Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostka

dziewczyny! jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze podczas pettingu?

Polecane posty

Gość ostka

pewnie to pytanie bylo juz zadawane,ale prosze o pomoc,bo jestem nowicjuszka i troche mnie martwi to o czym napisalam w temacie

Bardzo znikome :) Nie wiem czy o tym wiesz, ale nawet podczas płodnych dni kobiety, kiedy dochodzi do stosunku niezabezpieczonego z wytryskiem wewnątrz, prawdopodobieństwo ciązy wynosi...25 % !!!!!!!!!!!!!!!! To tak na przyszłośc :) Oczywiście zdarzają się różne przypadki, ale...jeśli sperma nie dostała się do pochwy, to zajście w ciąże jest niemozliwe. Nie wiem jak u ciebie przebiegał ten peeting.

Gość mozliwe
jezeli on, muska Ci penisem po wejsciu do pochwy, albo tak niby wklada, nawet przez majty (zwlaszcza wilgotne) (taki stosunek na niby - jakby) albo jezli ma palce od spermy i wlozy je do pochwy , lub Ty masz wilgotne palce od spermy i tez sie tam podotykasz - to jest taka szansa

Gość ostka
>>freeq dzieki to mnie troche podnioslo na duchu:) >>mozliwe...jakie jest wtedy prawdopodobienstwo?

Gość oczywiscie
duze duze, w rzeczy samej, plemnik po to jest zeby zaplodnic i on to dobrze wie i nie ma znaczenia co otym mysli czlowiek, czy a nuz sie uda Natura pracuje nad przetrwaniem gatunku a rodzi sie nas coraz mniej, wiec i plemniki robia sie silniejsze to naukowo dowiedzione wiec jakies 85% do 92

Gość mnie tez to interesuje/
up

Gość no to wiecie juz
spore czytac czytac, i myslec zamim pod przescieradlo wleziecie, albo w krzaki po dysce