Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senda41

41-latki też mogłyby się spotykać na tym forum, co wy na to?

Polecane posty

Cześć Wszystkim. Oj dziewczyny spać nie możecie, od rana ruch na topiku. A ja o ósmej ledwo żywa zwlokłam się z łóżka. Ale za to dzisiaj we Wrocławiu 24 stopnie a jutro ma być jeszcze cieplej. Tylko, że jutro pracuję 🌼. W niedzielę zreszta też. szparagi Alija były zielone, fioletowych nigdy nie jadłam i jakoś nie spotkałam. A wczoraj po raz pierwszy chyba od roku ugotowałam rosół i był pyszny. Wypiłam pół garnuszka. rzadko gotuję cos na mięsie bo moja córcia jest wegetarianką. Ostatnio dziecko pokochało karpia i tak oto parę razy w tygodniu u mnie wigilia. Patrzę na program TV i przeraża mnie taka ilośc sportu jaka nam zamierzają zaserwować. ja tm kibicem nie jestem i nie lubię a WY?? No to buziaki dla wzystkich, szczególnie tych prychających. Hanna

Witam w piękny słoneczny poranek. Jak humorki po wczorajszym meczu???, bo ja miałam niezły ubaw. Zupełnie jakbym oglądała jakis kabaret a nie gre reprezentacji Polski.Dosłownie powiem \"Tragedia Narodowa\" i lepiej niech oni już wyjada z tego mundialu a nieośmieszaja sie więcej. Buziaki od prychającej jeszcze Beaty.

Witam łikendowo, a jak słonecznie dzisiaj... Szymcia, podeślij koniecznie, bo lubię fiolet...

Hej zdrowiutkie i chorutkie koleżanki,u mnie też piękna pogoda,latam od rana w gatkach.Teraz gotuję obiad a później to sama nie wiem co będę robiła.Mam kaca moralnego po wczorajszym meczu,byłam pewna,że nasi pokarzą klasę ,a tu totalne dno.Szkoda tylko tych biednych kibiców ,tak liczyli na naszą reprezentację.U nas cisza była jakby wszystkich wymitło ,w oknach flagi narodowe,browarek chłodziutki,orzeszki.A co przyszło jeszcze większa cisza i rozczarowanie.Ja fanką piłki nie jestm ale mecze naszej reprezentacji w takich wydarzeniach to lubiłam oglądać,ale mecz z Niemcami to nie wiem czy zasiądę przed telewizorem,szkoda nerwów. Wczoraj znalazłam 50 zł.na ulicy miałam trochę wyrzuty sumienia,ale nie wiem kto je zgubił i szybciutko włożyłam do kieszeni.Także wczorajsze zakupy miałam gratis. No to spadam Aljia i Bea kurujcie się bo nadchodzi lato,gorąco ,parno...itp.itd.Płuczcie gardziołka letnim wywarem szałwi.

Witajcie Dziewczynki. Ja od rana w pracy niestety i jeszcze trochę mi zejdzie, a wszystko wskazuje na to, że i jutro będę musiała wpaść do firmy. A we Wrocławiu taka piękna pogoda, w Rynku pełno ludzi siedzi w kafejkach... ludziska grillują i odpoczywają. Mundialu nie oglądam choć o naszej porażce słyszałam aczkolwiek nie komentuję. Alija, jak tam Twoje zdrowie? A bea też już zdrowa? Zachir, szkoda tego człowieka co zgubił ale dobrze, że niespodzianka trafiła się Tobie. Ciekawa jestem co porabiacie? Ruchu na topiku nie ma więc pewnie wszystkie wyległy na łono natury.... A ja siedzę w biurze nad jedną z wrocławskich knajp i cuchnie spalonym mięsem. Fuj... Całuski dla wszystkich. Pozdrawiam. hanna

pusto na tropiku chyba kac po wczorajszym meczu was męczy , ale w środe będzie lepiej nasi górą będzie niespodzianka .U męża świętują Anglia wygrała Już wiem dlaczego Alj nie ma ,zajeta jest fotkami od Szymci szuka koloru fioletowego na szparagach Diarra mam kłopot z aparatem nie moge z mojego nic wysłać . Zahir mówie będzie niespodzianka zNiemcami nie wiem czy będe oglądała mam 2 zmiane ,Chyba nam pozwolą słuchac radia .

Mam jedno zdjęcie w komputerze z wczasów z Karwi na tym zdjęciu jestem zmęczona prosto z plaży ,wtym roku też tam jedziemy.

Z Julką ide do szpitala 2 sierpnia ,będzie miała pod narkozą badana Julka widziała wasze zdjęcia i powiedziała że to ona na Martynke

Skoro Mania twierdzi, że Anglia...:) A ja też poproszę o zdjęcie, krajanko, pleassss..., a do którego szpitala idziesz z Małą? To trzymam kciuki, aby badania wyszły.

zaraz zaeresztują, cichcem wejdziesz, fleszem błyśniesz i po sprawie...Ale jak by co, będę ci wysyłać do więzienia paczki ze szparagami...bladozielonymi... No tak, dzisiaj pełnia księżyca, pewności nie mam, ale podczas pełni nie chce mi się spać...:)

Ha, sprawdziłam, rzeczywiście pełnia...:) to pogadam sobie ze sobą do rana...Miejcie się ciepło i przytulnie! Buziaki! Anginy koniec!

Witam Alja jak syn wstanie podeśle zdięcie ale nie mam e-mail Jezeli chodzi oszpital będziemy w Juraszu na oddziale otolarynkologi mam nadzieje że bedzie ok. Diarra wysyłam fotke z lipca 2005.

Szymcia, to ty się trzymaj kobieto jakoś, poutulam do tej 14.00 tę małą łapkę :) Ja oddycham swobodą domową, bo większości domowników nie ma, a zatem mam spooooooooooooooooooooookój, nie muszę nic...:)

Pixelowa herbata, a i wino pewnie też, ale intencje słuszne... Jeśli ruszyć wyobraźnią, to... zapowiada się niezłe spotkanie. Co z muzyki przygotować?