Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

shagwina

niskie libido - znalazlam rozwiazanie!!!

Polecane posty

Gość pikke

A jak jest z Twoją aktywnością fizyczną? Aktywność fizyczna ma bardzo dobre działanie na libido. Wprowadzenie 3-4 sesji treningu, np.: siłowego, to bardzo dobry pomysł. Podczas wysiłku nasz organizm wydziela endorfiny, dzięki którym mamy w sobie wiele pozytywnej energii. Jeśli chodzi o tabletki to brałam przez jakiś czas viameę ale wydaje mi sie,ze mocniejsze są libido therapy.

Gość axxla

Czy przypadkiem te wszystkie tabletki nie opierają się na takich samych składnikach? Ogólnie  aktywnością u mnie trochę na bakier bo jak wracam z pracy to przyznam, ze nie mam ochoty na siłownie.

Gość pikke

W takim razie polecam przynajmniej jeden spacerek dziennie, tak aby sie dotlenić. No własnie składniki w takich tabletkach bywają bardzo różne, ogólnie viamea opiera się na L argininie oraz innych dodatkowych składnikach, które poprawiają liibido (zioła plus witamina c). Libido therapy jednak w jednej tabletce ma wieksze dawki L argininy. I moim zdaniem nie uzależnia ani nie przyzwyczaja do siebie.Brałam i miałam wrażenie, ze się do niego nie przyzwyczajam ale ze wręcz z każdym miesiącem jego działanie jest o wiele lepsze!

Gość axxla

A ile je brałaś?

Gość weritas

Bywa, może po prostu stosujecie zbyt mało urozmaiceń w związku?Zdarza się, ze jesli uprawia się seks tak samo i bez urozmaiceń to się po prostu nie chce. I tak , tabletki kupisz bez recepty ( ale w sieci).

Gość pikke

No jakieś 4 miesiące, potem przestałam bo nie potrzebowałam.