Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 poszukujaca...

Cos skutecznego na pocace sie dlonie i stopy?

Polecane posty

Go艣膰 otek
sprobujcie undofen,dostepny w aptece,cena ok 20zl,warto,pomaga

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 hgfjhggh
tez mam taki problem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie jest dobrze
pedipur-mnie pomaga :D jestem zadowolona cho膰 spotka艂am si臋 z opiniami, 偶e powoduje rogowacenie nask贸rka... jak narazie jest ok ;] Ok 10 z艂 i w dodatku wydajny bo wystarczy kilki kropel 1-2 razy w tygodniu :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szitters
A co b臋dzie najlepsze na d艂onie? Tylko 偶eby by艂o dost臋pne w aptekach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kropkaa_a
tez mam taki problem ale tylko latem, zima z kolei mam strasznie przesuszon膮 sk贸r臋 st贸p i d艂oni. Ale by艂am ostatnio u kosmetyczki i poleci艂a mi kwas borny. Jeszcze sama nie pr贸bowa艂am ale chc臋 kupi膰 i to wypr贸bowa膰...dam zna膰 jakie efekty po tym specyfiku. Pozdrawiam. Trzymajcie si臋!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 W贸jciech
ja r贸wnie偶 mam skuteczny spos贸b na poc膮ce si臋 d艂onie. u偶ywam tylko jednego rodzaju skarpet - Dermasilk z jedwabiu zupe艂nie nie czuc spocenia jest przez ca艂y dzie艅 uczucie 艣wie偶o艣ci. wcze艣niej u偶ywa艂em kobiecych stopek Dermasilk (pod zwyk艂膮 skarpet臋 bawe艂nian膮) ale teraz juz s膮 m臋skie skarpety

Udost臋pnij ten post

mam probleem z stopami od paru miesiecy kiedy przestalam palic i przytylam 12kg. niewiem czy ktos z was ma tez tak okropnie ze nawet jak zalozy buty to brzydki zapach toczy sie wokol niego. niedlugo ide na wesele a potem na 18 i niewiem jak to zwalczyc. niektorzy mowia ze sa gorsze choroby ale to jest tez naprawde trudne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fryto
ja mam taki sam problem przestalem palic ,przytylem ok 15 kg i zaczely mi siei okropnie pocic stopy, nawet jak mam buty na stopach to czuje ten nieprzyjemny zapach , pomocy co mam zrobic z tym fantem??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martusia5066
Wlasnie mam zamiar kupic Antidral na pocace dlonie oraz pachy . Czy pomaga na dlonie? Jesli uzyje go na pachy to bede musiala przestac sie depilowac?Slyszalam ze to cos strasznie szczypie po depilacji . Opiszcie ten produkt jakie ma plusy i minusy. Z g贸ry dzi臋ki :**

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rafa艂_19
Witam, mo偶e niemam poj臋cia o waszych problemach i sie na tym nieznam. Dok艂adnie rok temu mia艂em straszny problem i poceniem sie st贸p. Moja babcia wyczyta艂a gdzie艣( mo偶e to 艣mieszne) 偶eby dok艂adnie w maju jak wszystko kwitnie. Wyj艣膰 boso na ranna rose.Uwierzcie mi 偶e by艂em 2 razy pochodzi艂em po trwaniku, co prawda nogi mi sie ubrudzi艂t heheh. Ale naprawde pomaga. Po 2 takich zabiegach problem mino艂. W tym roku te偶 w艂asnie mi sie to zacze艂o i czekam na mojow膮 rose. PS Podobno te偶 pomaga wywar z pokrzyw ale nie stosowa艂em .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nigdy nie czuje sie swobodnie
Do艂膮czam si臋 do was, niestety te偶 mam podobny problem:/ poc膮 mi sie pachy, d艂onie i stopy;/ Problem z pachami rozwi膮za艂am etiaxilem, na szcz臋艣cie pomaga mi bardzo skutecznie. ale pachy u mnie nie by艂y najgorsze, najgorsze mam d艂onie. etiaxil nie pomaga, a ja mam ju偶 faktycznie chyba jak膮艣 nerwic臋 i sama sie nakr臋cam przez te moje d艂onie. Tzn jak wiem, ze za chwile b臋de komu艣 podawac r臋ke, poc臋 sie wr臋cz automatycznie:/ gdy sytuacja jest bardziej stresuj膮ca, z r膮k mi dos艂ownie kapie. To bardzo utrudnia kontakty z lud藕mi, zreszt膮 sami wiecie jak jest. Jak z kim艣 ta艅cz臋 to ca艂y czas my艣le o moich d艂oniach, zreszta my艣le o nich chyba zawsze;/ ca艂y czas unikam jakiegokolwiek kontaktu i dotyku no bo wla艣nie - jak mam kogo艣 dotykac takimi mokrymi r臋kami? stopami si臋 tak nie przejmuj臋, bo na szcze艣cie nawet jak sie poca, to przynajmniej nie smierdz膮;] no i nie poca sie az tak wybitnie. no i st贸p ludziom kurde nie podaj臋............ niekt贸rym sie wydaje, 偶e ten problem jest ma艂y ale nie zdaj膮 sobie sprawy jak bardzo utrudnia zycie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nigdy nie czuje sie swobodnie
a i jeszcze: antidral mi nie pom贸g艂 na d艂onie, sk贸ra mi praktycznie zesz艂a a pot si臋 dalej la艂. na pachy nie stosowa艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amka..
Cze艣膰 wszystkim! Tak si臋 ciesz臋, 偶e znalaz艂am kogo艣 z tymi samymi problemami! Kurde ja ju偶 nie wiem co robic?!?! D艂onie i stopy poc膮 mi si臋 tak strasznie, 偶e wstyd mi gdziekolwiek i艣膰!! Przez to wszystko ci膮gle chodz臋 zestresowana, bo nie wiem czy przypadkiem nie b臋d臋 musia艂a komu艣 r臋ki poda膰, albo 艣ci膮gn膮膰 but贸w!! Na pachy pom贸g艂 mi antidral i jest ok! Spr贸buj臋 z tym kwasem bornym... czy kto艣 ju偶 pr贸bowa艂? Prosz臋 ratunku!!:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Poconcy
Rada dla wszystkich silnie poc膮cych si臋. Ograniczy膰 spo偶ywanie p艂yn贸w do oko艂o 1 litra dziennie (wystarczy do prawid艂owego funkcjonowania organizmu), poza tym przyzwyczai膰 si臋 do tego stanu i 偶y膰, bo r臋ce macie, nogi te偶, chodzicie i r臋kami machacie. A co maj膮 powiedzie膰 Ci, dla kt贸rych los by艂 bardziej niemi艂y (nie mog膮 chodzi膰, cierpi膮 na zanik mi臋艣ni itd..) oni by chcieli mie膰 tak jak my( poci膰 si臋 po ca艂o艣ci), byle normalnie funkcjonowa膰. Pozdrawia Andy (偶aden z 34 lek贸w mi nie pom贸g艂).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mokra艂apa x
Mam ten sam problem..pocace sie d艂onie , jest to naprawd臋 kr臋puj膮ce w 偶yciu prywatnym jak i zawodowycm nikomu nie podasz r臋ki bo zaraz sie pytaj膮 dlaczego? z ch艂opakiem nie mo偶na za r臋ke chodzi膰 bo a偶 g艂upio. no c贸偶 jakie艣 dwa dni temu kupi艂am ANTIDRAL zap艂aci艂am za niego 19,60 stosuje go codziennie .. Po jakim czasie wida膰 dzia艂anie tego leku?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jutro ci powiem
zdecydowanie etiaxil

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pulla
M贸j przyjaciel boryka艂 si臋 z nadmiern膮 potliwo艣ci膮 d艂oni i st贸p i wybra艂 si臋 na seri臋 do艣膰 drogich zastrzyk贸w z czego艣, co jest pochodn膮 popularnego w chirurgii plastycznej botoxu, czyli z czego艣 r贸wnie偶 zawieraj膮cego w swoim sk艂adzie jad kie艂basiany. Brzmi z艂owieszczo, ale facet ma spok贸j z kr臋puj膮cym poceniem si臋 od dw贸ch lat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pustynna
Ja mam podobny problem, moje dlonie i stopu s膮 potliwe, szczegolnie latem i w sytuacjach stresowych, dos艂ownie pot sp艂ywa stru偶kami. Wstyd poda膰 komu艣 d艂o艅, i艣c z ch艂opakiem za r臋k臋 albo pisa膰 na egzaminach i potem odda膰 tak膮 kartk臋 komu艣... Dodatkowo moje r臋ce baaardzo czesto marzn膮. Je艣li nie s膮 spocone to wr臋cz odwrotnie lodowate. Tak czy siak nikogo nie dotykam, bo wszyscy odskakuj膮 na kilometr ( no chyba, 偶e robi臋 komu艣 dowcip:D) Kiedy marzn膮 mi r臋ce staj膮 si臋 sine... albo pojawiaja sie na nich naczynka. Co mam robi膰, zeby pozby膰 si臋 potliwo艣ci? Lekarz mowi, 偶e zimne d艂onie to oznaka z艂ego kr膮偶enia, ale nie skierowal mnie na zadne inne badania i nie mam pojecia jaka jest dokladnie przyczyna mojego stanu. Nie wiem co robi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Poconcy
Do Pustynna. Znajdz ch艂opa z podobnym problemem i macie po k艂opocie. Razem dacie rade i stres贸w mniej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alibabka123
Pustynna, ja mam to amo.Na pachy pomogl mi etiaxil, na stopy i rece tez stsuje etiaxil, skora jest "dziwnie nszorstak" na rekach ale wole to niz mokre...czasem sa troszke spocone stopy ale malo..moze dlategoze codziennie nie stosuje...na stopy i rece stosuje ten sam etiaxil w kulce co pod pachy, kiedys kupilam etiaxil specjalnie do stop ..nie pomogl, zle sie wcieralo...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alibabka123
etiaxil kupuje na allegro bo jest znacznie tanszy..w aptece 55 zl a na aegro z apteki 29/30 zl....zawse zamawiam wieksza ilosc bo tez dlakolezanek i wysylke mam wowczas gratis..a czasem naqwwet dostaje duzo probek innych kosmetykow, np.vichy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mokra dlo艅
Mam 13 lat i mam ten sam problem. Moje d艂onie s膮 nie do opanowania, dos艂ownie cieknie z nich woda. jest to okropnie krepuj膮ce... W domu nosze r臋kawiczki a w szkole zabieram chusteczki i podk艂adam sobie pod d艂o艅 w trakcie pisania. jeszcze nie stosowa艂am 偶adnego 艣rodka...POMOCY. Co polecacie ???!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stopy80
Witam wszystkich! Przeczytalem wszystkie watki i proponowalbym, by nowi zrobili to samo zanim zaczna pytac, co jest polecane. Podsumowanie: Nowe osoby moga sprawdzic nastepujace specyfiki, ktore wg mnie niektorym pomagaja z wiekszym lub mniejszym skutkiem: - Etiaxil - Pedipur - Stoppot - Antidral - Odaban Ja osobiscie mam problem tylko ze stopami. Rece chyba delikatnie bardziej poca mi sie niz powinny. Czytajac jednak, ze niektorym wrecz scieka pot - mnie to nie dotyczy. Osobiscie na STOPY stosowalem, Etiaxil, Pedipur - aktualnie mi sie skonczyl, ale wydaje mi sie najbardziej skuteczny. Pedipur zniszczyl mi skore, dlatego przestalem go uzywac. Pytania z mojej strony do innych cierpiacych na nadpotliwosc stop: 1. Czy po zalozeniu skarpetek, butow, przebywaniu w pomieszczeniu odczuwacie uczucia goraca, ktore jest nastepnie efektem pocenia? 2. Jakie macie doswiadczenia z Odabanem na stopy? (kupilem wlasnie przez internet - nie stosowalem jeszcze) 3. Czy rowniz odczuwanie wrazenie, ze pot jest scisle powiazany z sytuacje w ktorej sie znajdujecie? Np gdy pracuje zdalnie z domu nie mam problemu z poceniem. Bedac w pracy juz mam. Jakie wowczas wtedy stosujecie metody? Przezwyciezyliscie to jakos psychicznie? Zycze wszystkim efektow w walce z tym trudnym temate. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uuuup
czy kto艣 ma do艣wiadczenie z zastrzykami z botoksu na d艂onie?

Udost臋pnij ten post

A gdzie by艂a艣. Wiesz, klinika klinice nie r贸wna. Je偶eli mia艂abym si臋 wybra膰 na taki zabieg, to tylko do renomowanej kliniki, takiej jak IQ Medica. Zatrudniaj膮 najlepszych specjalist贸w, wi臋c mo偶na mie膰 pewno艣膰, ze efekt b臋dzie taki, jak b臋dziemy tego chcieli.

Udost臋pnij ten post

Witam! Odaban czy etiaxil ? to kwestia indywidualna. Mnie bardziej pasuje etiaxil pod wzgledem skutecznosci, ale odaban duzo mniej podraznia skore - praktycznie w ogole. Etiaxil strasznie niszczy skore pod pachami, za to skutecznie hamuje wydzielanie potu. W moim przypadku wystarczylo zrobic raz 3-dniowa "kuracje", powtorzyc raz w nastepnym tyg i mialam spokoj na 2 tyg. Zero potu, zero jakiejkolwiek wilgoci i zapachu pod pachami. Gdzies tam przeczytalam opinie o odabanie, skusilam sie, ale zeby byc zadowolona z jego skutecznosci to niestety nie jestem. Jak stosuje go 3 razy w tyg to mam 1 dzien spokoju, a pozniej wszytsko wraca i tak w kolko od 4 miesiecy. Jedynym jego plusem jest to, ze tak nie szczypie po pachami i mozna go stosowac juz 24 h po goleniu i to tyle z jego zalet. Wyb贸r nalezy do Was:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 e654
Na poc膮ce si臋 stopy polecam sprawdzony lawendowy deo spray do st贸p. Super ch艂odzenie i zapobieganie nadmiernemu poceniu.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰