Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blue_candy

Gdybyś mogła zmienić swoje ciało, jakie 5 rzeczy być chciała najbardziej?

Polecane posty

Gość Ankha
A ja nic bym nie zmieniła :) :) pomimo tego, że wcale nie jestem idealna

Gość dd**
hmm 1) idealnie gladka cere :) 2) usuniecie owlosienia ( najlepiej z calego ciala ) 3) zliwkidowanie rozstepow 4)powiekszenie piersi 5)bardziej lsniace i mocniejsze wlosy :) noi tyle wystarczy, ale i bez tego jestem szczesliwa :)

Gość NIUNA
ja tesh z wygladu tesh bym nic nie zmienila,poza pozbyciem sie lekkich zaczerwinien przez cere naczynkowa:)

Gość troche bym zmienila
plecy bez krostek i zmian potradzikowych zęby wlosy gęsciejsze

Gość oj nie trzeba
wyraznie tlumaczyc.Za implanty trzeba placic za przepiekna cere tez!Sa juz metody aby znow cieszyc sie piekna skora ale koszty sa baaaardzo duze.Zreszta za implanty(cale uzebienie0 tez nie mala sumka!

Gość nie podam pseudonimu
1. Zmiana kształtu nosa 2. Powiekszenie biustu 3. Korekta wzroku 4. Poprawienie zgryzu ( aparaty nic nie pomogły) 5. Laserowa depilacja, żeby już nigdy się nie męczyć

1. usunać rozstępy z ud i pupy 2. zmniejszenie nosa 3. powiększenie biustu ( cieszyłabym się z B bo teraz mam A) 4. węższe biodra, albo grubsze nogi 5. mniej przetłuszczające sie włosy i cera

Gość olimpia_86
operacja nosa, uszu, usuniecie parcu rozstepów, leserowe usunięcie włosków z nog pach i okolic bikini, zmniejszenie biustu choc troche

Gość hmmmmmmmmmmmmm
1.zlikwidować nieświezy oddech :(:(:( 2. rozstępy 3.naczynka popękane 4.schudnąć 5.i jeszcze jedno.........

Gość ziziziziziziziziziziz
1.Chciałabym widzieć

a ja owszem ;) uszy noc 5kg wiecej zagescic wlosy hehe:D zoperowac stopki:(

ziziziziziziziziziziz -- przepraszam ale jak w takim razie odczytalas post i wogole weszlas na kafe ;) ??

Gość 1.
1.Miejsze uszy(mam lekko odstające) 2.Gęstsze włosy 3.Większe piersi 4.Wygładzenie skóry 5. Węższy nos.

Gość 1.
6.no i może jeszcze zdrowsze ząbki

Gość ziziziziziziziziziz
hej gcyk, oczywiście żartowałam, gdybym nie widziała, to nie mogłabym odczytać wpisów, to jasne. Po prostu myślę, że są ważniejsze rzeczy niż Wasz cellulit, poza tym co Wam dają takie wpisy? To jest fajne tak pisać czy co?

Gość dziewczyna1234
1.mniej zaczerwieniona cera(pozbycie sie naczynek) 2.mniejszy brzuszek,uda i tylek 3. brak broblemow z nadmiernym poceniem sie (wstrzykniecie botoxu?) 4.pare centymetrow wiecej(5cm) 5.pozbycie sie rozstepow i celulitu

ziziziziziziziziziz ---> jak sie ni ema nic do roboty albo jak zzera nuda kompletna albo jak sie robi wszystko zeby zapomniec o czyms przykrym to tak wlasnie jest....

Gość ziziziziziziziziziz
gcyk ;) oki, chyba rozumiem, też tak czasem mam ;) pozdrawiam

Gość niewiedząca..
(usta)(kwiatek)(

Gość avaa_2
trądzik udało mi sie wyleczyć tylko dzięki pomocy świetnego dermatologa, trwało to w sumie około roku ale warto było czekać. a z włosami to była dłuuuga walka pełna wyrzeczeń. Mam niby normalne włosy ale mają taką tendencję ze bardzo szybko stają się suche i sianowate. Od dłuuugiego już czasu nie używam suszarki (ok 2 lata) a że włosy musze myć co dwa dni do myję rano żeby jak najdłużej zachować świeżość. a żeby umyć je rano i nie użyć suszarki musiałam bardzo wcześnie wstawać (między czwartą a piątą) co na początku było troszke bolesne ale już się przyzwyczaiłam :-) końcówki podcinam regularnie żeby nie dopuścić do rozdwajania. nie farbuję włosów bo bardzo podoba mi się mój naturalny ciemny brąz (taki modny w tym sezonie :-) ) no i z tego względu że jak farbowałam to oczywiście robiło mi się sianko z włosów :-/ używam szamponów do włosów suchych albo zniszczonych tak zapobiegawczo bo one fajnie odżywiają, odżywki tylko ze spłukiwaniem np pantene, no i oczywiście ostatnie płukanie zimną wodą. wcześniej stosowałam też naftę kosmetyczną która naprawdę dużo daje, efektów nie ma od razu nie wiadomo jakich ale warto regularnie stosować.

Gość sia sia
mniejsza pupa bo mam w biodrach 96 ;( i tyle reszta jak najbardziej ok;)

Gość dzięki avaa za odp
:-)

1usunięcie rozstępów 2 laser wzorku 3laserowa depliacja najlepiej wszystkiego co niepotrzebne:) 4 usuniecie blizn po trądziku 5 5kg mniej:)

Gość jaaaaaaaaaaaaammm
chcialabym 1. pozbyc sie cellulitu 2. pozbyc sie rozstepow 3. miec wiekszy biust 4. miec proste zeby 5.pozbyc sie tych pieprzykow fuuuuj

Gość lolinka
1) szczupłe, zgrabne nogi; 2) mały idealny nosek; 3) bark cellulitisu i rozstępów; 4) kształtniejsze piersi i pupa: 5) proste włosy ( bez puszenia się)

1. ciemniejszy kolor skóry 2. wyszczupliłabym uda i brzuszek 3. chciałabym mieć bardziej gęste włosy i dłuższe 4. heheh .... mnijeszy nosek :) 5. no i piersiątka też bym ciupkę powiększyła :)

Gość ojejejej
Zmieniłabym: 1. Odstające uszy 2. Garbaty, duży i krzywy nos 3. Małe suta 4. Zmiana układu twarzy by nie była tak pulchna 5. Odessania tłuszczu z brzucha.

Gość magdusia24
1. ujędrnić skórę (po zrzuceniu 25kg) 2. powiększyć biust 3. wyrównać uzębienie :) 4. poprawić cerę 5. mieć ładne paznokcie...

Gość PRINCEssssa
1. Ładniejszy, mniejszy nonio 2. wieksze usta (planuje aquamid) 3. normalna, gladka cere a nie mieszana i ciagle blyszczaca sie 4. niższe czoło (tego juz sie nie da zmienic :() 5. depilacja laserowa pach, pachwin, nóg.. ............ i jeszcze chciałabym mieć chudsze uda, ale tu wystarczy troche samozaparcia i pracy :)

Gość taka tam
1. prosty kręgosłup 2. zero znamion 3. czysta cera 4. trwałe pozbycie się zbędnych włochów 5. włochy na głowie kręcone