Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinka339

czy czeste uprawianie seksu nie sprzyja poczeciu???

Polecane posty

Gość karolinka339

witam!! Slyszalam ostatnio ze czeste uprawianie seksu oczywiscie pelne gdy mezczyzna konczy w kobiecie oslabia plemniki.ponoc traca one swoja sile i trudniej zajsc w ciaze gdy facet caly czas je produkuje i od razu sie ich pozbywa.Bardzo chce miec dziecko ale sama nie wiem czy moze lepiej by bylo nie kochac sie tak czesto ale np raz na tydzien?? hmm nie wiem moze glupie sie wyda niektorym moje pytanie ale prosze odpowiedzcie jesli ktoras z was wie cos o tym!!!

Gość karolinka339
W ogóle jak stałam dzisiaj w kolejce w spożywczym to nieznajoma staruszka uderzyła mnie bagietką w głowę i teraz gadam jak potłuczona W niezwykłym skupieniu rozwiązuje szarady anagramowe :classic_cool:

z tego co czytałam na ten temat może być w tym troche racji - znalazłam nawet zalecenie, że jak się stara o dziecko a nic nie wychodzi a poza tym nie ma stwierdzonych problemów zdrowotnych, to należy ze współżyciem odczekać do dni płodności, bo wtedy jest większa ilość plemników i są one silniejsze - a w czasie dni płodnych też współżyć nie więcej niż 2 razy dziennie, pozdrawiam i powodzenia

Gość tak to prawda
niestety czeste uprawianie seksu nie sprzyja poczeciu. plemniki sa usuwane bardzo czesto, nowe nie nadążą dojrzewac. gdy urpawia sie seks na prawde bardzo czesto to moze dojsc do sutuacji ze w spermie nie bedzie wogole plemnikow. oczywiscie nie znikaja one na zawsze :P lepiej wiec rzadziej a bardziej efektywnie :)

Gość dołączam sie do poprzedniczki

Gość w takim razie
zbyt często to znaczy ile?? my się kochamy raz dziennie czasami częściej czy przez to możemy mieć problemy z poczęciem??

Gość z tego...
co wiem optymalnym odstępem czasu są 2 dni. Tyle czasu potrzebuje plemnik aby w pełni dojrzeć. Tak wiec sex co 2 dni:) powodzenia

Gość ZNOWU.....
POTWIERDZAM ZE CO DAW DNI jest tak ze z czasem one umieją sie produkowac co dwa dni z taka camą jakościa jak np co tydzien, trzeba regularnie uprawiac sex i regularnie plemniki będą produkowane :)

Gość karolinka339
dzieki za odpowiedzi:) trezba bedzie troche sie powstrzymac od czestych igraszek:P ale mam nadzieje ze to nam wyjdzie na dobre i nie bedzie problemow ze stworzeniem nowego zycia...no a jak to nic nie da to tylko lekarz pomoze ale poki co probuje tak:) pozdrawiam

Gość proponuję raz na 5 lat
wtedy uda się począć bachora, inaczej facet będzie bezpłodny