Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beata herbata

mąż kasuje numery w swoim telefonie

Polecane posty

Gość
oki pani halinka:):):):):) ja malo pijam alkoholu...:) ale w tej sprawie nie odmowie:):):) halo dziewczynki.......co wy na to?????? czym nas teraz zaskoczy autorka???????

Gość uposssssss
ja wiem, że klikając na nick czarny wychodzi to samo (od razu, jak wlanięta napisała, to to zrobiłam;) ), ale nie potrafię skumac, jak to się razem zlewa :o czy po porstu wystarczy jedno hasło do dwóch czranych nicków tylko, żeby posty się sumowały?

Gość uposssssss
ee, to chyba jednak nie to:o próbowałam zarezerwować inny nick z takim samym hasłem i mi mówiło, że hasło jest błędne.

Gość nie wiem czy to na temat.
ale kiedyś mojemu facetowi który wiele przedemną ukrywał a telefon kiedy byliśmy razem nosił ciągle przy sobie lub miał wyłączony a na imprezach nie odbierał moich telefonów zrobiłam taki nummer że do końca popamięta a mianowicie zablokowałam mu telefon wszystkie przychodzące i wychodzące nieczynny miał chyba miesiąc. zadzwoniłam do biura obsługi podałam dane i powiedziałam że telefon ktoś mi ukradł....

Wow walnięta - hihi czwana bestio ;) Ty to masz nosa ;) teraz to juz po ptakach z beatą herbatą ,o ranyyyy heh,sama bym piwko wypiła,Wasze Zdrowie - myślące kobiety heheh. A myślące inaczej niech dalej piszą swoje baśnie...ale do szuflady.

Gość
obserwujaca ... Twoje zdrowie tez wypijemy:):):):) ja juz jestem w domku i popijam ale karmi kawowe bezalkoholowe;):)::) polecam to taka zimna kafka mrozona ala:):):):) przystopuj ,balonik ,ciocia i inne dziewczynki.... dobry koniec telenoweli...???:p:p:p czy moze będzie part2????:):):):):) rybka a Ty oryginalna czy dublerka???:):):):) bo moze nie jedna z Nas tzn \"was\" to podstawiona była???:)

Gość
no oki ... nie będę swinia ... poczekam na wypowiedz załozycielki:):):) tylko jak mam sie zwracać do niej...??? Pani magister??? czy beatko herbatko???:p:p:P

kurcze,ale wiecie to,troche to porażające że ktoś może tak kłamać i przypisywać sobie nie swoją historię w jakimś tam celu.. to jest chore. Ps.ja też nie byłam/nie jestem/nie będę podstawiona :P !! nawet za 1000 $$ ;)

Gość obserwator_
Halo obserwujaca Zboku tak się zastanawiam czy my czasem nie jesteśmy daleką rodziną .:classic_cool:

Gość rozowo-czarna
kurcze jakies takie mnie wrazenie neka ( choc nie przeczytalam calego topiku- nie da sie, straszna dluzyzna), ze biale i czarne charaktery na nim wystepujace, stworzyla jedna osoba...

Gość rozowo-czarna
hmm... chyba jeszcze sie pare stron pomecze bo wlasnie widze, ze nie tylko ja mam podejrzenia i przeczucia

Gość rozowo-czarna
nic juz nie rozumiem:) musze jednak przczytac do konca:)

a jak to jest możliwe, że beata miała czarny nick i zaraz pomarańczowy? 19:42 beataa herbata (beata-herbata@tlen.pl) Właśnie pobieżnie przeczytałam co tu napisaliście, jak dzieci się położą to odpiszę. 19:47 beataa herbata (beata-herbata@tlen.pl) Napiszę też o haśle do gg, tylko najpierw muszę się uporać z komputerem, bo zawiruisowany jest dzisiaj strasznie. A co do wirusów to też zaraz napiszę. Litery się w obu zgadzają...

no i na finał tej historii czekałam z niecierpliwością ;) Walnięta 🖐️ tylko do czego ja jutro kawkę spiję? jakąś inną lekturkę może ktoś nam tu zafunduje...

małpka - też to zauważyłam i pytam czy ktoś ma tu jakis pomysł? zawsze sie czegoś można dowiedzieć :D

A jest takie powiedzenie, żeby nie wywolywac wilka z lasu ... :-D

Gość idiotki
z topiku zrobili sobie knajpe :P

Podobno Beata dobrze się zna na komputerach, to pewnie żadna sztuczka z tymi nickami... W życiu by mi do głowy nie przyszło (do tej pory), żeby komuś nicki sprawdzać, a teraz... kurde, sory, ale jak można sobie takiego samobója strzelić???? U mnie każdy nick jest bez \"podwójnej\" tożsamości, nie wiem, jak to się tutaj stało w przypadku beaty- psycholog ;) ale w sumie to mało istotne...

Gość nooo takiego końca naszej
telenoweli :-D to nie przewidziałam. Oki...Beata to teraz powiedz po co zakładałaś ten topik? Jaki był cel? Zabawa? Nuda? Piszesz artykuł na temat rozum forumowych? Zdradź nam tajemnicę wszak przy Twoim topiku wszyscy świetnie się ostatnio bawiliśmy.

Gość rozowo-czarna
mnie zadziwilo to, ze niemal kazda wypowiedz jest tak bogata, obszerna i prawie brak krotkich wpisow, na boga! czyzby kazdy na forum pisal dlugie elaboraty?? sa takie osoby, jasne ale na kazdym forum widac jednak roznorodnosc, tu moim zdaniem (moiejscami przez cale strony) zupelnie jej nie bylo

hihi...miało być rozmów forumowych :-D

no kurczę, wprowadzacie zamęt, topik się podnosi, ja myślę, że to może Beata, a tu zonk :D czekamy, Beato, spróbuj chociaż nam to wyjaśnić :D

Gość obserwator_
Tak sobie tylko pomyslałem.....biorąc pod uwage poglądy które prezentujesz nie mówiąc, o takim drobnym szczególe jak zbieżność nicków .:)

Ale wieceie co jest wstrętne? Beata napisała post na topiku zdradzonych żon. Tam dziewczyny próbują dojśc do ładu ze sobą, swoimi emocjami i część z nich nawet tutaj się wpisała. Kurcze...próbowały pomóc, podzielić się swoimi doświadczeniami, swoim bólem. Okazuje się, żę ktoś fajnie się zabawił ich (i naszym) kosztem. Będziesz miała Beato odwagę wyjaśnić nam to?????????