Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lesiu

czy lubisz faceta typu maczo ?

Polecane posty

.bede miał miły jak sprezyna przekaze mi chociaz jeden malutki całusek 🌼

nie rozdaję :) a teraz kochani wybaczcie muszę iść popracować ale będę tu zaglądać leszku to co,wieczorkiem?

sprezyna ..ale chociaz małego całuska ... to jakos przezyje do wieczorka.. ..niech zagości i u mnie słoneczko ❤️

Smutny? Wiec niech zadziała magia........... Dla Ciebie najsłodszy 👄 cachareL -->Witaj i ja nie uciekłam:-P

Gość machoo
nie wiesz? zapros dziewczyne na kolacyjke :classic_cool:

dzisiaj jest u nas pochmurnie ..... ale , widze ze przez te wielkie chmury promyk słoneczka .. 🌼

cachareL --.niestety jak wiesz nie miałam wczoraj tyle szczescia co Ty Ale jak juz mówiłam czekanie jest przyjemne. Leszek mam nadzieje że dzisiejszy wieczór bedzie lepszy.I pamietaj ja moge dac wiecej niz tylko promyczek.............

ja takie niebo widze... ale tez jest promyczek .. i to jest najwazniejsze .. chyba masz racje niebo jest teraz ładniejsze ..... ❤️

Gość Meteorolog
widze, ze zbliża sie bardzo ładna pogoda, od zachodu -wyz, zbliza sie cieply Zefir

Gość Meteorolog
widze, ze zbliża sie bardzo ładna pogoda, od zachodu -wyz, zbliza sie cieply Zefir bedzie cieplej

sprezyna wiesz , ze dla ludzi zakochanych pogoda nie ma znaczenia.... a wszystkie szare i ciemne kolory zmieniaja swoja barwe ... ❤️ 👄

moge jedynie podziekowac cachareL .... nawiedziła mnie wena dziekuje ...🌼

sprezyna jakze jestem smutny ... 😭 zeby mnie tak zrozumiec......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

spezyna jeszcze mi wbijasz noz w ❤️ moje ?????? ...cachareL ratuj !!!!!!!!!!!!!!!!

ale ja mam złamane ❤️....... dzisiaj bede do ksiezyca wyłłłł , zamknij w nocy okno cachcreL nie myl mnie tylko z tymi co na dyskoteke ida...... moj bedzie przerazliwy okrzyk ...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:-( Leszek a ja naiwna myslałam że chcesz........... Że mogę cie leczyć Moje ❤️krwawi.

\'Jesteśmy tym wolniejsi, im bardziej działamy z inspiracji rozsądku, a tym bardziej zniewoleni, im więcej pozwalamy sobą rządzić namiętnościom.\" Obudź wiec we mnie namietość..............

krzycze z rozpaczy .... sprezyna co zrobić ,zeby sie pojawił usmiech na Twej twarzy ??? powiedz kochana..... 👄

dziekuje cachareL za pomoc a ze sprezyna jest z klasa to wiem ... ❤️ ... zalezy mi na Niej bardzo 👄

sprezyna chce puscic wodze fantazji, ale czy nie beda za skromne wobec tego co czuje ..... moje ❤️