Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blue_candy

Gdybyś mogła zmienić swoje ciało, jakie 5 rzeczy być chciała najbardziej?

Polecane posty

Gość Metamorfoza......
Wzrok to nie wygląd więc wymieniam na gęste długie włosy!

Gość tamma
żeby tak mi ktoś pięknie wybielił i wyprostował zęby, jak na tych programach "Chcę być piękna", to już w zasadzie cała reszta nie jest taka ważna. Schudnąć i ukształtować ciało mogę sama, jak poćwiczę i narzucę sobie jakiś rygor, na włosy - silica i dobry fryzjer. Tak więc: 5 x ZĘBY JAK PEREŁKI!!!!

Gość nie podobam się sobie
1. laserowe usunięcie wszystkich rozstępów 2. aparat na zęby lub jakiś zabieg, gdyż mam STRASZNIE (!) krzywe zęby 3. zmniejszenie nosa 4. usunięcie raz na zawsze trądziku 5. chciałabym mieć pełniejsze usta

Gość 2 główne rzeczy to
Chciałabym schudnąć z 16 kg ale za to już się zabrałam i to nie wymaga pieniędzy.Ale 2 "rzeczy" jakie chciałabym głównie zrobić to usunięcie całkowite wszystkich rozstępów no i wyprostowanie moich zębów.Oczywiście, że znalazłabym więcej "rzeczy", które bym jeszcze u siebie zmieniła, ale to mniej ważne. Najważniejsze to zęby i rozstępy i będę naprawdę szczęśliwa.Niestety nie stać na to ani moich rodziców ani mnie.Tak więc nigdy tego nie zmienię...Niestety:(Nigdy się przez to sobie jak i innym nie podobałam i podobać nie będę:(Jak ja bardzo bym chciała te kilka tysięcy na wyleczenie moich kompleksów.Pomozarzyć można..Patrząc na siebie nie chce mi się żyć:(Pozdrawiam wszystkich tych, których stać na "takie coś" jak i tych, którzy tak jak ja nigdy nie zmienią swojego wyglądu.

Gość dididi13
1.cellulite i rozstepy 2.odsysanie tluszczu 3.ciemna karnacja 4.pelniejsze usta 5.proste nogi

Gość życiowy nieudacznik
1. korekcja uszu 2. likwidacja nadmiernego owłosienia 3. mieć prosty kręgosłup 4. usunięcie blizn z kolana 5. usunięcie poszerzonych żył z wewn. strony ud.

1.usunieci rozstepow 2.mniejsze stopy zebym wkocu mogla kazde buty kupic 3.bardziej kragly tylek 4.likwidacja celulitu 5.gaszcz wlosow

1. Większy biust 2. Likwidacja blizny 3. Operacja nosa 4. Prostowanie włosów na stałe (bądź jakiś super extra zabieg nawilżający, który by poprawił ich kondycję) 5. Wyrównanie zębów

Gość ja bym chciala wiecej niz 5
ale jk trzeba wybrac to: -prosty nos -szczuple ciało -brak rozstepow -znikniecie owlosienia -naturalnie rude włosy ;)

Gość kie ka
1.Proste zęby 2.Większy biust 3.Prosty kręgosłup 4.Normalne włosy 5.Ładna cera

Gość a ja wczoraj piekłam taki
1. usunięcie nadmiernego owłosienia 2. zęby-wybielenie i wyprostowanie 3. operacja plastyczna miejsc intymnych 4. operacja nosa 5. zlikwidowanie rozstępów

Gość tera moje 5
1) włosy po pas albo dłuższe 2) idealna skóra bez pieprzyków itp. 3) zero zmarszczek 4) szczuplutkie uda 5) wystające kości policzkowe bo jestem zbyt owalna na twarzy

Gość mirabelkaaa89
szukam chetnego pana ktory zasponsoruje mi operacje biustu mirabelkaaa89@wp.pl

Gość to teraz ja sie wypowiem
1) zagęścić swoje wlosy o 200% 2) zwiększyć rozmiar piersi z małego B do normalnego C 3) zmniejszyć obwód łydek z 39 cm do 35 cm 4) pozbyć się raz na zawsze pryszczy !! i mieć super gładką buzię niczym niemowlę 5) pozbyć się cellulitu fajnie :O zajebista ze mnie laska :O

Gość ja bym chciala tak
1 usunięcie niechcianego owłosienia 2 usuniecie popękanych naczynek 3 brak swych włosów 4 pozbycie sie tluszczu z brzucha 5 pozbycie się rozstepów

Gość ja bym chciala tak
miało byc brak siwych włosów

Gość edgggg
1. zlikwidowanie tradziku 2. usuniecie owlosienia 3. schudnac tak z 5 kg 4. rozstepy

Gość gfdgf
Pora na mnie . 1. Nie Opadające powieki. 2.Węższy nos 3.Uwydatnione kości policzkowe 4.Zlikwidować pieprzyki 5.Powiększyć cycki 6Pozbyć się tłuszczu 7.Mieć długie i zgrabne nożki 8.Długie włosy,zdrowe włosy. 9.Ładne zęby. A właściwie akceptuję Siebie taką.:-)

Gość oooooomamoooo
1.ładny brzuch bez blizn i oponek:O:O:O:O 2.jędrne ciało 3.ładniejszy tyłek:O 4. 5kg mniej 5.zlikwidowac cienie pod oczami😠 amen

Gość ja to mam tego :(....
1.usunięcie nadmiernego owłosienia 2.wybielanie zębów-są proste 3.powiększanie biustu 4.likwidacja blizn po tradziku 5.szczuplejsze uda i byłabym idealna no i jeszcze cos ale mi wstyd :(

Gość i tak tego nikt nie
czyta to co sie bede pocic....

Gość Cheriss
1. Idealnie gładka skóra - bez trądziku, rozstępów, pieprzyków, niepotrzebnych włosów. 2. Włosy na głowie - żeby się lepiej układały i wolniej przetłuszczały. 3. Wyszczuplenie: nóg, bioder płaski brzuch. 4. Biust. 5. Chciałabym mieć większe oczy w ciemnej oprawie (rzęsy + brwi).

Gość Phoebe20
E tylko pięć? No to powiedzmy że jak już schudnę to bym zmieniła: - nos (żeby był prosty mniejszy i wąski) - powiększenie biustu - powiększenie ust - ładne dłonie z długimi paznokciami - ładniejsze oczy, bez worów i z ciemną oprawą

Gość rouge coco
1. Cera - ogółem skóra na czole, brodzie, karku i dekoldzie 2. Nos - kształt jest ok, ale chciałabym mieć mniejszy 3. Sylwetka - szczuplejsze łydki i ramiona, brak boczków ;p i większe wcięcie w talii 4. może trochę wieksze usta (ale ogółem nie są złe) 5. Zęby - bielsze i równiutkie...

Gość mjyrfh n
1. cellulit i rozstępy - won 2. nadmierne owłosienie - won 3. cienie pod oczami - won 4. pozostałości po trądziku i pierwsze zmarszczki - won 5. kartoflasta końcówka nochala - won Akurat pięć rzeczy, więcej nie ma :D Chciałabym, żeby mnie było kiedyś stać na to wszystko :)

Gość Cheriss
mjyrfh n, ty to masz akurat nie najgorzej. Większość rzeczy nie tak drogo da się usunąć. A jak ktoś się urodził z np. krzywym nosem, albo za szerokimi biodrami, albo pięcioma włosami na krzyż to już gorzej xD