Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mokis564672

pomcy zle wzielam tabletki

Polecane posty

Gość mokis564672

Czesc mam problem nie wzielam jedniej tabletki dokladnie ostatniej bo brakowalo mi jee w opakowaniu i przy okazji zamiast zrobic 7 din przerwy zrobilam osiem(nie wliczylam tabletki ktorej nie wzielam do przerwy)... martwie sie teraz... co o tym sadzicie

Gość zabezpieczaj sie dodatkowo
przez tydzien

czy miałaś stosunek podczas 7-dniowej przerwy? tak czy siak powinnaś sie zgłosić do ginekologa-działanie antykoncepcyjne moze być obniżone

Gość k.k.l
przez siedem dni musisz dodatkowo sie zabezpieczac ponieważ zaburzyłas cały cykl.

Gość mokis564672
tylko ze t a pylka wyszla teraz gdy wziela juz nastepne opakowanie teraz zyje w stresie mam po jutrze dostac okres...kochalm sie podczas 7 dniowe przerwy z moim facetem ale nie do konca to trwalo nie dlugio bo odczuwalam straszny bol podczas tego stosunku.. a kilka dni pozniej dostalam gdrzybicy pochwy ...ja juz mam dosyc

Gość mokis564672
mam nadzeije ze niej estem w ciazy...tabletki biore juz od roku i nigdy sie nie pomylilam ani nie spoznilam z ich wieciem :( nie ma zadnych objawow ciazy..nudnosci czy podwyzszonas temperatura:(

Gość k.k.l
kochana jesli długo bierzesz tabletki antykoncpecyjne to uważam ze nie masz co się martwic nawet po odstawieniu tabletek płodnosc kobiety nie wraza od razu więc spokojnie napewno dostaniesz okres

Gość mokis564672
dzieki wystraszylam sie bo na ktoryms z forum przeczytalam ze po odstawieniu( czy bledzie tabletek) wzrasta plodnosc dwa razy

Gość k.k.l
nie moja kolezanka po odstawieniu tabletek poł roku probowała zajsc w ciąze

Gość mokis564672
dzieki uspokojilams mnie :)