Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danti

bobaski z pazdziernika 2004

Polecane posty

jajuz sama nie wiem.i chcialabym i boje sie.pozyjemy zobaczymy.moze nie bede miala wyboru:):)

a ja, i chcialabym i boje sie.zobaczymy moze nie bede miala wyboru:)

Jak byłam z nim tak 3 tygodnie temu wayl 8300 ale niestety niemieżyli go. Ale ubranka nosi 74.

to wazyl tyle co leo.ja kupuje ubranka na 86,ale spodnie na 74-80.to zalezy tez od firmy.

a jak zdrowko? leonek w 5miesiacu mial goraczke trzy dniowa.a pozatym nic.odpukac!!!

Kacperek właśnie usypia u Babci na rękach...

Miał 2 razy katarek...najpierw zaraził sie od mojej siostry, potem od brata Tatusia. I w sumie to tyle.

a leonek spi od 19,45 dzisiaj mial tylko jedna drzemke 2godz. przed poludniem.to byl bardzo zmeczony.

Wczesniej napisalas ze Leonek sie czolga a nie raczkuje, moj na poczatku tak samo...smialismy sie bo wygladal jak komandos. Potem nagle zaczal raczkowac , teraz nawet \"biega\" raczkujac, tak szybko.

dokladnie tak jak piszesz\"KOMANDOS\" ma malo okazji do czolgania sie(bardzo male mieszkanie).to pewnie dlatego jest na etapie komandosa hi hi:)

leo dopiero w tym miesiacu powiedzial MAMA(w koncu sie doczekalam),oraz AMPA(lampa).a od dawna mowi:tata,baba,ne ne ne(tzn.nie),dada,

Moj mowi baba, mama, tata, jade, ide, probuje mowic dziadek, nieraz stanie przy wozku i mowi brrrbrrrbrrr, uwielbia sie kąpać....wystarczy ze otworze drzwi lazienki i za chwile stoi przy wannie :-) Uwielbia pluc jedzeniem... co nie jest dobre

leonek uwielbia samochody prawdziwe,na spacerku za kazdym sie oglada.tez mowi brrrbrrrbrrr.ulubiona zabawka to nasze radio,moze przynim spedzic pol dnia(ma duzo przyciskow).lubi pilki.ale ich nie kopie,tylko podnosi i idzie przedsiebie.moj kregoslup przy tym wysiada,a on tak moze dlugo:podnosi,idzie, pilka spada,podnosi i tak w kolk:(

niestety musze juz konczyc.wypada kolejka mojego meza do kompa.do zobaczenia:):):)

A pracujesz, jesli tak kto wtedy zajmuje sie Maluszkiem?? Ja nie pracuje i z Kacprem jestem praktycznie 24h na dobe od urodzenia. Zmieni sie to od wrzesnia bo wtedy ide do szkoly.

ja nie pracuje,ale zamierzam w najblizszym czasie cos poszukac.jak znajde to z leonkiem zostanie moja mama.jest tez mama od meza,to nie bedzie problemu.

A_B mieszkasz sama czy z rodzicami.wczoraj pisalas, ze kacperek usypia na rekach babci?

to masz pomocnikow.ja jestem sama ,od rana do okolo 16,wtedy wraca moj maz. ale czesto przychodzi moja mama to moge wtedy cos porobic.

Teraz siostra wyjechala, ale czesto przychodzi moja babcia i mi pomaga, moja mama pracuje do 16 wiec dopiero od tej jest. Wiesz, nie nazekam...Jak od wrzesnia pojde do szkoly to Kacprem bedzie zajmowac sie moja babcia i siostra.

Gość a moja
Dziewczyny, syna rodzilam z cc, a corke ze znieczuleniem zewnatrzoponowym. Jesli moge cos powiedzic, to goraco polecam.Nie czuje sie bolu, mozesz rodzic swiadomie a bez bolu.A najlepsze w tym jest to, ze jestes w formie 2-3 godz. po porodzie.

Ja bardzo chcialam poród w wodzie(ale nigdy nie ma pewnosci ze bedzie lub wanna nie bedzie akurat zajeta). Myslalam rowniez o tym zewnatrzoponowym znieczuleniu, ale szpital w ktorym rodzilam nie mial takiej mozliwosci-co prawda moj lekarz do ktorego chodzilam (ze szpitala) powiedzial ze moglby mi zalatwic prywatnie ale to pewnie bylby duzy koszt. Zreszta bylam przed porodem jakis 2 tygodnie wczesniej na sali porodowej i widzialam te lozka...3 miedzy ktorymi byla tylko niska sciana. To mnie przerazilo.

jak zaczelam rodzic to wzielam znieczulenie zewn. oponowe,troche pomoglo.ale po jakims czasie przestaje dzialac.wzielam druga dawke.dla bezpieczenstwa daja tylko 2-3 razy.i po jakims czasie znowu byl straszny bol.trzecia dawke dostalam juz mocniejsza przed cesarka,zebym nie czula skurczow.wszystko bylo za darmo.

Kcperek jest właśnie u mnie na kolanach..cos nie chce mu sie spac :-)