Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lawo

krwawienie po zapomnieniu tabletki...

Polecane posty

Gość lawo

witam! w niedzielę zapomniało mi się wziąć tabletki-zorientowałam się dopiero w poniedziałek wieczorem..w ulotce jest napisane, że jeżeli w pierwszym tygodniu brania tabletek -logest- opuści się jedną a w tym czasie utrzymywało się stosunki to należy powiadomić lekarza..Olałam to jednak i wzięłam 2 tabletki za jednym zamachem - tak jak nakazują w przypadku braku stosunków..no i tu mam problem..bo od poniedziałku zaczęłam troszkę krwawić i nie wiem czy to jest normalne zachowanie organizmu po zapomnieniu jednej tabletki..nie jestem zbytnio obeznana w tej kwestii i bardzo prosze o radę, czy powinnam się tym przejąć czy też nie.. Pozdrawiam

Gość buiondaa
Miałam podobny problem . zapomniałam tabletki a na drugi dzien wzięłam dwie i za kilka dni dostałm lekkiego krwawienia.

Gość lawo
uff czyli raczej nie ma powodu do obaw..dzięki za błyskawiczną odpowiedź:) pozdrawiam!

Gość Julies
ja tez tak mialam przy logescie, tylko ze plamilam a nie krwawilam.Gin powiedziala ze to normalne.

Gość lawo
hmm pewnie każdy organizm reaguje nieco inaczej..ważne dla mnie, że to raczej nie jest nic niepokojącego

Gość buiondaa
Po tej zapomnianej tabletce (5 w opakowaniu) juz do końca miesiąca miałam problemy.Troche mnie bolało i ta ciągłą niepewność czy juz jestem zabezpieczona czy jeszcze nie.

Gość buiondaa
Przeczytałam mase opowiesci na temat zapomnianej tabletki i kazdy radzi inaczej- wez zapomniana , nie bierz , wyrzuc reszte itd.W sumie to ja wziełam zapomniana i ta co miałam brac . Wszystko samo sie uregulowało. Juz miesiac nie biore tabletek anty i dostałm normalny okres;-)

Gość lawo
yyy no to nie za ciekawie..mam nadzieję, że mnie szybciej minie ten dziwny stan...do końca miesiąca nie chce mi się tak męczyć:) a niepewność męczy..:)) dzięki za to info..

Gość ja też właśnie
dziś się borykam z tym samym problemem..a do okresu jeszcze 2 tygodnie. Nawet pomyslałam żeby przerwać tabletki,ale biorę je od 4 lat i to byłoby trochę bez sensu. Mam nadzieję,że wszystko będzie ok.

Gość lawo
Na pewno będzie wszystko w porządku...więc spokojnie...