Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 21

Roczne urwiski 2004

Polecane posty

Karolina co powiesz na dodatkową możliwośc napisania 8000 postów w tym półroczu , wyrobisz się ;):classic_cool:

Jak byliśmy n wczasach to w domku obok, była pani z wielkim, grożnym psem - pitbulem :O Pies latał luźno, wskakiwał do wody is tarzył mnie niemiłosiernie :O ale okazał się najłagodniejszym stowrzeniem pod słońcem. Dzieciaki wkładały mu pace do oczu i \"buzi\" a on nawet nie warknął. Ale pomimo to starałam się nie pozostawac z nim sam na sam, a tym bardziej, zeby Maks był w jego pobliżu gdy nie ma właścicieli. W sumie to bardzo mnie denerwowało zachowawanie włścicieli psa ale że on nikomu nic nie robił, a jak stawał się \"nerwowy\" (to złe określenie ale nie przychodzi mi teraz nic innego do głowy) to zabierali go od ludzi, to nawet nie można było zwrócić im uwagi, bo niby do czego sie przyczepić?

Ninko ja już wiele razy wpłacałam naprawdę spore kwoty a dzisiaj był szef i spytałam czy zrobic wpłate wiesz trzeba si ę podlizac:P , on zawsze mówi \"jak Pani może ....\" tak mogę moje dziecko nie widziało mnie od wczoraj to jeszcze poczeka 0,50 h a Pana córka niech ma więcej czasu na imprezy ( to powiedziałam mu w myślach:P

Ninka - albo najdłuższy staż na kafe? Albo popostu lubię gadać? Albo i jedn i drugie i trzecie :D A tego odcisku nie chcę :P

Karolina - bo w 99% niewłaściwe zachowanie psów jest spowodowane przez ich właścicieli, niestety. Że pies zostawia kupkę - no musi, ale pan nie sprzątnie. Że szczeka - tak nauczony i niekontrolowany. Że bez kagańca czy smyczy - pan nie zakłada. I na końcu moje sztandarowe - \"niech się pani nie boi, on nie ugryzie\", a pies tak szczeka, ze mu piana wychodzi na pysku :O JA nie wiem co mi do głowy za chwilkę strzeli, a skąd mogę być pewna, co chodzi po łbie pieskowi?

Beatek - chciałam napisac, żebys się nie przejmowała ale to nie jest to co chcialabyś usłyszeć (ja bym nie chciała słuchac takich bzdurnych rad :O ) więc nie wiem co mam napisać :O

Oj, Karolina, nieładnie gardzić uczciwie wygraną i z serca darowaną nagrodą :P Beatek - zobacz - Ty podlizana i szef szczęśliwy. No sielanka. ;)

Ninko - mnie ugryzł własnie taki pies, co nigdy nikogo wczśniej nie ugryzł tylko ujadał :O A potem jeszcze jeden ale to już był czysty przypadek, choc bolało nie mniej niż \"zwykłe\" ugryzienie :O Ale myslę dokładnie tak jak Ty. Takiego będziesz miała psa jakiego sobie wychowasz. Ale jedno nie zmieni sie nigdy. Ziwerze to tylko zwierze i nie wiadomo co sobie mysli i knuje :P

Ten amstaf koleżanki to też uosobienie spokoju ale ja miałam pietra jak tak się kręcił koło Pati Ninko mam film:) ale z 5 bajeczek 2 sa uszkodzone niestety:9 ale jutro wysyłam :) mam jeszcze Kucyki Pony chcesz??

Beatek - o kucykach poproszę, bo Marta dostała takiego pięknego od babci, więc chętnie pewnie obejrzy. \\Jak będę miała wolną chwilkę,to zrobię przegląd naszych płyt i dam Wam znać czym dysponuję. Karolina - no właśnie. Zwierzę, to zwierzę. Może go np. giez użreć i wtedy nie ma bata, rzuci się na kogo popadnie ;)

Karolina - żeby dostać coś lepszego, to musisz conajmniej drugie tyle natrzaskać :P

:D NIe muszę :D SAmo jakoś pójdzie, nie? :D A swoją drogą, kiedy tu trafiłaś?

To jestem od Ciebie młodsza o 5 miesięcy. Bo ja dopiero w sierpniu 2005 Ej, chcecie pifko? Akurat popijam :)

Karolina Ty nic nie chcesz z filmików ?? A swoja drogą to ciekawe kto będzie nam przysyłał paczki do \"paki\" w końcu wyraźnie piszą \".... karą 5 lat ....\" za kopiowanie ;)

Beatek - na mni możesz liczyć ;) chociaż to Ninka w głównej mierze powinna Cie wspierać za kratkami ;) bo to dla niej uprawiasz niezgodny z prawem proceder ;)

Dziewczyny ja na cafe trafiłam ze 3 lata temu , coś szukałam i przypadkowo weszłam ale udzielam się od XII 2005 za pifko dzięki ostatnio jak wypiłam blue lagun to nie wiem co sie działo po nocy ale wiem tylko tyle ze Marek był bardzo zadowolony i prawie nosił mnie na rękach:P

Beatek - no, no, cicha woda. ;) A ja lubię wieczorem małe czerwone wino, albo właśnie piwo. :) Tym bardziej, że dzidzia śpi, a mąż z kolegą na pifku :)

Karolina - a to czemu? Esperal masz co cóś? ;) I dlaczego nie wiesz czy powinnaś?

o przypomniało mi się bo ostatnio Karola drukowałaś zdjęcia?? ja mam drukarkę taka do zdjęc bo była w zestawie z kompem , ale jeszcze jej nie podłaczałam , nie wiecie czy papier jest drogi , co prawda troche było w komplecie ale mało a i nie wiem jak z tuszem muszę to rozpracowac :)

Beatek - generalnie się nie opłaca ale jak Ci zależy na jdym czy dwóch zdjęciach to czemu nie? Ninko - nu, nu, nu...

Karolina - a co przez to chciałaś powiedzieć? Beatek - nie wiem jaka jest ta drukarka, ale koleżanki mąż też dostał jakąś przy kupowaniu komputera. Był zadowolony z drukarki, ale dość szybko kończył się tusz. U mnie w takim \"złodziejskim\" sklepie płącę 2 zł na akrusz A4 papieru fotograficznego. Ale to pewnie można dużo taniej kupić.

czyli skusiłam sie na coś co przynosi niewiele korzyści:( Ninko przyślij adres :)

Ninko - a własciwie nic ;) tylko tak żartobliwie pogroziłam paluszkiem żeby nie przyszło Ci do głowy rozpowiadać o tym esperalu ;) Przeglądam ofertę przedszkoli w Trójmieście i jest pod wrażeniem. W jednym opisoe przeczytałam, ze dziecko do 7 lat może uczyć się równolegle 7 języków!

Karolina - a bo ja nie wiedziałam , że to tajemnica ;) Beatek - posłałam.

Ninka - a no widzisz, tajemnica jak cholera ;) Beatek - ja kiedys drukowałam takie zdjęcia ale okazało sie, że po pierwsze jest drogo, a po drugie zdjęcia nie sa najlepszej jakości :O ale ja drukowałam na zwykej drukarce.

O, jeszcze jedna sprawa, ja drukowałam na drukarce laserowej i na papierze fotograficznym. Potem czymś po tym zdjęciu zajechałam (czymś ostrym oczywiście) i mi się zdarł wydruk :O