaniach

Gość detektyw to jest
jakieś rozwiązanie a poza tym pisz na gg może ma ciągle wyłączone ale odczytuje wiadomości.

i co mu powiesz?? stary jestem w ciąży a on sie nagle poczuje do ojcowskich obowiązków ... niesądzę www.psyche-soma.prv.pl

Gość 88888
musze sie z nim spotkać ale nie chce pisać dlaczego! ja tez nie sądze zeby siępoczuł ale chce go znalesc! moze ten detektyf?? eheheh zadzwonie do rudkowskiego

Gość do autorki
Nie znasz go, nie wiesz jak wyglada, nawet nie wiesz czy imie ktore ci podal jest prawdziwe... i jestes z nim w ciazy???? Zgwalcil cie czy co?? Tak sobie poszlas do lozka z jakims niewidzialnym nieznajomym facetem bez zabezpieczenia? Ty lepiej sprawdz, czy oprocz dzidziusia nie zostawil ci jeszcze jakiejs pamiatki w postaci adidasa na przyklad... I w ogole na pustyni z nim sie kochalas? Nikogo z jego znajomych nie znasz zeby namiary na niego wziac? Chyba ze to w ogole jakas wymyslona historia, bo az mi sie nie chce woerzyc, ze 22 letnia panna moze byc az tak nieodpowiedzialna

Gość Rutkowski jest Ci bardzo
potrzebny

Gość tu Rutkowski
wiem juz kto to byl, namierzylismy go jest nim ..................... Andrzej Lepper ...ale nic nie zrobimy bo ma immunitet i wypiera sie jakoby ta noc spedzil z toba. Alibi jest takie: wtedy byl z Renata Beger.

Gość DOBRA JEST TA TWOJA PROWOKACJA
I CO CHCIAŁO CI SIĘ TEGO TYLE ZMYŚLAĆ???NO A BŁĄ...DETEKTYF(!!!)PO PROSTU PRZESZEDŁ SAM SIEBIE:)

Gość lubawa bardzo ciekawa
sciagnij sobie power gg, tam jest opcja umozliwiajaca ci zobaczenie, czy ktos wchodzi na gg, ale podaruj sobie narazie pisanie wiadomosci, bo cie zablokuje. poza tym latwo trafic na kolesia po adresie ip, ale do tego potrzebna ci policja, albo dobry hacker. swoja droga mnie taka sytuacja nie dziwi, nawet jesli to prowokacja. znajomy pojechal na weekend do dziewczyny poznanej na gg i teraz tez jest tatusiem, ale utrzymuje kontakt z dzieckiem. tak czy inaczej, trzymaj sie i moze zmien swoje podejscie do zycia zeby dac dziecku dobry przyklad. pozdrawiam:)

Gość nnm
No świetna historia. Pewnie że musisz go znaleźć bo co powiesz dziecku jak dorośnie i spyta kto jest moim ojcem. Ale jak to było? Byłaś na imprezie ? jak tak to może ktoś widział z kim szłaś na ....... albo może komuś znajomemu chwalił się że cię zaliczył , no popytaj.

Gość Mistral
ciekawa sprawa, Skoro go tak rozpaczliwie szukasz to może faktycznie zostawił jescze jakąś pamiątkę oprócz dzidziusia ... a może możesz mieć konflikt serologiczny ? No cóż... nie wnikam... Swoją drogą ciekawe jak można kochać się z kimś, kogo się dobrze nie widziało - nawet jeśli była to fascynacja jednej imprezy to chyba MUSIAŁAŚ coś widzieć skoro cię pociągał .... Żeby go nie spłoszyć spróbuj założyć nową tożsamośc na gg żeby mieć inny numer którego nie skojarzy i zaczep go -może tylko ciebie wyłączył ze znajomych, a na innych użytkowników jest odblokowany ... nawet jak będzie "czerwony" to zostaw jakies info - może go zaintryguje i się odezwie ... Pozostają jeszcze znajomi lub ponowna wizyta na tej imprezie (nie wiem czy to była "domowa" imprezka czy zorganizowana) hmmm ....