Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 21

Roczne urwiski 2004

Polecane posty

wejdż na ... www.tik-tak.pl trzeba się zarejestrować i potem wybierać:)

Nie martw się :) w końcu ktoś się pozna, że z Ciebie super kobitka :) A Ci co odmawiają nie wiedzą co tracą

o prace teraz ciężko,ale muszę coś znależć.nerwowo nie wytrzymam w domu

z Leonkiem też mam problem-usypianie- chyba przyzwyczaił się u dziadków do opowiadania bajek.teraz muszę położyć go u siebie opowiadać bajke lub cokolwiek wymyśle(szeptem).wtedy sie wyciszy i zasypia.chociaż nie zawsze:(.przedewszystkim w domu muszą panować egipskie ciemności.byle światło z lampki czy monitora, przyciąga go jak ćme:D

musi być mała rozdzielczość chyba do 75kb, u mnie to był problem bo wszystkie miały więcej.

A Maks tak się tłucze po łóżeczku, że czasem obawiam sie o jego zdrowie :O Siedzę z nim, próbuję coś tłumaczyć, pokazywać, że zabawki też śpią, śpiewam ale to na nic :O Nie chę go brać do siebie bo juz się go wtedy \"nie pozbędę\", wiesz o co mi chodzi.

wiem , też się boje ze się przyzwyczai:( może tzreba to przeczekać i być twardą.,ale on potrafi tak wrzeszczeć,a ja chcę już odpocząć:( (leń mnie łapie)

jutro zrobie mu sesje z mniejszą rozdziel. i coś wybiore:D

Wiem o co Ci chodzi. Ja dziś nawet chciałam go zostawić takiego wrzeszczącego i wyjśc do innego pokoju :O Nie mam czasem już siły ani nerwów :O Ale przypominam sobie wtedy takie opowiadanie, które przysłała mi koleżanka i jakimś cudem odnajduję jeszcze resztki cierpliwości

A ja musze najpierw wgrać program do zmniejszania zdjęć wtedy będę kombunować :) Wczoraj dostałam list z \"językiem dwulatka\" i własnie czytam. \"Język niemowląt\" bardzo mi pomógł więc i tym razem licze na dobre rady Tracyy Hogg :)

Karolina kończymy? wanna pełna? ja chyba muszę coś zjeść, jakoś przegapiłam kolacje:D

No zobacz, a ja zupełnie zapomniałam o kąpieli ;) Ale skoro juz przypomniałaś to lecę puścić wodę ;):D

cały czas myśle o tych książkach,ale jeszcze ich nie mam:P,musze kupić sobie tą druga,pierwsz jest już nie potrzebna:)

Pierwsza mam na kompie więc mogę Co podesłać. Nawet teraz warto ja przeczytać. Co do drugiej to jeszcze nie wiem bo dopiero 2 strony udało mi się przeczytać ;)

wszyscy jużpamiętaja o magicznej godzinie. będziemy Tobie przypominać:) więc uważaj:D

jak najbardziej 👄,a drugą też masz na kompie?

No ale jeszcze minutka i sie zbieram bo woda już gotowa A i telefon zaraz sie rozdzwoni :)

ocho mam się zmyć? macie do pogadania? :)

Danti - jasne, już myślałam, że już poszłaś :)

Danti - fajna stopka :D Śnieg topnieje :) A u Was? Martynka śpi od 20 :)