Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicia187

pomozcie mi wybrac dobra prostownice

Polecane posty

Gość kicia187

mam zamiar kupic jakas dobra prostwnice bo ta moja z supermarketu za 30 zl jest do d... .Postanowilam ze kupie sobie ceramiczna ale kompletnie sie na tym nie znam nie wiem jakiej firmy wziasc moge dac nawet 130zl wiecej raczej .ostanio ogladalam na allegro tam byla jedan ceramiczna za 55 zl a druga za 129 i sie zastanwiam jaka jest roznica pomiedzy nimi skoro jedna i drugia jest ceramiczna z moca 75 wat!??czy tu chodzi o firme??doradzcie mi i napsizcie jakie macie prostownice i jak wam sie one sprawuja.!

Hmmm ja mam taka za 80 zl nie narzekam! Wiesz co sie dowiedzialam od fryzjerki??? Ze po umyciu wlosow nalezy je \"naciagac\" na szczotce tej okroglej i suszyc suszarka. dzieki temu wlosy sa wlasnie naciagniete i lepiej sie je wtedy prostuje. te 75 wat to jest chyba dobrze bo nie zre tak duzo pradu! Wiem ze trzeba tez patrzec na czas nagrzewania sie prostownicy im krotszy tym lepiej i nie bierz takiej na pare czy cus (taka gdzie niby wlewasz wode) bo to wbrew pozorom wysusza wlosy!!!

Gość kicia187
Artianka dziekuje za odpowiedz:)slonko!! ale moglabys mi napisac firme twoje prostownicy ..podawajcie cene i nazwy ..waszych prostownic i piszcie jak sie wam sprawuja:)dziekuje z gory za wszystkie odpowiedzi:)

Gość a ja Ci polecam
prostownicę ceramiczną Eurolux. To niby firm krzak, kupuje się to na Allegro, ale naprawde jest fantastyczna! Wszyscy którzy ja kupili pisali bardzo pozytywne komentarze, dla mnie tez jest idealna. Rozgrzewa sie szybciutko i nigdy nie pali, nie szarpie, jestem z niej baaardzo zadowolona, a kosztuje niewiele, chyba 0k. 30 zl!

Gość kicia187
a czy jest ona ceramiczna??? bo mi zalezy na tym zeby byla..dzieki za odpowiedz:)

Gość a ja Ci polecam
teraz patrzę że te Euroluxy po jakieś 49 zl są, ale ta cena jest super niska jak na jakość tej prostownicy. Naprawde jest super, a slyszalam o problemach z takimi za ponad 100. Nie nalezy sie sugerowac cena, nie swiadczy o jakosci!

Gość a ja Ci polecam
tak, oczywiście, jest ceramiczna. Żadnego szarpania, wystarczy raz przejechać. Ja mam wersję 75 wat

Wiesz co nie jestem teraz w domku i nie pamietam firmy swojej prostownicy ale to zadna znana!Facet w sklepie bardzo ja polecal, mowil ze fryzjerki kupuja ja do swoich zakladow. Moja prostownica jest dobra nie wiem czy ceramiczna :P ale brak mi checi do prostowania :-) Jak wroce do domku to postaram Ci sie napisac firme (ale to dopierow poniedzialek)

Gość kicia187
odswizeam prosze piszcie!!!:)pozdrawiam

Gość no wiec.......
mam ta prostownice euroluxa i nie polecam szybko sie niszczy, bezowy plastik robi sie brazowy przy plytkach od ciepla, spray do prostowania wlosow przykleja sie do tej ceramiki, ciagnie wlosy chyba ze nie prostujesz zbyt czesto to moze bedzie spoko... ja sie teraz przymierzam do kupna profesjonalnej prostonicy wigo dobre sa tez ga.ma i babyliss acha i ceramike wypiera teraz technologia lustrzana ale to malo kto narazie ma, wiec nie znam opini

Gość kicia187
do hejaaaaa a czy ona ma ceramiczne nakladki?bo to wazne ita cena za tania zeby mogla byc rzeczywiscie taka dobra a dziekiuje rowniez za komentarz poprzedniej kolezance co napisala o tej prostownicy z electrolx bo sie zastanwialalam dlugo nad jej kupnem...piszcie dalej...pozdrawiam wszystkich i dziekuje za rady:)

Gość heeeejka
pisze ze jest ceramiczna,,,, w sumie nie wyglada na taki zlom jak inne za 30 zł. jest naprawde bardzo dobra ...wybór nalezy do ciebie ale ja jestem z niej bardzo zadowolona

Gość dziwne
ja mam te Elektroluxa i jest bardzo dobra. Nie ma zadnych bezowych wkladek, wiec mowimy o innej. Moja ma biale. Tamta po prostu nie jest ceramiczna, to jest fizycznie niemozliwe zeby do ceramiki cos przylepic. Prostuje nia codziennie od pol roku.

Gość kicia187
odswiezam i dziekuje za opinie:/ale ja juz sama nie wiem co mam kupic drozsza ci tansza skoro tak bardzo sie roznia cena no jakoscia tez musza??no nie?piszcie dalej...:)pozdrawiam

Gość wiollaaaa
odswiezam piszcie prosze!!jakie macie w domu prsotownice ile kosztowaly i jak sie wam sprawuja -bede bardzo wdzieczna -pozdrawiam!!!:)

Gość arctica
tez sie przymierzam do zakupu prostownicy:) wiec czy moglybyscie mi wyjasnic, jaka jest roznica miedzy zwykla prostownica a ceramiczna? Dlaczego ta druga jest lepsza dla wlosow? Z gory dzieki!🌻

a ja mam MINI KAY STORE,to jest taka z bardziej profesjonalnych,dałam za nia 230 zł w hurtowni fryzjerskiej,ma 2 cm grubosci i prostuje naprawde dobrze,szybko se nagrzewa i ma regulacje temperatury.Noi ma ceramiczna powłoke.A jaka jest roznica miedzy zwykła a ceramiczna?Miałam zwykła za ok 49 zł i zle prosotwała,ile sie musialam nameczyc zeby dobrze wyprosotwac,no i efekt był ktortki,mała wilgoc i włosy od razy skrecona i napuszone,po porstu brzydkie(swoje mam krecone)Treaz jak uzywam tej ceramicznej przy wilgocie jedynuie minimalnie odkrecaja sie w inna storne i tyle zadnego siana.

Kup taką której moc jest 100W (jest taka na Allegro za 49zł ceramiczna), ponieżej 50W nie warto. Ja właśnie chce kupić taką 100W.

Gość arctica
dzieki Martta:) a wiec jesli juz kupie - to ceramiczna:)

Gość sloneczna*
kicia, napisz jakie masz wlosy i ile mozesz przeznaczyc na zakup, ja doradze :)

Gość arctica
sloneczna --> kicia juz chyba cos sama wybrala wiec moze mnie doradzisz?:) interesuja mnie takie do 100 zl, no powiedzmy 120 jesli to naprawde cudo;) ale az takich roznic chyba miedzy nimi nie ma... z gory serdeczne dzieki:)

Gość kicia187
do Slonecznej! jestem jeszcze nic nie kupilam caly czas sie zastanawiam i wiem juz jedno..ze musi byc ceramiczna ,i najlepiej jakby miala 100 wat ale ja takich nie widzialam przewaznie sa 75 wat,a mam teraz dylemat bo na Allegro jest pelno ceramicznych ale od 40 do 60 cena kuszaco mala i maja po 75wat ,ale kusi mnie taka profesjonalna a wlasnie jaka jest roznica jakie to ma znaczenie czy jest profesjonalan?.Ciesze sie bardzo ,ze ktos chce mi pomoc i sloneczna czekam na twoje randy .Jesli chodzi o moje wlosy mam falowane ,na dole sie kreca zwlaszcza a jesli chodzi o kwote jaka moge dac na prostownice to tak gora 130 135zl:)pozdrawiam wszystkie laski protujace wloski:):*i czekam na dalesze propozycje

Gość kicia187
sorki za bledy :D:Dsle sie spieszylam:P:P i z tymi wlaskami kreconymi na dole to nie mialo byc dwuznaczne hahaha;) czekam!!na wasza pomoc!pozdrowionka

Gość kicia187
odswiezam!!!:)drogie panie piszcie prosze owaszych prostownicach:)ich firmach ,cenach i jakosci:)co polecacie a czego nie?:)pozdruffka!!

Kicia między prostownicą za 50 zł a profesjonalną za 200 zł jest ogromna różnica!!! Wiem co mówię, bo przez rok prostowałam włosy tandetą za 30 zł a teraz mam Efalocka za 200 zł i jest to po prostu bez porównania!!!!! Zanim ją kupiłam bardzo dużo czytałam o prostownicach i wiem co mówię. Jeśli chcesz wydać około 130 zł to zainwestuj w prostownicę WIGO wiele dziewczyn ją ma i wszystkie są zadowolone, nie wyrzucaj pieniedzy w jakieś badziewie! http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60805946 lub ta http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60611625 Nie sugeruj się również ilością Wattów. Bo właśnie te najnowocześniejsze, profesjonalne prostownice mają około 36 W! Jeśli chodzi o prostownice powyżej 200 zł to dobre są Babyliss Pro (nie mylić ze zwykłą Babyliss), Efalock, Gama. A poniżej 200 zł jak juz wcześniej pisał WIGO! Tutaj podaje stronę gdzie dziewczyny dzięla sie opiniami na temat prostownic, mysle, że to rozwieje wiele twoich watpliwości http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=43489&highlight=prostownica

Gość kicia187
Chce bardzo podzikeowac madzi za wspaniala stronke na ktorej znajdowaly sie opinie posiadaczek orznych prostownic):i za obszerna wypowiedz jestes koffana co prawda mam jeszcze dylemat ;)ale miedzy 4 prostownicami a nie 20;)dziekuje ci bardzo madziu:*:*jestes koffana :)

Gość kicia187
Magda a mozesz mi powiedziec gdzie na bylas prostownice efalocka??za tak niska cene 200zl??przeciezo na kosztuje 250 zl jak wyzej bo moze sie na nia skusze same pozytywne komentarze na jeje temat zero begatywow tylko slyszlalam ,ze ciezko ja nabyc:(pozdrawiam i z niecierpliwoscia czekam na odpis:)pozdrawiam wszystkich cieplutko wchodzacych na moj topik:)

Gość kicia187
sorki za bledy ale to wszystko przez moja niesprawnie dzialajaca klawiaturke:]

Gość kicia187
odswiezam!!!!!!!!!!! madziu widzialam Efalosk'a za 132,50zl ;D:D:Do jaaaaa jak myslisz walic w to??prosze odpisz i podaj mi do siebie gadu gadu mozesz napisac na moj email kicia187@op.pl :)pozdruffka:*