Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nina12

błagam o pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość m*a*d*a
ogolnie facetow trudno zrozumiec........ ale ja na swojego tez narzekam czasami...bo mnie wkurza :) kazdy ma swoje dni beznadziejne ze nie wie sam czego chce...

Gość m*a*d*a
ale ona ma z nim dziecko..... wiem jak to trzyma przy facecie tak samo babki facet ja bije i wogole dlaczego ona nie odejdzie?] glupota? strach? bezradnosc? brak pieniedzy? brak roziny? brak wsparcia? hmmmm

Gość liss
o matko jedyna jak to czytam to normalnie jak koszmar.... z jakiegos amerykańskiego filmu......nie wiem jak Cie pocieszyć..... ale nie mam pojecia jak facet idąc z kobieta w dodatku obcą liczy na to ze ona sie zabezpiecza... a choróbska, a ciąża a wogóle wszystko ... a fuj... poza tym ..... teraz to dopiero zobaczy co narbił i jaką Ci krzywdę wyrządził... alez z niego egoista.... normalnie brak słów

Gość liss
ninko... a może stało sie coś ze on tak sie zmienił... musiało cos spowodować taką zmianę, a moze zawsze taki był tylko krył sie z tym... ja mam męża spod panny , i tez czasem potrafi pokazac pazurki , ale jestem kobietką z charakterkiem wiec szybko pokazuję mu gdzie jego miejsce w szeregu i zaraz jest kochany... ale powiem ci ze na faceta - pannę trzeba mieć sposób.... bo inaczej to klapa..

WIEM ŻE MOŻE SIĘ PONIŻAM ALE JEŚLI TERAZ ODEJDE CO SIĘ STANIE ?MY SIĘ TERAZ PRZEPROWADZAMY DO NOWEGO MIESZKANIA REMONT TRWA MAM TAK PO PROSTU ODEJŚĆ ? ŻYĆ ZE ŚWIADOMOŚCIĄ ŻĘ BĘDZIE MNIE I DZIECKO ODWIEDZAŁ CO WEEKEND I TYLE ? A CO Z NIĄ ? TO SAMO? TEŻ ODWIEDZINY CO TYDZIEŃ ? TO JAKAŚ PARANOJA

NO WŁAŚNIE NA PANNE TRZEBA MIEĆ SPOSÓB A JA GO NIE MAM,BOLI MNIE TYLKO TO ŻE ON TERAZ MÓWI ŻE NIE CHCE MIEĆ Z NIĄ DZIECKA ,OPOWIADA MI CO JEJ POWIE W CZWARTWK ALE TAK NAPRAWDE TO ONA GO ZAGADA I NIC MĄDREGO NIE WYMYSLI ZNAJĄC JEGO PODESCIE BĘDZIE GO WODZIŁA ZA NOS I NA JEDNYM SPOTKANIU SIĘ NIE SKOŃCZY

Gość liss
tu nie chodzi o ponizanie....mogę sobie tylko wyobrazić co czujesz chociaz to też nie odda w pełni tego co sie w tobie dzieje.. musicie koniecznie dojśc do jakiegos porozumienia, bo to co zrobił....to przekracza wszelkie granice , i jak widze dalej nie umie się zdecydować... to moze ty wykazesz sie stanowczoscią i zimną krwią i zadecydujesz za was..

Gość liss
jesli chcesz to moze jakos pomogę..moze moje doswiadczenie pomoże Ci wybrnąc z tego i choć trochę osłodzi całą gorycz i załagodzi ten nieprzyjemny galimatias..

Gość m*a*d*a
kurcze zobaczymy co bede w czwartek jak on sie z nia spotka..... nie wiem jak zrobic na nim wrazenie zeby tamta szmata oberwala... ja juz nic nie wiem.. ale ty nino sie nie denerwuj bo nie mozna ci... te najblizsze 3 miesiace sa najwazniejsze dla rozwoju dziecka....

Gość liss
tylko teraz tak.... dobrze by było gdybys przy tym była... bo oni zwyczajnie dokładają sobie pewne rzeczy...to tez wiem z autopsji... i potrafią tak zmienić albo niedopowiedziec ze wyjdzie całkiem co innego..

Gość liss
i proponuje do neutralnego lekarza iść... zeby tamta ********* go nie znała bo za kase to mozna wszystko...

A MOŻE PÓJŚC NA ZABIEG I POZOSTAWIĆ ICH SAMYM SOBIE WYDAJE MI SIĘ ŻE TO BY BYŁA DLA NIGO NAJWIĘKSZA KARA BO ZORIENTOWAŁ BY SIĘ PÓŻNIEJ ŻE STRACIŁ PRAWDZIWĄ MIŁOŚC I SZANSE NA NORMALNE SPOKOJNE ŻYCIE WYDAJE MI SIĘ ŻE DAŁA BY MU POPALIĆ I ŻAŁOWAŁBY ŻE ODESZŁAM JAK MOŻNA BYĆ Z KOBIETĄ KTÓRĄ ZNA SIĘ 2 DNI ?

Gość liss
decyzja o zabiegu jest nieodwracalna więc pomyśl jeszcze , sorki moze nie powinnam pytac ale czy masz dzieci? bo jesli nie to masz bardzo duzo do stracenia , bo róznie potem bywa po usunieciu...

NIE MOGĘ BYĆ PRZY ICH ROZMOWIE BO ON JEST TAKI ŻE TO NIE WYPALI ,ON JAK TWIERDZI NAWARZYŁ PIWA I MUSI SAM JE WYPIĆ,POZA TYM JAK BYM JĄ ZOBACZYŁA TO CHYBA BY SIĘ TO ŻLE SKOŃCZYŁO !

Gość rak-dziewczyna
NINA nawet sie nie wyglupiaj usuniesz dziecko zeby jemu dac do zrozumienia co stracil??? NIGDY zastanow sie wrazie czego to to malenstwo ci zostanie onoi zawsze bedzie przy tobie i bedzie cie kochac jak nikt na swiecie.... bedziesz dla niego zyla , bedziesz mupotrzebna... a po tym zabiegu usuniecia szyjki macuicy bedziesz mogla miec jeszcze dzieci????? ALE ZA NIC NIE DOPROWADZ DO ABORCJI.....

NIE MAM DZIECI TO MOJE PIERWSZE BARDZO OCZEKIWANE MAM 28 LAT TAMTA LASKA TEŻ A ON MA 33

Gość liss
wiem , mój jest taki sam.... bo to są jego prywatne sprawy... kurde , sama nie wiem co mam powiedziec... pomyśle za jakką chwilke wróce ... musze zebrac mysli

Gość m*a*d*a
RAK-DZIEWCZYNA TO JA :) TYLKO WSZEDL MI INNY NICK :p

NO WŁAŚNIE ISTNIEJE RYZYKO ŻE JEŚLI USUNĘ TO MOGĘ NIE MIEĆ DRUGIEJ SZANSY POZA TYM NIE CHCE MIEĆ KRWI NA RĘKACH NAWET JUŻ MAM IMIĘ DLA DZIECKA BO CZUJE ŻE TO DZIEWCZYNKA

Gość m*a*d*a
NIE ROB TEGO bo tylko ono ci zostanie..... bedziesz mama - bedziesz ,miec dla kogo zyc.... dasz zycie......

Gość m*a*d*a
nie rob tego.... bedziesz miec dla kogo zyc bedziesz mama dasz zycie malenstwu bnedzie z toba nie bedziesz sama

Gość m*a*d*a
nina ja musze spadac.... moze jeszcze bede dzis a jak nie to jutro ale bedziemy w kontakcie TZRYMAJ SIE NIE DENERWUJ SIE BO WIESZS ZE TERAZ NAJWAZNIEJSZE JEST MALENSTWO :

Gość aaaaannnniiiaa
nie rób tego Nino!!przecież chciałaś dziecka!!będziesz żałować...

Gość liss
uwazam ze usuniecie nie powinno wchodzić w gre... za duzo masz do stracenia, i jesli chcesz mu zrobić na złośc..to na pewno nie w taki sposób...a zobaczysz za jakiś czas jaka to bedzie pociecha i jakie słodkie chwile zawitają do twego zycia, bedą niezapomniane, ja miałam 17 lat jak urodziłam synka ,dokładnie 16 i 11 miesięcy, teraz ma juz 11,5 lat i jest taki chłop że naprawde pozazdroscic, jest to taki mój kochany synio, pomimo tego ze strasznie duzo cierpiałam prze to ze nie usunełam to jednak warto było , kazdy mnie namawiał do usuniecia a ja wbrew wszystkim powiedziałam nie! jesli czułam sie na tyle dorosła by je począć to teraz musze okazac dorosłośc ni poradzic sobie z dorosłymi problemami ... i udało sie..

wiecie co jestem tak zzzzzła na tą całą sytuacje że marze tylko o tym żeby do niej napisać, zadzwonić i wszystko jej wygarnąć bo ona czuje się bezkarnie jest pewna siebie do entej potęgi !!!

Gość liss
poczekaj , do czwartku zobaczysz co wyjdzie z tego... a jelsi chodzi o Tewojego faceta to musisz byc twarda i stanowcza... powiedz a jak teraz on sie zachowuje? oj cos mi sie wydaje ze ona wcale niejest z nim w ciaży... albo go chce ujaić... bo kto z nowo poznanym facetem w taki sposób postępuje, albo po prostu nagle niby poroni i wogóle ... oj cos miise widzi ze to ściema . .... jak sądzisz Ninko?

liss jesteś super babka ,musiałaś mieć w sobie wiele samozaparcia i siły że urodziłaś synka ja napewno nie usunę niech ona to zrobi wcale mi jej nie żal!!!!!wiem że ni powinnam tak mówić bo to drugie dziecko nie jest niczemu winne że ma tak chorą mamusie ja jestem bardzo spokojnym człowiekiem ale już mam dość i życzę jej jak najgorzej AMEN!!!

mi się też wydae że to bujda na resorach a ten mój chłop to czasami taki łatwowierny że mi go aż żal !!!

Gość liss
tys prowda AMEN jak nic.... szkoda tylko dzieci , bo przecież rodziców sie nie wybiera....masz moze gg ???

Gość BLONDYNECZKA2
Nina12 PROSZE NIE USIUWAJ DZIECKA bo potem bedziesz żałowała tego do końca życia.........zobaczysz jeszcze Ci sie ułozy i bedzie dobrze