Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepokojace

po jakim czasie tabletki anty. zacznaja działać PILNE

Polecane posty

Gość niepokojace

a wiec tak zapomnialam wiasc tabletki ,minelo 18 godz kiedy sie zorientowalam ( chcielismy z chlopakiem uprawiac sex i nagle sobie przpomnialam ze nie wzielm tabletki :/ ) natychmiast ja wziela byla godz ok 17:30. Pora kiedy biore normlanie rabletki to 19 wiec wzielam kolejn tabletke Po ok 30 min odbylam stosunek ze swoim chlopakiem oczywiscie z prezerwatywa ktora niestety pękła :( dziewczymy po jakim czasie tabletki zacznaja działac ?? czy mam powód do niepokoju ??

Gość to zalezy
który to był tydzien powinnas sie zabezpieczac teraz dosatkowo przez 7 dni chyba drac dwa opakowania pod rząd pa

Gość niepokojace
tabletki biore juz od 5 miesiecy Jest to 2 tydzien Pierwsza tabletke wzielam w zeszły poniedzialek Aha zaznacze ze mam dni niepłodne

Gość ojojo
wszystkie są niepłodne jak sie bierze pigułki!!

Gość niepokojace
no niby takale czasem am wrazenie ze jednak sa jakies plodne dni bo wydzieline mam taka charakterysyczna taka jak w dni płodne

Gość ergh
jakby byly jakies plodne to by sie to nie nazywalo tabletki antykoncepcyjne :P

Gość ehhhh
no i kolejna niedoinformowana panna szuka pomocy na forum, dziewczyno jakie dni płodne??? wez no ulotke do łapki i poczytaj sobie na ten temat? bierzesz tabletki i nie wiesz na jakiej zasadzie działają? luuudzie co za beznadzieja....

słuchaj nawet jak przestajesz brac tabletki to trudno jest Ci zajsc w ciaze gdyz płodnosc pełna wraca dopiero po jakims czasie wiec bez obaw