Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym

MAJ 2006

Polecane posty

Gość chciałabym

Jeszcze nie jestem w ciąży, wczoraj miałam owulację i oczywiście staraliśmy się, jest to mój pierwszy cykl starań, ale mimo to mam straszną nadzieję, że jednak uda się za pierwszym razem :)

Gość chciałabym
hmm czy nikt nie liczy na dzidziusia w maju?? a przecież to taki piekny miesiąc na pród!! :)

Gość Edi****
nie Ty jedna liczysz na dziedzie w maju. .ale Moje Droga topiki typu....styczen,luty........maj2005 zakaladaja dziewczyny ktore juz zafasolkowaly,a nie te ktore maja dopiero w planach. Zycze Ci z calego serca aby Ci sie udalo:) Ja liczylam ze wpisze sie na marcowy pozniej kwietniowy teraz mam nadzieje ze to bedzie maj. Pozdrawiami zycze szczescia.

Gość chciałabym
wiem, że tego typu topiki zakładają kobietki, które już są szcześliwe z powodu poczęcia, ale co tam, może sprowadze na siebie i nie tylko pozytywną aurę :) zresztą ja czy nie ja i tak jakieś dziewczyny będą rodzić w maju, więc topik jak znalazł :)

Gość chciałabym
Jutro bedzie 7 dzień od owulacji i chyba już zatestuje, w końcu sa testy wykrywające 6-dniowa ciążę, ale jak nic nie wyjdzie to jeszcze nie bede tracic nadziei :) Moze ktos potrzyma za mnie kciuki :P Jak tam z Wami kobietki kiedy testujecie?? Liczy ktos na majowy termin?? 🌻🌻🌻

Kochane! wlasnie wrociłam od gina i powiedział tak: tylko niech sie Pani nie rozentuzjazmuje za bardo,bo na tym etapie wszystko moze sie zdarzyc,ale wyglada na to że ciałko żółte zaczeło swa misje!\" :-) I co wy na to?? Jutro rano robie test// to bedzie na sam poczatek maja, jesli bedzie!!!.....trzytmajcie za mnie,a ja potrzymam za was majówki!!❤️+❤️

Gość chciałabym
w takim razie jutro razem testujemy :) oczywiście trzymam mocno kciuki:) który to Twój dzień cyklu??

a cholera wie:D poniewaz w kwietniu miałam laparoskopie (mam juz corke-laparo likwidowała zrosty po cieciu cesarskim)a potem przez trzy miesiace leki wstrzymujace prace jajników.w zeszły czwartek byłam u gina tak sobie kontrolnie i powiedział,ze jestem przed owulacją,jest pecherzyk 25 mmm i endometrium 9 mm,wiec jesli mi zalezy mam wracac do domu i ....do dzieła:D A dzisiaj pobiagłam na sprawdzenie czy pekł pecherzyk i usłyszałam,to co napisałam wczesniej.Wiec wiesz ciut szybko by test musiał si wykazac,ale rano robie!! Co tam, najwyzej zrobie drugi pojutrze! Ale nerwówa,nie moe z emocji zebrac mysli!Pozdrawiam!

Gość chciałabym
ja mierzyłam dziś rano w pochwie i tylko 36,6 ale pocieszam się tym, że niekiedy dopiero w 3 tyg.podskakuje (przynajmniej gdzieś tak słyszałam)

Gość chciałabym
37,2 :( ale ponoć tempke mierzy sie tylko rano bo w ciagu dnia nie jest wiarygodna!

Gość dziwię się
że testujecie tak szybko. na testach jest napisane że 50% ciąż ulega samoistnym poronieniu. tak więc może wyjść pozytywny ale to nie znaczy że do okresu nie poronicie. życzę wam wszystkiego naj ale dla waszego dobra radzę poczekac bo później możecie się rozczarować.

eeeeeeeeee....z pierwszą córcią wyszło mi b.szybko na tescie i....tak już zostało:D

Gość chciałabym
zdaje sobie sprawę, ale chciałabym chociaż wiedzieć czy zachodze w ciążę i tylko mam problemy z zagnieżdżeniem!! stad to wczesne testowanie!! dziś zrobiłam test w 7 dniu od owulacji i niestety tylko jedna kreska!! a temperaturka w pochwie 36,7. Trzymam kciuki petra!!

nie tracmy nadziei,bo u mnie tez jedna kreska,ale to po prostu za wczesnie,przynajmniej cierpliwie poczekam do..............no... moze do jutra?:D:D:D żartowałam,wytrzymam do pojutrza i robie znów.Jak jakies newsy to pisz\"chciałabym\"!

Gość chciałabym
ja też kolejny teścik zrobie w piątek :) tylko dziwi mnie jakim cudem Twój ginekolog podejrzewa ciążę, słyszałam, że dopiero w 6 tygodniu może wykryć!

bo w czwartek był pęcherzyk 24 mm,a wczoraj juz po nim ciałko żółte,on tylko daje dużą szansę,podejrzewam JA:D:D

Gość chciałabym
Mam nadzieje, że nam obu sie uda i juz niedługo będziemy szalec z radości :D

No pewnie!! własdnie wrociłam z apteki z pre-testem.:D Moja starsza córka nie chce s łyszec o rodzenstwie,ale to tylko obawa przed nieznanym.Jak juz pozna siostre lub brata na pewno oszaleje ze szczescia.Tak mysle.Kurcze ze tez nie ma sposobu,by dowiedziec sie wczesniej... Całuje!

Gość chciałabym
petra jak długo juz się staracie?? to mój pierwszy cykl staran wiec jestem pełna nadziei, że szybko pójdzie :) Twoje dziecko ile ma lat, że tak się obawia rodzeństwa??

12 lat ma córka:D starania tez pierwszy miesiac po laparo,bo wczesniej byly przeszkody

Gość chciałabym
no to faktycznie będzie duża róznica wieku! ale Ona jesli nie poczuje odrzucenia, to na pewno będzie bardzo opiekuńczą siostra i bedzie Cie wyręczac w wielu sprawach:)

Odrzucenia nie poczuje,bo nie bedzie odrzucona.Traz w rodzinie mamy tyle maluchów,ze na pewno juz sie \"oswaja\":) Jak my do tego piatku wytrwamy?

Gość chciałabym
nie wiem jak wytrzymamy, najchetniej robiłabym test za testem byleby tylko ujrzeć dwie kreseczki :P

Gość do petry
Witajcie Petra mam pytanie, ja wybieram sie na laparoskopię we wrzesniu bo mam torbiel na jajniku- i moze nawet endometriozeNie mam jeszcze dzieci a jestem po 30 stce.Ostatnio jak zaczęlam sie starac to wyszlo to co wyszlo:( Powiedz mi jak przebiegła u Ciebie laparoskopia i jak potem sie czułas. Szybko sie zrastają te nacięcia? Dziękuję z gory za odpowiedzi i życzę ..same wiecie czego:)

Gość chciałabym
wiecie co mi psychika płata figle, bo to nie mozliwe nawet jeśli jestem w ciąży abym miała takie objawy, mianowicie ciagle jem, co jest do mnie nie podobne, już mi sie niedobrze robi, ale ciagle chce mi sie jeść, nigdy w życiu nie miałam czegoś takiego, zaraz chyba pęknę!

Gość o jeeeezuuu
ALE WAS WALI NA DEKIEL

Hej! \"do petry\" :-) Bez obaw.laparoskopia to cud,serio.W poniedziałek byłam przyjeta do szpitala,we wtorek operacja,w piatek do domu,a w sobote juz na urodzinach szwagra:D Blizenek juz nie mam,a było to w kwietniu.tez miałam torbiel-luff-niepękniety pęcherzyk i zrosty po cięciu cesarskim,które mnie blokowały do tej pory.Mam nadzieje ze odblokowały sie całkowicie:D za pare dni sie okaże!Jak masz szczegółowe pytania,to prosze bardzo.Pozdrawiam wszystkie was:D