Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senda41

41-latki też mogłyby się spotykać na tym forum, co wy na to?

Polecane posty

Basiu, ja też mojego \"niewiadomoco\" Pinia nie zamienię na żadnego... tylko dokupię :D ewentualnie :), teraz właśnie idę z nim na spacerek, bo chora czy nie... jak nie ma innego wyprowadzacza......, ale śiecie piękne słoneczko, wiec naładuję akumulatorki na później :) papa. Acha, dzisiaj mój syn będzie stawiał system.... może w końcu uruchomi się moje gg - bo na razie działa tylko jego... a może on mi tylko tak mówi, bo ja nie kumata jestem z kompa?! 🌻

działa Wam stronka z pieskiem? Bo mnie w domu już nie! A w pracy działała! Tylko wyświetla mi jakąś żabę! No dobra, idę już z pieskiem, bo słońce zajdzie :)

Maju- działa mi ta stronka, ale nie bezpośrednio, tylko jak ją wkleję w pasek adresowy. Wiem, że nie zamieniłabyś swojego pieska na innego- nie pisałam tego w tym sensie. Po prostu przywiązałam się do jednej rasy psów- rasy golden retriever- i nie wyobrażam sobie małego pieska... A na drugiego na razie nie mam warunków... Też podobają mi się takie małe pieski. One są takie żywotne. Są zupełnie inne niż moje wielkie psisko.

Basiu (ja już po spacerku) a moje średniej wielkości psisko też jest baaardzo żywotne!! (wiem, że nie pisałaś tego w tym innym sensie :;), a mały piesek byłby u mnie zgrożony ... zacałowaniem.

🌻 WITAM WSZYSTKICH, kochani dawno mnie nie było, ale w pracy zapiernicz totalny:( pracuję po kilkanaście godzin. Nie mam czasu nawet na pocztę odpisać:( Ale dzięki za zdjęcia i muzykę. Pozdrawiam👄 i muszę spadać:(

Zapomniałam, dziś idę do fryzjera. Postawiłam na totalną zmianę:) Jutro randka:)

Witam wszystkich, co tu dużo mówić, jesteście najwyraźniej moją inspiracją, a zatem: Buber, cóż, tak jak przypuszczałam, oglądając twoje zdjęcia można zatęsknić za tymi wszystkimi miejscami... Chyba pofotografuję przy najbliższej okazji trochę secesji w moim mieście. Źle się wyraziłam, ja sobie tylko popstrykam, a później wam prześlę... Szymcia, ujmę to tak: od tafl szklanych po odbicia lustrzane (jeśli o doświadczenia chodzi). Dodam więcej na ten temat, jak znajdę chwilkę spokoju, wieczorem późnym. Dziękuję za fotki. A z syna to całkiem, całkiem, caaaaałkiem..., no bardzo całkiem, hahhahaha, szkoda, że córcia fragmentarycznie. A kto to Janett Louisan? Nie znam. A Groenemeyera Herberta wysłać? Bo nie napisałaś, czy znasz. Choć może to powinno być dla mnie oczywiste, że tak... Diarra, ty naprawdę biegasz po tyle km? Pozdrowienia dla koleżanek, które tak cię dyscyplinują. Imponują mi wszelkie przejawy silnej woli, w nadziei, że poruszą i moją. Cóż, idzie wiosna, muszę również zacząć jakiś aerobik, dopraszam się nieustającej motywacji od was... Be-on, ta twoja księgarnia, to taka, jak z filmu \"Masz wiadomość\" (Meg Ryan prowadziła cudną księgarenkę...)? Ach, zapomniałam dodać, że czuję coś w rodzaju powrotu do zdrowia. Buzia dla wszystkich

Szymciu dziękuję za zdjęcia, wreszcie je mam ! Maju u mnie zamiast stronki z pieskiem też otwiera się tylko żaba ! Chore wracajcie szybciutko do zdrowia, wiosna nadchodzi..! :D

Cześć dziewczyny!!!!!! ale mam straszne zaległości ale nadrobie je w niedziele bo jutro jak zwykle wypad w góry.W pracy pare dni było spokojnie ateraz znowu zaczął się \"sajgon\" wyprowadzka do innego budynku i wyjaśnienia związane z pitami. Nigdy wiecej akcji PIT. Widze , że powiększa sie nasze grono no i fajnie wszystkich cieplutko witam . Szymciu zdjęcia doszły w bardzo duzej ilości ale tym się nie przejmuj. Buberku dzięki wielkie za muze.Ciesze sie że o mnie pamietasz. Wracając do zdjęć z ostatniego pobytu w Szklarskiej to te rzeźby były z lodu. Zmykam postaram sie zajrzec do was wieczorkiem ,całuje Beata.

Witam,poczytałam dziś i uciekam,bo jutro rano jadę do Warszawy.Ale przede wszystkim chcę baaaardzo,baaaaaaaardzo podziękować za tak ciepłe przyjęcie,którego się absolutnie nie spodziewałam.DZIĘKI:-):-):-)Alja-cały czas dążę,żeby moją księgarnie można było porównać do tej filmowej.Ryan-b.b.lubię.

Witam,poczytałam dziś i uciekam,bo jutro rano jadę do Warszawy.Ale przede wszystkim chcę baaaardzo,baaaaaaaardzo podziękować za tak ciepłe przyjęcie,którego się absolutnie nie spodziewałam.DZIĘKI:-):-):-)Alja-cały czas dążę,żeby moją księgarnie można było porównać do tej filmowej.Ryan-b.b.lubię.

Alja, tak trzymaj, czyli tak jakby i już nie jakby tylko zdrowiej - ja też tak jakby już....trochę lepiej Nie wiem jak mogłabym Ci dodać \"kopa\" do ćwiczeń, gdyż widziałam Cię na zdjęciu i...... no chyba, że chcesz ćwiczyć aerobik w celach zdrowotności... to mogę się rozpisać... Masz figurkę jak moja przyjaciółka (znajomość od podstawówki)... strasznie jej tej figury zazdroszczę! A najbardziej tego, że może jeść i jeść i jeść bez żadnych konsekwencji! :), niestety ja nie:(, acha i urodziła trzech chłopaków! Jak to w życiu niesprawiedliwie jest kurcze! :D Mirindko już chcę tej wiosny! Beatko , no super z tymi wyjazdami - baw się dobrze i i korzystajcie z rodzinką póki jeszcze leży ten.... śnieg 🌻 Buberku wiem, wiem dog super dog :D niemiecki i inny też, ale ten malutki gryfonik jest słodki!! Beauceron dopieszczaj tą swoją księgarenkę i miłego wypadu do stolicy 🌻 Glamur dużo siły w pracy, jak odpoczniesz to się odezwij - całuski. A teraz tak nawiązując do naszych wcześniejszych rozmów.... pamięta ktoś taki program \"Piórkiem i węglem\"? Prowadził go dr Zinn (nie wiem czy tak się pisze) - hipnotyzował mnie swoim głosem, pociągnięciami kredy i węgielka....wyczarowywał na papierze zabytkowe domy, pałace i kościoły i pięknie o nich mówił.... Mój syn dzisiaj nie będzie robił kompika... bo wróci jutro :)

Maja, twój mail to margaretka, czy margerytka, bo u Szymci widziałam, to pierwsze, ja wysyłam zaś pod to drugie. Hmmmm, a chyba pisałaś, że od Szymci nie dochodzi..., to może dlatego...

Wpadłam przesłać wam tylko 👄 Do tej pory super pilne sprawy miałą moja córcia :( A teraz jestem już dokłądnie padnięta. Cięzki dzień, chociaz z humorem nie było tak źle - w pracy zaległości jakby mniej , czasami jakiś miły telefon :) no i weekend przede mną ... Dzisiaj kupiłam sobie super bluzkę na tę jutrzejsza uroczystośc, juz o tym pisałam , ale pewnie nie wszyscy odnotowali - jestem świadkiem na ślubie ( bardzo tajemniczym i cichutkim) . ale jakoś wyglądac trzeba. Miałam zakaz kupowania jakichkolwiek prezentów , ale kupiłam chociaż symboliczny - z grubego białego szkła niby wazon, niby pojemnik na np. słodycze, w okuciach z metalu ( listeczki) . Kupiłam też przepiekny egzotyczny kwiat , nawet nie znam jego nazwy - wygląda jak sztuczny i idealnie pasuje mi do bluzki :P . Mam nadzieje, ze wszystko przebiegnie bez problemów , będzie miło i spędze udany wieczór. Moje trenowanie polega narazie na szybkim marszu, czasami troche podbiegamy. Od mojego domu do jeziorka jest jakieś 100 metrów i nad jeziorkiem jest chodnik ( kookoła jeziorka) który jest odśniezony ale niestety jest bardzo slisko. Jedno okrązenie to ok.1,5 km. A jak zrobi się cieplej mamy w planach dołączyć basen. Narazie dbamy o kondycję , później będziemy spalać tłuszczyk . Ruszymy rowery i na łonie natury będziemy ćwiczyć, dopóki turyści się nie zjada . Wiosną jest w naszych okolicach przecudownie, do jazdy rowerami wspaniale. Grzech nie skorzystac. Mówicie o cudownym piesku z filmu, moja Madzia byla tym pieskiem zachwycona, chociaz ona tak jak i ja lubi głądkowłose i wieksze psiaki. Ale piesek miał rozkoszną minkę . A film był rewelacyjny, już drugi raz go ogladałyśmy. Majeczko - zdrowka życzę ... Witaj Glamurko - dawno cię nie było. Mnie też jakby trochę mniej , ale troszkę zaglądam. Fajnie, ze szykuje ci się kolejna randka, zrób się na bóstwo i do ataku, może tym razem ... 🌻👄🌻 dla wszystkich - dobrej nocy i udanego weekendu.

Alja Twój doszedł wtedy z karteczkami - dzisiaj nic mi od nikogo nie doszło, ale jak mówiłam komp mi siada więc może tu jest przyczyna.... margerytka3@tlen.pl Buber, jutro sprawdzę tego andaluzyjczyka :; - jak taki jest... bo może mnie podpuszczasz haha... Diarra, kochanie Ty już spalasz tłuszczyk - właśnie taki marszobieg jest najlepszy - super ćwiczenie aerobowe, nawet Ci zazdroszczę chociaż my z pieskiem też dzisiaj zaliczyliśmy chodzenie po skorupie :) - poszliśmy na łąki i nie zapadaliśmy się ....fajnie że macie odśnieżony ten chodnik, ale jednak uważaj, bo w tych warunkach wiadomo.... Teraz już dobranoc wszystkim.🌻

Buber - a w tych górach pięknieeeeee, dopiero obejrzałam. Psiaki słodkie!!!

Hej! Miłego dnia!!! I żebyscie wypoczywali, kurowali się, biegali, sprzątali, czytali i inne rzeczy robili - takie jakie lubicie:) Buber.... nie znalazłam takiego gryfonika :) ... czorcie!

Ja też wysłałam... A dla wszystkich weekendowego odpoczywania w pysznych nastrojach!

Witajcie kochani 🌻👄🌻 Dzionek zapowiada się pieknie, słońce swieci tak wiosennie, nastrój super, trochę denerwuję się przed tym slubem. Ale to chyba normalne, co? Ciuszki przygotowane , prezent spakowany , niedługo zacznę robić się na bóstwo, o 15.30 ma zajechac po mnie autko ... Wieczorem zajrzę i opowiem jak było.Ja też wam zycze udanego weekendu ... :)

No,co tu tak cicho! Diarra na przyjęciu weselnym a co z resztą!Ja też ostatnio mam coraz mniej czasu,pomimo,że od dzisiaj zaczęłam urlop.A i pogoda jest okropna ,pada śnieg i jest mróż,a od wtorku zapowiadają ochłodzenie a u nas jeszcze ocieplenia nie było. Majeczko jak twoja angina?Czy zażyłaś jakiś farmakologiczny specyfik?Czy pamiętasz o muzyczce? Aljia,czy choroba też was opóściła? Co u reszty ,bo tak tu jakoś pusto i nie ma o czym czytać.

Wysłałam muzykę, o widzę, że Zahir się pojawiła, do ciebie też wysłałam, tam, gdzie miałam adresy... Choroba opuściła. Uff!

Aljia właśnie słucham twojej muzyczki,w dobrym tonie na sobotni wieczór.Nastrój już mam bo jestem po szklaneczce piwa,a wino to półsłodkie.

Cześć dziewczyny wpadłam się przywitać,jestem padnieta dzisiejszym wypadem w góry, ale zmieniłam troszke klimat i jest ok. fotki prześle jutro ,Zahir i Alja nie mam chyba waszych adresów na poczte, jezeli ktos ma to niech mi prześle na poczte albo na gg.

Bea mój adres jest w nicku,zazdroszczę ci gór ja ich jeszcze nie widziałam:(