Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danti

bobaski z pazdziernika 2004

Polecane posty

ona zasypia kolo 22.00 i spi cala noc do 8.30 co do wagi to ma 10kg,lubi jesc hihi dzis juz chwilke stala sama w lozeczku ale co chwile chwytala sie brzegu 1 reka a tylkiem jej trzepalo ze hej

leonek zaczyna sam chodzic i wyglada jakby byl po dwoch glebszych hihihi

Tak powyżej 70cm ale lekarka sama nie wiedziała dokładnie...wiecie jak to jest z mierzeniem maluchów , wystarczy że sie poruszy i już może być \"wyższy\" :-)

w koncu moge tu posiedziec.czy ktos tu zaglada? wasze bobaski chyba juz spia.🌼

w koncu moge tu posiedziec.czy ktos tu zaglada? wasze bobaski chyba juz spia.🌼

cos nie mozemy sie zgrac w jednym czasie :( moze uda sie jutro

Leonek konczy dzisiaj 10 miesiecy. ale to zlecialo, dopiero byl taki malutki...:D

chyba ten topik umiera smiercia naturalna :( szkoda nie bede pisala monologow bo nie oto chodzi:( dziewczyny naprawde nie ma zadnej ktora chcialaby pogadac?

witam moj leonek to niezly gagatek,nie posiedzi ,nie polezy tylko by chodzil.moze w koncu sie pusci mojego palca i ruszy sam :)

Moj Kacper wlasnie spi...jego stala pora \"chodzenia\" spac. A dzis byl strasznie \"wywrotny\", non stop upadal i nabil sobie malego guza przez to na czole, ale takie \"uroki\" nauki chodzenia :-)

Leonek czolga sie jak komandos,bardzo sie przytym meczy, dlatego zaraz krzyczy i chce chodzic :)

A_B wiem o czym mowisz,Leo nie patrzy sie czy ktos go trzyma,odwraca sie i idzie :)

A dzis bylam u ginekologa ktory robil mi cesarke i sie zapytal "jak tam nasz syn "...to bylo bardzo mile :-) Oczywiscie odpowiedzialam ze niezly z niego urwis

w koncu jest bobasek ktory zasypia tak wczesnie jak Leo. przedszkolanka - Amelka nic nie je od 20 do 6 ?

Gość monia 78
Mój synek Konrad urodził się 7 pażdziernika.Jak na razie ma 3 ząbki,kolejny się szykuje.Zaczyna już chodzić ale jeszcze ma problemy z utrzymaniem równowagi.Jeść lubi wszystko tylko nie chce pić mleka z butelki więc pije je gdy zaśnie.Niestety odkąd zaczął ząbkować budzi się kilka razy w ciągu nocy.

witaj niestety przy zabkowaniu tak bywa,u mojego synka 2 pierwsz zabki wyszly bez problemow,przy kolejnych juz troche marudzil(ma ich 7).ale ogolnie przechodzi to prawie nie zauwazalnie.

Gość monia 78
Ze starszym synem nie miałam takich problemów z ząbkami choc on też nie sypiał dobrze w nocy i nie chciał pić mleka.Trwało to do ok.2lat .Wszystko wskazuje więc na to,że będę musiała się jeszcze roczek pomęczyć.

leonek budzil sie raz w nocy na mleko,ale od paru dni spi do 6-7 i sie nie budzi.mam nadzieje ze juz tak zostanie. dziewczyny a bylyscie juz na wczasach w tym roku? jak daleko zabralyscie dzieci? ja dopiero sie wybieram.

o ja tez jestem zuzka ma juz 6 zabkow,jak narazie spala ale widze zenie popisze szkoda..... kurde co za baba hihi

Ja juz na \"wakacjach\" nad morzem bylam w Kacprem 2 razy...pierwszy raz w grudniu jak mial półtorej miesiaca....potem drugi raz w maju. Jechalam z nim sama pociagiem. A dlatego pisze na \"wakacjach\" poniewaz tatus dziecka czyli moj najukochanszy wlasnie tam mieszka...ja mieszkam na poludniu PL.