Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blue_candy

Gdybyś mogła zmienić swoje ciało, jakie 5 rzeczy być chciała najbardziej?

Polecane posty

1.poprawiłabym sobie cerę (mam ślady po trądziku) 2.poprawiłabym wzrok, żebym nie musiała nosić okularów ani soczewek 3.zrobiłabym ładne wcięcie w taliii.. nie mam prawie wcale;( 4.wyszczupliłabym twarz 5.skorygowałabym kształt paznokci... :(

Gość hmmmm....
1. 7 kg. mniej 2. powiekszenie piersi 3. wygladzenie cery i zeby mi sie juz tak nie swiecila 4. wyprostowanie wlosow (to jest moja najwieksza bolaczka :( ) i to chyba wszystko, moze kiedys chociaz jedna rzecz zmienie !!!

Gość Asieczka
OOoooo to temat dla mnie :D wiem, że nie do spełnienia pewnie ale większość z nas chciałaby w sobie coś zmienić ja np.: - zlikwidowałabym pajączki z ud. - zmniejszyła nos. - laserowo usunęła owłosienie bo mi się już znudziło golenie a depilatorem ból nie do wytrzymania jak dla mnie. - usunęłabym sobie okropne rozstępy i celulit. - i jeszcze implanty zamiast krzywych ząbków sobie bym wstrzeliła. - i jak mi jeszcze piersi nie urosną to bym o rozmiar powiększyła :) Ulala rozmarzyłam się :D

Gość LiLi23
1.odsysanie tluszczu 2.ujedrnienie ciala 3.usuniecie rozstepow

Gość 126491639
1) tak jak zauważyłam tu wiekszosc- rozstepy 2) ujędrniła biust 3)zrobila plaski, sexowny brzyszek- ale to juz est blizej niz dalej- dzieki bieganku i plywanku:) Cholera i wiecie co chyba juz bym nic nie zmieniala:))

Gość miało być 5
1.mniejszy nos 2.usuniecie nadmiernego owłosienia 3.proste nogi

1-troche zmniejszyc nos 2-poprawic biust 3-ujedrnic tylek i uda 4-poprawic cere i skore(jakas taka za cienka,kazda zylke widac) 5-ZEBY-albo koronki albo chociaz wybielic i wyrownac

a może zamiast się dołować to twórzcie liste 5 rzeczy z których jesteście zadowolone:-) albo jesli cos Wam nie odpowiada to piszcie jak manie zamiar pozbyc sie kompleksu i co juz zrobiłyscie w tym kierunku:-) od narzekania jeszczenic nie udalo sie naprawic TRZEBA DZIAŁAĆ!!!!!!!!!!! ja jestem z siebie zadowolona i:-)

Gość ja bym chciała
nie mieć blizn po oparzeniach reszta moich niedoskonałości przy tym wydaje mi się małym problemem

Gość a ja/..............
- usuniecie rozstepow - usuniecie zylaka jednego :/ - korekta uszu - trwala depilacja nog, pach, bikini - korekcja wzroku (nosze soczewki obecnie)

Gość no to teraz jaaa
1- opreacja stop( plaskostopie, czasami az wyc mi sie chce) 2-zlikwidowac male kolo ratunkowe na brzuszku 3-powiekszyc usta. I TYLE:-). ZAPOMIALAM: 4-zlikwidowac szpetne blizny na biodrze.

Gość alijas1
1) pozbycie się cellulitu 2)usunięcie rozstępów 3)5 kg mniej 4)płaski brzuch 5)korekta wzroku i nic mi do szczęścia więcej nie potrzeba

Gość basiuraaaaaaaa
1 odsysanie tluszczu 2 wyrownanie zebow 3 wybielenie zebow 4 usuniecie wszystkich syfow z twarzy 5 usuniecie zbednego owlosienia

Gość oł maj gad
1 zagęściłabym sobie włoski 2 implanty ząbków 3 odsysanie tłuszczyku z paru miejsc (chociaz niekoniecznie bo 2 miesiace na silowni i sa extra efekty) 4 oczywiscie implanty piersi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 5 poprawienie mojej naczynkowej cery :( i wiele wiele wiele . . . . . . innych............... ;(

Gość Chińska żaba
1 Jędrne silikonowe piersi 2 korekta wzroku 3 odsysanie z ud i implanty w łydki 4 proste, białe zeby 5 ................

Gość Chińska żaba
juz wiem 5 troche zmniejszyłabym kaloszowaty nos!!!!!!!!! Ale jestem piękna( w myślach)

Gość a ja tak sobie napiszee
1. Delikatnie czubek noska 2. Wieksze o rozmiar piersi 3. Idealnie gładka cera 4. Dłuższe rzęsy 5. Smuklejsze nogi A tak ogólnie jestem i tak b zadowolona z wygladu :)

Gość a ja tak sobie napiszee
albo zamiast smuklejszych nóg długie proste włosy :) bo mam krecone ktore nie rosna...:O

Gość jako jagniątko
1 zęby 2 włosy 3 cera 4 10 kg mniej 5 trwała depilacja

1.TWARZ-> marze by miec gladka, bez pryszczy:( 2. usunela rozstepy 3 wlosy....chcialabym miec dlugie i geste...a tak to sie musze z nimi szarpac;/ i nic wiecej:)

Gość oj dużo bym zmieniła
1. nos 2. uszy 3. Włosy 4. Zęby 5. Powiększenie biustu

Gość Xia
Ja bym chciała: 1. Pozbyć się raz na zawsze trądziku i wszystkich śladów z nim związanych 2. Powiększyć piersi o 1 rozmiar 3. Poprawa wzroku (laserowa korekcja) 4. Wybielić i wyprostować ząbki 5. Mieć proste plecy (tzn bez wady postawy) Fajnie by było móc wysłać taką listę życzeń do Pana Boga- a on- "Mówisz-masz". Ale się rozmarzyłam... ;-)

Gość MOJE_Marzenie_
1. Mieć proste zęby MOJE MARZENIE i spełnię je :) 2. Mieć szczupłe nogi 3. Korekcja odstajacych uszu 4. Powiększyć piersi 5. Mieć cerę idealną :D :D :D 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Gość Well - Well
...nic bym nie chciala zmienic :) ale chetnie dbam o siebie www.Kobieta.WellnessLife.pl - dla tych, co lubia dbac o siebie, wydobywajac naturalne z siebie piekno! -------------------- Jestem Well Żyję Well Myślę Well po prostu... www.WellnessLife.pl

Gość puchatek 9
1- wyprostowanie kręgosłupa przez operację 2- sprawienie aby moja skóra nie miała pokrzywek itp spraw zwiazanych z alergią 3- usunięcie wszelkich blizn po trądziku 4- wyleczenie ząbków 5- ujędrnienie piersi

Gość to ja też
1. Odzyskać włosy!!! (mam łysienie androgenowe, marzę że obudzę się rano któregoś dnia i znów będę miała włosy jak sprzed 7 lat... :( ) Reszta to drobiazgi, podobne do Waszych, zrozumiałam to dopiero gdy dotknął mnie powyższy koszmar (wcześniej narzekałam na wygląd). No ale napiszę: 2. Zgubić wreszcie te 7 kilo (albo choć 5) i żeby już nigdy nie wróciły 3. Piersi - ujędrnić, podnieść, pozbyć się rozstępów, zmniejszyć sutki 4. zmienić nos na mniejszy i prosty, a nie taki garbaty, jak mam 5. ujędrnić, napiąć skórę, pozbyć się cellulitu i innych niedoskonałości

Gość jetix0301
1. zeby wszystkie zeby byly w jednym kolerze !! (najlepiej bialym) 2.= // = 3. = // = 4. uda , na szczuplejsze 5.odstajace lewe ucho !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość syncmastert
1. gęstsze włosy 2. laserowa depilacja 3. bielutkie ząbki 4. cera bez wągrów, i takich białych kropeczek 5. morelowa skóra a gdyby mozna było jeszcze 6 to 60cm w pasie :-)