Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blue_candy

Gdybyś mogła zmienić swoje ciało, jakie 5 rzeczy być chciała najbardziej?

Polecane posty

Gość syncmastert
a no i może troszke wieksze piersi :P

Gość verlibt in Berlin
1. Jeszcze bardziej dluzsze i gesciejsze wlosy 2. Żeby nie miec juz sladów po tradziku 3. Korekta wzroku 3 i wazyc 5 kg wiecej to wszytsko tylko to bym chciała zmienic :)

Gość fifity kol
a wiec 1korekta nosa 2powiekszanie ust aquamidem 3 zagęszcenie włosów 4depilacja laserowa całego ciałą 5usóniecie laserem pajączków na nogach 6przedłuzenie i wybielenie zębów 7 zmniejszenie warg sromowyh 8korekta szceki tzn kątów żuchwy i juz bym nbyła happy

Gość qwertyuiopASDFGHJKLzxcvbnm
hmmm.. 1.nos (zdecydowanie) 2.uda 3.tyłek 4.paznokcie 5.talia

zmniejszenie nosa powiekszenie ust powiekszenie biustu talia(np:poprzez usuniecie 2 zeber jesli cwiczenia nie pomogą brzuch i za grube wg mnie uda :P

Gość FAJNA-AJ-
Dziewczyny przestańcie ! nie można być ideałem :-) A ja lubię siebie taką jaka jestem no może ewentualnie chciałabym się poddać zabiegowi upiększającemu ząbki ( ale i tak nie jest z nimi źle :-) A tak naprawdę to nie narzekam bo odzidziczyłam dobre geny hi hi :-)- Dzięki ci mamo i tato :-) Pozdrawiam

Gość 11111111
1 paznokcie 2 plastyka brzucha 3 usunięcie zbędnego owłosienia 4 kilka kg mniej :)i to już wszystko :)

1.troche większy biust (ale jędrność niech pozostanie) 2. wyższa z 5-8 cm 3. ładniejjsza cera 4. ze 2-2,5 kg więcej 5. i nie wiem co jeszce

a wiem: 5. nazawsze usuną włoski z okolic bikini, pach i nóg (to by byo błogosławieństwo)

Gość iksaa
1. chcialabym miec geste piekne wlosy...a nie byc prawie lysa:O 2. nie miec rozstepow 3. miec wieksze wciecie w talii 4. miec plaski brzuch 5. nie miec cellulitu

Gość oj powtórze sie pewnie
Najbardziej chciałabym zmienić: 1. WŁOSY: na proste, ciemniejsze (bez farbowania) i duuuuużo gęstsze 2. UDA: wyszczuplić i pozbyć sie cellulitu 3. NOS: zmniejszyć i wyprostowac go 4. BRZUCH: wyszczuplic talię, może nawet wyciąć żebra 5.TWARZ: pozbyć się śladów po trądziku, wygładzić, zmniejszyć widoczność porów dodałabym, ale niekoniecznie 6. BIUST: lecciutko podnieśc i powiększyć :P

Gość hamster wszystkie kocha
Nos Zęby (wybielić) Włosy (chcę mieć długie i kręcone:() tyłek nogi (wyszczuplić) (właściwie jak spojrzeć, to wszystko to do zrobienia jeszcze do końca roku :D)

Gość oj powtórze sie pewnie
oj i masz ci los, jeszcze wcisnęłabym nr 7. ZĘBY: wybielenie... jeeeeeeejjjjjj, no za dużo u mnie się nazbierało :P

Gość eM.
1.Piękne, białe ząbki mieć (najlepiej implanty) 2.powiekszyc bius(jesli juz nie urosnie) 3.usunąć owłosienie z calego ciala 4.Pozbycia sie niechcianych zaskórniaków i innych szpecideł. 5.Powiekszenie ust.

Gość meg22.
1. chciałabym mieć ładną cerę (bez pryszczy!) :-( 2. schudnąć 3. mieć zgrabniejszy nos 4. mieć piękne nogi 5. nie mieć owłosienia na rękach itp. :-( ech....

Gość a ja mam tylko jedno
powiekszyłabym o 1 numer biust,reszta jest ok ;)

pisalam jakis czas temu i sie troche zmienilo-wybielilam i wyrownalam zeby:-D doszlam tez do wniosku,ze moj nos jest ok:-D za to skora na twarzy tak jakos mi zwisla i chce miec LIFTING!!!

Gość i tak jestem zadowolona...
1) Nos 2) Przytyła bym z pięć kg. 3) Wcięcie w talii i tyle...

Gość lololo
1. Większy biust 2. Mniej wystające kości biodrowe 3. Gęściejsze włosy

1. depilacja laserowa całego ciała 2. powiększenie piersi o jeden rozmiar 3. zagęszczenie włosów 4. wyszczuplenie łydek i kostek 5. likwidacja cellulitu i rozstępów to 5 podstawowych :)

Gość edusek
1.powiekszenie piersi 2.odsysanie tłuszczu w udach brzuchu i jeszcze tam kilku miejscach 3.usowanie cellulitu i rozstepow 4.zabiegi kosmetyczne skory 5.wyprostowanie nor bo jest nieco garbaty!niby nic wielkiego ale skoro by sie okazja nadarzyła to czemu nie?

Gość a ja bym chciała......
1) nie mieć kłopotow z cerą 2)bielsze zęby 3) laserowa korekcja wzroku 4)ładniejsze stopy i tyle :-) ale ta cera to chyba numer jeden

1.silikon pod gruczoł-piersi 2.włosy do pasa, no może być 5 cm nad pasem 3.6 kg. grubsza 4.usunąć cienie pod oczami metodą laserową 5.i nóżki tak ladnie umięśnione, ale delikatnie

Gość Obrazkowa
1. zmniejszyłabym nos 2. wgładzilabym twarz - pozbycie nierowności, rozszerzonych porów, zaskorników 3. pozbycie sie cellulitu + wyszczuplenie ud 4. powiększyłabym piersi z B na C 5. wybielenie zębów + licówki byc może wyprostowałabym włosy zdecydowałabym się na depilację laserową ale te dwie ostatnie rzeczy to niekoniecznie:P

1 usuniecie rozstepow (i wlasciwie to by mi wystarczylo) 2 korekta noska 3 usuniecie na stale owosienia i wiecej nie wymysle , ja nie jestem zachlanna ;p:P:P tylko te rozstepy 😭

Gość zosia_samosiaaaaaa
1- mikrodermabrazje czy jakos tak,zeby miec piekna cere :) 2- wyleczenie i wybielenie zebow 3- zmienilabym nosa, jest za szpiczasty :D 4-usunelabym owlosienie z calego ciala 5-piersmi mam za male,ale nie chcialabym silikonow,wiec chcialbym sie urodzic jeszzce raz z wiekszymi i rownymi ;)

Gość motyl ek
1. większy biust 2. szczuplejsze uda, brzuch i tyłek 3. gładka cera, lekko śniada 4. mniejsze stopy 5. włosy gęstsze i o zdecydowanym kolorze hehe pewnie by sie jeszcze coś znalazło

Gość Metamorfoza......
1. Przytyć z 10 kg 2. Poprawa wzroku 3. Piękne, białe i równe zeby 4. Większe cycki 5. Wąski nos