Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANI MRU MRU

Z TYLU ZEBA MADROSCI WYROSL BABEL -CO TO JEST ??????

Polecane posty

Gość do Magdoosi
Tobie najwyraźniej po prostu spuchło dziąsło, bo rośnie Ci ząb a te dziewczyny piszą o czymś co im gnije w buzi.

Kurcze, nie wiem. Ale raczej, to nie jest spuchnięte, po prostu odstaje od zęba taki niewielki kawałeczek dziąsła.

Gość do Magdoosi
To może jednak warto odwiedzić stomatologa? Ponoć statystyki mówią, że najbardziej zaniedbane zęby w całej Europie mają Polacy, bo chodzą do dentysty dopiero jak boli a profilaktycznych wizyt nie uznają.

Gość do Magdoosi
I co mówił o tej rosnącej ósemce?

Nic takiego, tylko, że szybko się psują. Są tak głęboko umiejscowione, że ciężko je szczoteczką dosięgnąć.

Gość do Magdoosi
Ja jeszcze nie mam ósemek i kazał mi zrobić zdjęcie. Może nie planują rosnąć.;) Muszę już iść. papa.

Gość ANI MRU MRU
Chcialam podkreslic ,ze przed wyjazdem a bylo to miesiac temu bylam u dentysty! mialam wymieniona plombe , a reszta zeboqw byla ok. dopiero tu odezwalo sie takie cos... obecnie , tzn od kilku dni mam taka powiekszona gulke, ale nic nie smierdzi.... boli tylko lekko przy dotyku. a nie oszczedzam na dentyscie, bo jak pisalam wczesniej -jestem obecnie za granica i nie mam tyle pieniedzy na wizyte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ANI MRU MRU
Nie bede tlumaczyc sytuacji ,dlaczego jestem za granica i w jakiej sytuacji - po prostu nie mam pieniedzy i tyle. mam 50 euro ,ale nie 300 jak chca za wizyte ok???? chodzilo mi o madre rady ,i o pomoc..... tylko tyle....

Gość ANI MRU MRU
wiecej niz 50 euro... bo 50 euro to najnizsza stawka ,tylko np za rade .

Gość to chyba lepsza rada niż taka
z forum