Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danti

bobaski z pazdziernika 2004

Polecane posty

pozdrowienia dla maluszka leonek juz dawno spi .cos mu sie zmienia ostatnio i robi sobie tylko jedna drzemke dziennie:)

Kacperek śpi...mam troszke czasu dla siebie :-)

jakos cicho sie tu zrobilo,co slychac u Kacperka i Elisy? leonek zrobil dzisiaj dwa kroczki zupelnie sam i byl bardzo zadowolony.

Babcia właśnie ukołysała Kacperka...słodko śpi :-)

bylam dzisiaj z leonkiem u lekarza,ma 78cm i wazy 8650.co myslisz o szczepieniu przeciw grypie .chodzi mi o tak male dzieci jak nasze.moja pediatra zaleca dopiero po ukonczeniu 2 roku zycia.radzi mi i mezowi sie zaszczepic zeby nie przyniesc choroby do domu.

Jeszcze sie nad tym nie zastanawialam. Ale skoro lekarz powiedzial ze dziecko dopiero od 2 roku zycia to chyba trzeba go posluchac.

powiedziala ze niejest zwolenniczka szczepienia mlodszych dzieci ale jak chcemy to niema przeciwskazan.nasza wola.i teraz sie zastanawiam.ale chyba w tym roku odpuszcze.

Ja raczej tak samo. Tyle juz mial kłuc...teraz nastepne czeka go jak skonczy roczek w 13-14 miesiacu.

a Kacperek budzi sie jeszcze w nocy na mleczko? sorry,ale nie pamietam czy pisalas

Nie. Teraz dostal ostatnie, nastepne ok 8 rano.

i od rana do 22 sie bawi? ile razy w dzien spi i jak dlugo? ale ciekawska jestem.leonek ostatnio spi 2 godz. w dzien(naraz) i okolo 20 jest juz padniety i zasypia.spi do 6 rano.ok 1-2 w nocy pije mleczko i dalej spi.

Moj wstaje tak ok 9, dostaje mleko. Potem bawi sie...zje pare flipsow i danonka. Usypia tak kolo 11-12 i spi ok 1h. Potem kanapeczka lub banan. Zaraz po 15 dostaje obiadek. Tak kolo 17 znowu spi 1h. Doastaje pozniej mleko....lub jakis deserek, zalezy na co ma ochote. Kąpanie tak o 21, i albo przed kapielo albo po musi sie troche wyszalec...bawi sie z cala rodzina, wtedy jest najsmieszniejszy :-) I przed 22 kolysanki, i jak tylko zasnie dostaje mleko...i do lozeczka. Czesto kolo 4 nad ranem wstaje w lozeczku (ale nadal spi) wtedy biore go do siebie i dalej spimy razem.

moj tak o 6 rano przewraca sie na brzuszek i nas budzi.wtedy tez go biore do siebie i czasami jeszcze pospi ale nie zawsze.

Ja lubie z moim maluszkiem spac bo jest taki cieplutki i fajnie mi sie z nim spi.

ja tez lubie ale On niezawsze chce spac,czasami odrazu chce sie bawic siada obok mnie i ciagnie mnie za wlosy,albo wklada palce do nosa ha ha ha to jest smieszne i zabawne.ale czasami wolalabym jeszcze troche pospac :)

Wiem cos o tym ciagniecu za wlosy...Kacper jak mnie budzi to raczkuje po mnie, tu mnie gdziesz szarpnie tu zadrapie troszke i wlasnie..pociagnie za wlosy...a ja nieraz nie mam sily otworzyc oczu zeby sie z nim pobawic.

spisz juz? a kto by niespal o tej porze.odezwe sie w piatek.moze w koncu dolaczy do nas ktos nowy? :) :)

Kacperem zjadl obiad...i spi :-) Potem wychodze z nim na spacer

leonek urzadza dzisiaj sobie senny dzien o 9 pospal 0,5godz.teraz znowu spi.ciekawe co bedzie robil w nocy? :) :)

Halo jest tu ktos? moj synus zaczyna sam chodzic ,jeszcze porzadnie nie upadl to sie nie boi.puszcza sie i chce isc(na razie wychodzi mu gora 4 kroczki i bam)

hej moja Zuzia miala byc z 27 pazdziernika ale sie urodzila 8 listopada hmmm moge sie przylaczyc?? -)

hej niestety nie, chodzi jak trzymam ją za rece ale za to szybko zaczla raczkowac hm nie wiem co lepsze hihi ja tez bylam u tesciow aly dzien ide spac bo wkoncu padla ufff dobranoc

sorki ze sie nie odezwalam ale bylam padniete a i tak kompa zajal moj maz.

W piątek byłam z Maluszkiem u lekarza...waży 8500.

a ile ma wzrostu? monika24 Zuzia chodzi tak pozno spac? czy tylko moje dziecko chodzi spac o 20?