Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 21

Roczne urwiski 2004

Polecane posty

Moze masz racje Karola,moja mama powiedziala,ze lekarz zaleci conajwyzej profilowane wkladki do bucikow i papci-ma racje,moja siostrzenica tez je nosila a teraz ma 3latka i nosi butki zdrowotne:( Chcialabym zeby Wiola nie musiala takich nosic,dosyc,ze sa bardzo drogie to wcale nie sa ladne.No ale to co dobre nie musi byc piekne:)

No i tym sposobem rozpoczelam nowa stronke naszego topicu:) Mam pech nigdy was nie ma jak ja jestem:(

hej mamusie dzis chyba bede tu pierwsza dzien dobry:) witam i sloneczka wam zycze zaraz pospisuje wasze e-maile i fotki powysylam:) ok-ja w usa mieszkam juz od 3 lat,oprocz destiny nie mam tu nikogo,nikogo,nikogo!!! meza:P nie pracuje mieszkamy w lesie do miasta ponad godzine drogi maz duzo pracuje,zwykle jestem sama z corka-polowe dnia spedzam przy kompie-w sumie kazda wolna chwilke nie mam tu zadnych kolezanek,zawsze mialam ich grono,ale tutejsi ludzie sa bardzo ,,ograniczeni,, jacys malo towarzyscy,egoistyczni i wiekszosc to czarni(afro-amerykanie)99% mojej wioski zamieszkuja czarnoskorzy,jestem jedyna polka....jedyna cudzoziemka z europy:P jstj kobieta-japonka-tez biedulka ponoc nie ma nikogo,ale ma prace,pracuje w tutejszym zlobku-to chociaz tyle. nie nazekam-owszem jest mi tu samej bardzo ciezko i pierwszy rok przeryczalam,wciaz czasem poplacze i szukam biletu lotniczego do kraju-ale to w momentach depresji mam nadzieje,ze w srod was znajde nowe kolezanki co prawda wirtualne,ale..:) co tam to 2005 rok no nie bede tu smucic:) ciesze sie,ze znalazlam ten topik:D dziewczyny ide slac fotki-czekam na potwierdzenie odbioru i wasze zdjecia moj e-mail julissa@o2.pl

Witajcie dziewczyny:) Simonko wlasnie dostalam twoje zdjecia i Destinki:) Jest urocza, i nawet ma kolezanke-super!

hej loli to fajnie,ze fotki doszly,chcialam je polaczyc w jednego e-maila,ale mialam problemy,wiec wszystko wyslalam osobno jakos strona mi ginela?? zaraz sprawdze moja skrzynke:)

Pewnie dojdzie za jakis czas:) Dodtalam 3 maile ale tylko ten ostatni dalo sie obejrzec tzn zdjecia.

Mieszkacie w jakims domku jednorodzinnym z ogrodem? No wiesz tak ja to sobie wyobrazam:)

hi hi-mieszkam w lesie:P w domku drewnianym-taki sredniej wielkosci bialy-czasem na filmach sa takie biale wiejskie domki pokazywane:P ogrodek tez mamy:)-na razie tylko basen dmuchany,ale moze kiedys nas bedzie stac wybudowac duzy basen:) bo tu to dosc drogo taki bajer kosztuje dzis-piatek-jest mecz w kosza ale nie wiem czy pojde,bo maz wciaz w pracy i pewnie wroci bardzo zmeczony:( zwykle weekendy spedzam tu na kafe lub przed tv

Jak to sie stalo,ze zamieszkaliscie ,,w lesie,,?:) Domek wynajmujecie czy kupiliscie?Wybacz moja ciekawosc,ale to interesujace.

Dobrze mowisz po angielsku?Jak sobie radzicie jesli chodzi o lekarza?Macie do niego daleko?A sklepy?Kurcze ja bym oszalala bez marketow:) Czasem wydaje mi sie,ze jestem od nich uzalezniona:)

Simonko napisz mi jakies namiary to poszukam na mapie gdzie sie znajdujecie:) Jaki to stan w USA?

loli dziekuje za zainteresowanie...no ale i ty tez opisz cos o swoim zyciu:P wiec mieszkam bardzo daleko od sklepow-wszelkich nawet spozywczego tu nie ma:( tylko mala stacja benzynowa,bardzo mala:-o dom jest tesciow,moj maz kupil dom dla nas przed slubem,stoi zaraz przy domu tesciow,ale tam nie mieszkamy.....wszystko juz gotowe,meble itd...ale wiesz moj maz pracuje czasem po 12 godzin,ja sama w lesie boje sie byc z dzieckiem,chyba jakby ktos zapukal do okna po 24 to bym umarla ze strachu!!! sa tez domu obok i sasiedzi,ale wiesz jak to jest na wsi nikt nigdy nic nie wie i nic nie widzi,gdy cos sie dzieje.....wiec na razie u tesciow,ale juz bardzo chce sie przeprowadzic...chociaz tu tez nie jest mi bardzo zle:D po angielsku mowie dobrze...hi hi..no powiedzmy,ze dobrze:P

mieszkam na polnocy LUIZJANY kolo TEXASU,miejscowosc ,gdzie zawsze robie zakupy i chodzimy jesc nazywa sie SHREVEPORT-ZNAJDZIESZ CHYBA NA PEWNO NA MAPIE,BO TO DUZE MIASTO SA TEZ DWIE BAZY WOJSKOWE.

No to nie jestescie tacy sami,zawsze sa tesciowie:) Probuje zrozumiec...Mieszkacie z tesciami,ale macie domek obok,wiec teoretycznie moglabys tam juz obok nich mieszkac?Maz twoj pracuje na zmiany?Dobrze,ze ma prace. U nas pracuje tylko Adrian,ja narazie siedze z mala w domu.Przyznam,ze powoli mam dosc tej monotoni i chcialabym czyms sie zajac. Mieszkamy we wiezowcu na 7 pietrze,mieszkanie niestety nie jest nasze,ale mojej siostry,ktora mieszka z mezem i corka w Niemczech(bardzo chce wrocic do Polski).Marzymy o domku,ale to daleka droga...

Wiesz Simonko jeszcze nie jestesmy malzenstwem... W listopadzie bedzie rok jak sie znamy,mieszkamy razem od czerwca.Wiola nie jest jego biologicznym dzieckiem,ale to nie to sie liczy ,bo ojcem jest ten,ktory wychowa:)

wyobrazam sobie,ze u nas w polsce zycie zupelnie inne jak tu.... finansowo itd.... wiem,ze jest bardzo ciezko!to dobrze,ze chociaz twoj chlopak ma prace:)!! a 7 pietro i wiezowiec....chociaz winda dziala wiesz ja sie boje winda jezdzic,kiedys jak bylam mala to sie zaciela,a bylam z moja babcia mialam chyba 4 lata-babcia tak krzyczala i plakala-wiec mnie wystraszyla na maxa do tej pory mam uraz psychiczny i w PL nigdy nie wchodze do windy:) oh wybacz nie wiedzialam,ze nie jestescie malzenstwem!! nie martw sie to musi byc cudowny facet skoro jest z toba i akceptuje coreczke-mnie tez wychowal ojczym! zawsze na niego mowilam tato,bo byl z moja mama od mojego 3 roku zycia-on mnie wychowal,on nosil na plecach i jezdzil ze mna rowerem i chodzil do kina itd...mam cudowne wspomnienia z dziecinstwa. mam nadzieje,ze wam sie wszystko ulozy:)❤️❤️

Ninka? Karola? Danti?Katinka? Gdzie jestescie dziewczyny?:) Pogoda jest okropna,zimno w mieszkaniu zimno na dworze:(

Dziekuje Simonko za mile slowa:) Ja tez mam taka nadzieje,dla Wioli tylko On sie liczy bo jego widuje od 4miesiaca zycia:) Czasem jest stanowczy dla niej(jak ojciec) i obawiam sie,ze bedzie za surowy dla niej...Mowi,ze do 18 roku zycia bedzie miala zakaz spotykania sie z facetami:) mam nadzieje,ze mu to minie...

Mlodo wygladam :) no chyba rzeczywiscie:) mam 21 a co poniektorzy daja mi 17lat:) Mam jeszcze mlodsza siostre,ktora ma 18lat i jej daja 20pare lat:) Starsza ma 24lata a jej coreczka 3 latka:) A ty masz rodzenstwo?