Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karooo

ISOTREXIN

Polecane posty

Kto uzywał preparatu Isotrexin? czy jest skuteczny? jak dziala? i czy jest na recepte?

ja używałam pomoże ci jedynie chwilowo po odstawieniu tadzik wróci....chodz może troszkę słabszy jednak wróci jest na recepte kosztuje ok 40zł chodziaz ja znam apteke gdzie sprzedaja bez..szkoda pieniędzy kup sobie lepiej tabletki humavit tonik adonis afrodyta i brevoxyl cena tych preparatów będzie równoznaczna z tym co isotrexin żel a mnie wyleczyo to z trądziku i pianka pure zone L\' OREALA ..POLECAM :)

dzięki Czarnuleczka 19 🌻 mój trądzik jest raczej grudkowo krostkowy i zastanawialam sie czy Isotrexin by mi pomogl bo mam zaskórniki krostki podskorne i troche przebarwień na twarzy.Mojej koleżance pani dermatolog przepisala właśnie ten Isotrexin na zaskórniki,rozszerzone pory i błyszczenie sie twarzy.

mi to niebardzo pomogło skóra strasznie się łuszczy nie mozna nawet uzywac fluidu żadnego ani nic poprostu złaziła mi płatami skóra..fuj mi bardzo pomogło to co wyżej aha i ostatnio zakupiłam krem under twenty anti acne jest niezły i podobno tez działa na zaskórniki..ale za krotko stosuje sproboj tych tabletek naprawde polecam wczesniej probowalam drominu ale średni jest i sie nie rpzejmuj na początku będą ci wyłaziły wszystkie pryszcze na wierzch ae potem to rpzejdzie i będzie już tyko lepiej doda iż zużyłam 2 opakowania isotrexinu również na plecy uzywaam i gówno pomogł naprawde.. po odstawieniu niewiee epiej jak przed używaniem..a 80zł poszło sie..:)

No ja też nie polecam-strata pieniędzy a efektow żadnych ,no może przez jakiś moment wydawało mi się że coś przysuszył ale to złudne ,twarz świeci się po tym okropnie ,po prostu chyba sie broni produkując więcej sebum.Polecam za to maseczkę z glinki zielonej-rewelacja! Kupujesz proszek glinki i robisz sama maseczkę według wskazowek na opakowaniu i zaleceń co do częstotliwości! Potem juz tylko na pojedyncze krostki potrzeba .Kosz tej maseczki to 4 zł ,raz w tygodniu lub 3 to zależy od stanu skóry.Pozdrawiam i życzę szybkich efektow .Miłego dnia:-)

Gość Wkurzona1
A ja polecam: mi Isotrexin pomógl! :)

Gość kolkaaaaaaa
mi rozniez pomaga stiosuje pare dni i juz sa efekty :) :) :) potrzeba tylko cierpliwosci i dobrego nawilzajacego kremu z rana a potem juz tylko makijaz

Gość AGUSIA 23
Mi właśnie dermatolog przepisał - i dziś idę wybrać receptę - bo mam trądzik grudkowo-zaskórnikowy na plecach:-( Mam nadzieję że pomoże 9 kosztuje ok. 40 zł . Słyszałam że Differin jest dobry ale jeszcze droższy..

Gość czesc wam
slyszalam juz o tym toniku adonis afrodyta, czy on jest z alkoholem? ile kosztuje?

mi isotrein tez gowno dał. W ogole jestem zla na dermatologa, wielki specjalista, wizyta 60 zł a wyleczyl;am sie sama... zapisał mu unidox antybiotyk i włsnie izotrexin. brałam ten unidox niby cos pomagałao ale cały czas tradzik był. brałam to chyba z 5 miesiecy i nic. w koncu odstawiłam, zaczelam brac yasmin, ale dla antykoncepcji. niespodziewanie po 3 miesiacach twarz sie poprawiła i zamiast tego głupiego izotrexinu zaczelam sie zmarowac na noc sudocremem. po kilku tygodniach trazik prawie calkiem zanikł, mam juz tylko pojedyncze syfki raz na paredni, a cera sie powoli wybiela z blizn dzieki sudocremowi. Tak wiec izotrexin to wielkie gowno, fakt, pomaga, przez pierwsze dni widac rezultaty, ale juz po tygodniu skora sei przyzwyczaja i fakt, moze nie ma pogorszenia ale tez i sie nie polepsza. tak bylo w moim przypadku. Ja osobiscie zachecam do uzywania sudocremu. na mojej twarzy zdziałał cuda. a, jeszcze dodam ze moj tradzik był powazny, nie jakies tam piec syfkow na krzyż. pozdrawiam!!!

Gość no to niechże ktoś
wreszcie powie co działa na przebarwienia bo myślałem że właśnie isotrexin mi pomoze:(

Ja uzywalam Isotrexinu i mi bardzo pomogl. Na poczatku skora sie bardzo luszczyla(platami!) potem juz mniej. Ale wiekszosc bailych grudek pod skora wyszlo i mam gladka buzie :)

Jednemu isotrexin pomaga innemu nie. Ja go stosowalam na lekki tradzik mlodzienczy. Nadal uzywam, gdyz mam cere mieszana, smaruje nim tylko nos, czolo i policzki zaraz przy nosie. Uzywam go juz rok i jak dla mnie jest dobry. Fakt faktem, skura sie mi luszczyla, ale nie bylo az tak zle, powiedzialam o tym lekarzowi i powiedzial, ze rozwiazaniem jest nawilzanie buzi rano kremem - isotrexin mialam \'na noc\'.

Gość kolkaaaaaaa
czy isotrexin jest antybiotykiem???????bardzo wazne to dla mnie

Gość Xtian
Ja uzywam Isotrexin od 6 tygodni...i faktycznie pomagac zaczal po tym okresie (wypisanym zreszta na ulotce). Differin za to na nic sie zdal. Do tego lykam drozdze Levitan i jest znosnie... a Pure zone L'Oreal krem nawilzajacy jest ok...skora az tak sie nie luszczy po tych wszytskich masciach.

Gość PATINA
witam ! ja również stosuję Isotrexin i jest naprawdę świetny , muszę przyznać ,że dodatkowo stosowałam również kurację antybiotykiem Tetracyklinum i to razem dało bardzo dobry wynik.... teraz zaczęłam stosować dodatkowo Cepan , jest to krem do miejscowego leczenia blizn ... poczekamy , zobaczymy ,ale jak narazie jestem bardzo zadowolona ! pozdrawiam ! aaaa no i Cepan jest bez recepty ,ale Isotrexin jej wymaga ! ;)

Gość +Asia+
a ja uzywam isotrexu-jest dobry

Gość lepiej odrazu Izotek i
po paru miesiącach spokuj. Naprawde polecam:) kuracja ciężka i dosyć kosztowna ale warto, Naprawde warto:)

Gość Sovryt
Ja mam 16 lat na tradzik cierpie gdzies od 2lat na poczatku bylo przekichane ale mi to nie przeszkadzalo potem skorzystalem z wizyty u dermatologa przepisal mi brevoxyl na dzien istna trucizna na bakterie beztlenowe-wybarwia ubrania to chyba dowod na to ze jest mocny i isotrexin na noc po 4 tygodniach zaczelo sie wszystko polepszac stpsuje te masci pol roku i jest super .polecam te 2 masci ,naprawde warto

Gość krool
mi isotrexin pomógł - jest swietny tylko wymaga cierpliwości na poczatku moja skora była podrażniona, wysuszona, ale nie odstawiłem zelu i dobrze zrobiłem po 4 tygodniach mniej wiecej miałem bużke jak dupcia niemowlaka :))) serio ( nastepny etap to isotrex- on nie jest juz antybiotykiem tak jak isotrexin) nie poddawajcie sie pryszczom - da sie je wyleczyc :P

Gość Paweł_18
Witam wszystkich! Ja stosuje isotrex od 4 dni (na noc) i widze poprawę,chociaż bardzo wysuszył mi skórę.PORADŹCIE coś dobrego żeby pozbyć się rano tego złuszczonego naskórka.Jakiś żel albo coś innego ??? z góry dzięki, liczę na wasze wyczerpujące odpowiedzi :)

Gość Nikuska
lecze sie juz od prawie roku na tradzik, wygladalam bardzo zle, mialam staszlwiie duzo krost blizn i weszelkiego innego syfstwa, wstydzialam sie samej siebie!w koncu poszla do dermatologa, najlpeszego w mojej okolicy, czlowiek ktoremu nie zalzey na tym by zgaranac jak najwiecej kasy od pacjenta(bo gosc przyjumje prywatnie) tylko zeby pomoc! Swiadczy o tym chocby fakt ze za wizyte bierze 20zl!!!!! teraz jakos ze jestem u niego na kontroli tak mniej wiecej co jakies 3 miesaice bierze 15 zl!Isotrexin juz przerobilam, teraz znowu lekarz mi go przepisal, bo tak w ogole co jakies 3 miesiace mam zmieniane leki(czasami do niektorych wracam)bo skora nie moze sie przyzywczaic.Efekty sa! ale wymaga to od mnie wiele systemtycznosci etc.Moj dermatolog stawia rowniez na jakies domowe sposoby:np, codziennie po umyciu twarzy pierwsze ciepla woda , pozniej zimna, znowu ciepla i koncze zimna,uzywam zwyklego mydla , najlepiej szarego, twarzy nie wolno mi wycierac tylko wszytko ma sobie samo wyschnac, po tym robie napar(czy jak kto woli "parowka")na poczatku robilam po ok 30 min, teraz tak po 15:) i po tym twarz znowu musi obeschnacSAMA!bez recznika!I musiscie wiedziec ze chorby skory to nie jest cos co sie wyleczy w miesiac!jest to proces dlugotrwaly!!! tu potrzeba cierpliwosci!Ja w dodatku zrezygnowalam na jakies ponad pol roku calkowicie z pudru(w jakiej kolwiek postacji!) co wclae nie bylo łatwe!teraz czasamai sobie uzyje, ale nei robie maski na swojej twarzy.Od czasu do czasu mam jeszcze jakas krostke, ale juz zadnych ropniakow.i NIE MAM BLIZN!!!i jeszcze sprawa slonca, mnie dermatolog kazal jak najwiecj przebywc na sloncu, i tego lata (bo na plecach tez mialam krostki) zaczelam opalac sie od poczaku kwietnia , ale stopniowo, zeby nie bylo zadnego szoku dla skory. Obecnie na moich plecach nie ma nic!!! a naprawde rok temu wygladalam straszliwie!!! Obecnie stan mojej skory jest juz o wiele lepszy, ale lecze sie dalej i wiem ze to moze potrwac jeszcze jakis rok.Zeby wyleczyc to calkowicie!(Aha mam 18 lat).Duzo slysze o leczeniu hormonalnym , nie jest ono zle ale musi byc pod scisla opieka lekarza.W moim przydaku lekarz sie nie zdecydowal na takie leczenie , bo jestem za mloda i nie chcial mi niczego "poprzestawiac"w organizmie.to moze jeszcze Wam napisze co ja stosowalam 1)Zineryt +tabletki 2) nie pamietam nazwy ale cos w stylu zinertytu(jakies niebiskie cos - koreanskie) 3) Isotrexin naprzemian z jakims pudrem (robinym lekiem w aptece)+tabletki 4)Zineryt+ Tabletki :"Methiovit" 5)Znowu mam Isotrexin , tabletki "Dalacin C, i Trilac nie myslscie ze ja tak duzo jadlam tych tabletek , ja zawsze dostawalam je tak na dwa tyg, czasami mialam krocej:)

Gość majka2
Zajrzałam na ten topic, bo tez używam ISOTREXIN. Teraz tylko na nos, bo na resztę twarzy jest za mocny. Faktycznie ogranicza łojotok.

Gość Nikuska
jest cos w stylu Isotrexinu ale łagodniejsze bo bez ktoregos tam skladniku(antybiotyku) i jego nazwa to Isotrex

Gość Acnes
my wydaje sie ze to nie skora sie luszczy a ten zel wysycha po prostu. bardzo dawno go stosowalam i nie pamietam jakie byly afekty. teraz dostalam znow na plecy i widze poprawe. jest jedno co mi zawsze pomaga zwykla czysta tetracyklina, nie zadne tetrarysale ani nic innego. ale to antybiotyk doustny i lepiej sie nie szczprycowac za dlugo. Ale fakt faktem trądzik zawsze wracał po jakims pol roku. ale w trakcie stosowania 0 pryszczy.

Gość magdunia
ktoś pytał o preparat nawilżający, osobiście bardzo serdecznie polecam Cetaphil MD :) a mam pytanko, czy może ktoś z was używał kiedyś na problemy z trądzikiem Gentamycyny? bo mnie ostatnio przepisał ją lekarz i byłam w małym szoku, bo to silny antybiotyk :/ a poza tym też stosuje Isotrexin, ale dopiero kilka dni więc na razie nie wypowiadam się na jego temat :)

Gość 7olka7
Możecie mi napisać DLACZEGO nalezy unikać promieni słonecznych i lamp solaryjnych przy zastosowaniu ISOTREXINU???? Pomóżcie mi, bo doprawdy mnie to zastanawia!!!!

Gość emonkey
Isorexin strasznie wysusza skórę :( Pni dermatolog mi go zapisała, po niecałym tygodniu stosowania skóra jest wysuszona i się złuszcza :(. Zaleciła mi to na przebarwienia i blizny potrądzikowe… heh teraz są bardziej widoczne :P blee… Heh i jak tu się pokazać? :P. Ja nie wiem dlaczego go się tak uczepili :7 tzn dermatolodzy. W aptece doradzono mi abym zaczął stosować Acne-Derma, może on pomoże, czytałem trochę o nim, są bardzo dobre opinie :]. Pozdrawiam :).