Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senda41

41-latki też mogłyby się spotykać na tym forum, co wy na to?

Polecane posty

Gość Net
Dzieki z a zaproszenie i miłe przyjecie -od razu raźniej: )))To o czym dzisiaj...?

Gość hahahahahahhahahaaaaaaa
:D:D

Witajcie w sobotę. Bea, mam nadzieję, że nie zrywałaś się o swicie, ja wstałam dzisiaj o 11.00 i spałabym chętnie dłużej ale musiałam wyruszyć do pracy. Boże, jak ja kocham weekendowe wysypianie się. Dzisiaj wieczorkiem mam goci, koleżanka z mężem i dziećmi, moja córka sama sałatkę jajeczną dla gosci zrobiła, do tego pomidorki w sosie czosnkowym, wędlinka i jakoś się pogościmy. Lubię bardzo przyjmować gości, zwłaszcza, jeśli następnego dnia nie muszę się nigdzie śpieszyć. Diarra, widzę, że też uwielbiasz imprezki???? Masz kondycję, żeby po skończonej balandze siadać jeszcze do kompa. Gratulacje. Ja niestety padam koło północy! Czekamy na fotki. NET, witaj w naszym gronie. Nie wiem niestety jakiej jesteś płci. Napisz coś więcej o sobie. To miłego popołudnia Dziewczyny. Hanna

Gość Net
mam nadzieje,ze jestem jeszcze kobieta....mimo,ze po 40-tce pół roczku....O sobie? rozwódka od 4 miesiecy, 3 dzieci, od 2 lat bezrobotna(belfer), w zeszłym tyg. podjełam pseudo-prace, bo raz w tyg. w szkole jezykowej-czyli charytatywnie.....jakby co-pytajcie.Pozdr.: )

Haneczko :) wiesz - ja się sama dziwię ,że dałam radę tak się bawić. Praktycznie zaczelismy tańczyc po 2 godzinach od przyjścia, czyli gdzieś o 19.00 i tak do końca bez przerwy i to cały czas tańce pełne energii, żadnych przytulanek , bo chłopaków było niewielu ... Dzisiaj pczywiście wychodząc z założenia, że na kaca najlepsza praca - wysprzatałam chodnik przed domem , tzn. wycięłam chwasty , które pioruńsko szybko rosną. I mam teraz odciska jak cholera na paluchu i jeszcze niestety skaleczyłam kolejny paluch. :( Wypiłam piwko ze swoim tatą ( przywiózł mi kolejną porcję jabłek) i sąsiadką, która razem ze mna wyrywała chwasty. I mieliśmy tez kolejną okazję do wypitki, bo sąsiad akurat wrócił z Olsztyna z dyplomem - robił podyplomówkę - specjalizację z chorób małych zwierząt ( jest wet.) . Moja sunia uwielbia swojego lekarza :) A teraz pojechali na jakiś jubelek , a ja mam wreszcie czas odpocząć. Zaraz idę pod prysznic, bo wylałam litry potu . Ale to nic w porównaniu z ilością przelanego potu po wczorajszych tańcach . :) Naszata 🌻 muszę ci się przyznać do tego, że nie czytając - skrzynkę i rzuciłam tylko okiem co tak jest , zaznaczyłam hurtem i delete :( A to dlatego, ze nie zajarzyłam, ze to imię i nazwisko to TY :( A nic mi one nie mówiły . Sorki wielkie, jesli coś było w tej poczcie waznego to napisz jeszcze raz , ale poślę ci nowy adres na wirtualnej i tam kieruj pocztę do mnie .

Net, co Ty gadasz. Rocznik 66 jest jak dobrze leżakowane wino. Najlepszy smak. Chyba musimy Cię trochę postawić na nogi i przywrócić do zycia. Diarra, ja nie mam kiedy zabrać się za porządki a jutro obiecałam córce zakupy: kurtka zimowa i buty i już się psychicznie nastawiam na te gehenne, bo wiesz pewnie jak to jest z panną w wielkim sklepie. Wróćę umęczona i wściekła. No ale kupić te rzeczy trzeba. Net, w jakim wieku masz dzieci??? Sorry za pytanie ale jak zyjesz , skoro nie pracujesz? Prywatne lekcje, korepetycje???? Mam nadzieję, że wkrótce znajdzie się lepsza praca, trzeba wiżyć, że nie będzie źle. Wracam do pracy a potem do balowania. Pozdrawiam. Hanna

Naszata - jakieś słowa mi uciekly powyżej - ale chodziło mi o to ,że nie czytając - wyrzuciłam dwa maile od Ciebie. :( Może to były fotki od Ciebie. Haneczko ;) mnie takimi zrywami bierze do sprzątania , ale miło popatrzec jak jest teraz czysto. Już mnie nawet co niektórzy sąsiedzi pochwalili . Współczuję Ci tych zakupów. Ja ostatnio swojej córci każę najpierw iść samej połazić po sklepach i dopiero ma mi powiedzieć , gdzie jest coś co jej się podoba i ile co gdzie kosztuje i idziemy tylko w te miejsca. Mnie też wiele nerwów kosztuje łazenie z nią po sklepach. Ona ma taki pioruński gust, że jak mam słuchać, ze a to jej się nie podoba guzik , kolor nitki czy jakaś zaszewka - to mam dosyć. Zycze wytrwałości :) Net :) w jakim wieku masz dzieciaczki i z jakiego rejonu kraju jesteś ( może powiedz z jakiego miasta). Od czego jesteś belferką ? No to widzę, że zaczynasz życie po nowemu. Niczym się nie przejmuj , tego kwiatu pół światu ... :)

Gość Net
do Haneczki-moi faceci maja po12-14-16 ;at.Z czego zyje? no własnie-po rozwodzie mieszkamy dalej ''cała rodzinką'', wiec ex zobowiazał sie w sadzie dawac dziennie 50 zł, co tez i czyni....tyo był kontrakt.dostalismy oboje opieke nad dziecmi, i zadnych alimentów.Gotujac dzieciom i dla mnie wystarczy, z tym,ze od 2 lat nic sobie prawie nie kupiłam, co w moim przypadku graniczy z nienormalnoscia, czasami podesla cos moi rodzice, ogólnier-wegetacja.Od października dostane tez zasiłek rodzinny w śmiesznej kwocie, alec cos zawwze.Rozwiesiłam po miescie ogłoszenia o korkach, ale nikt -oprócz zboka-nie odpowiedział....Pozdr.: )

Net🌻 trudna sprawa z tym wspólnym zamieszkiwaniem :( Ale skoro i tak mieszkacie razem, to chociaż jak widzę całkiem nieźle Ci płaci ( no chyba, ze zarabia bardzo duzo - to zmienia postać rzeczy). Jesli chodzi o pracę ,. to czy nie myslałaś żeby może robić coś innego niż być nauczycielem. Nie chcę nic sugerowac, ale skoro w swoim zawodzie masz takie problemy , to może robić coś innego , zapisac się na jakiś kurs z urzędu pracy ... Najwazniejsze zebyś była niezależna i pomyślaął trochę o swoich potrzebach. W jak duzej ( albo małej ) miejscowości mieszkasz ? A mnie chyba za karę za te szaleństwa alkoholowe pali zgaga - nie mam woreczka zółciowego i od tej pory ( czyli od 2 lat) mam ten problem dosyć często. :( A nie mam jak na złośc nic aby temu zaradzić. Ratuuunkuuuuuuuuu ...

Gość Net
do Diarry-mieszkam w Zywcu, niewielkie miasteczko, nie umiem byc kim innym.Poza tym swego czasu wiele kasy zainwestowałam w podnoszenie i rozrzerzenie kwalifikacji w tej materii,zeby to zmienic.Teraz powracam do kierunku moich studiów. Co do meża-owszem, niexle zarabia, ale jak weźmiesz inaczej pod uwage kwote, która wymieniłam, to wyglada całkiem nieciekawie, bo po 10 zł. dziennie na głowe......Czy to tak wiele?Pozdr.

Byłam pare lat temu w Żywcu - przejazdem na Słowację . Piekne miasto , fantastyczny macie rynek ( centrum miasta). Poza tym wasze miasto współpracuje z naszym (Szczytno - Mazury), a przynajmniej wiem, że jedna z naszych szkół podstawowych . Moja córcia była tam na kolonii po I klasie. Teraz ma 17 lat. Ale jestesmy od siebie naprawdę na przeciwległych końcach Polski :( Nie zazdroszczę Ci tej sytuacji w domku. Ja nie wyobrażam sobie mieszkać i jeszcze na dodatek być uzależnioną finansowo od rowiedzionego męża. No ale wiem, że czasami tak bywa. Faktycznie 10 zł to niewiele . Zywiec to chyba spore miasto i naprawdę jest taki problem ze znalezieniem pracy w Twoim zawodzie ? Masz rację skoro masz pełne lwalifikacje i lubisz tę pracę to trzeba trochę cierpliwości - zycze powodzenia. Mam nadzieję tylko, że pomimo rozwodu jesteście nie tak do końca skonfliktowani z mężem.:)

🖐️Witajcie Babeczki.🌻 Sorki ,że nie zaglądałam wczoraj ale synuś podniósł mi ciśnienie do granic moich możliwości. Przestał się uczyć pacan jeden ,a to 3 gim. Dziś od rana pastwię się nad nim z lekcjami. Żeby takiego byka z lekcji odpytywać..... Ale jak mus , to mus . Diarro🌻 ,na zgagę zjedz migdały jeśli masz w domu . Mój twierdzi że pomagają jak nic innego nie ma. Liścik wyślę ponownie ,żebyś miała pogląd na sprawę. Sprawa zakupowa jest u mnie równie trudna jak u was. Córcię załatwiam podobnie jak Diarra, syn zdaje się na mamusię -tzn ja wyszukuję, on idzie łaskawie i sprawdza czy jemu się spodoba. :O Porządki odbębniłam-kasa córcię ruszyła-w łazience mam taki błysk , że w kaflach mogę się przeglądać. Nawet pani Zosia tak nie sprzątała . ;)

Naszata 🌻 wiem o płatkach migdałowych już od dawna, ale szkopuł w tym , że nie mam ich w domu ( ani sody oczyszczonej , ani żadnego ranigastu :( ) a mam takiego lenia po tej przetańczonej nocce i dzisiejszym wyrywaniu chwastów, ze nigdzie nie wychodziłam .... Wypiłam sobie herbatkę z takiej porządnej (prawdziwej) mięty i jest mi trochę lepiej . Zaraz uciekam do wyrka , to może do jutra wydobrzeję .

Witam Neta serdecznie :). Proszę o nie opuszczanie naszych stronniczek - im nas więcej tym weselej i raźniej. Szkoda , że tak daleko. Diarro🌻 .Kobieto ,gdzie ty wynajdujesz takie zdjęcia?. Aż ciarki przechodzą. Pocztę wysłałam i podpisałam się to może mnie dojżysz wśród wielu. ;) Teraz was opuszczę bo mam drinczka , a familia wypożyczyła jakiś film. PA< pa

Gość Net
Do Diarry-dzieki za odpis.Żywiec to niewielkie miasteczko-ponad 30 tys. mieszkznców, bezrobocie duze>Jak wszedzie teraz licza sie protekcje i koneksje, jak nie masz-garujesz jak ja..Zrobiłam 2 kierunki podyplomówek, jeszcze innych od kier. studiów, i jak widzisz kiszka. co do sytuacji w domu-jest gorzej, niz myslisz-z ex nie mamy kontaktu zadnego od stycznia.Najbardziej odbija sie to na dzieciakach, bo nie ma miedzy nami zgody i jednej ilnii w wychowaniu ich.Zreszta tym sobie mój ex głowy nie zawraca-zrwał nastepna ładna panne-i układa sobie zycie kosztem chłopców .Tyle....dobrej nocki zycze.....

Gość Net
naszatku-dziekuje za dobre słowo ; ))

😴Witajcie Babeczki w mam nadzieję piękną niedzielę. 🌻Właśnie wyprawiłam syna na zawody, umyłam głowę , zrobiłam sobie herbatkę i wracam pod ciepłą kołderkę.:D Lubię niedziele..... Naszata

Cześć dziewczyny!!!!!! Witam w gronie nową koleżanke, czuj sie u nas dobrze i mam propozycje zaczernij swój nick żeby wredne inne pomarańczki sie pod ciebie nie podszywały.:) Haneczko wczoraj pobudka była o 6, dzisiaj pól godzinki później:) Piękne słoneczko za oknem świeci. Miłej niedzielki wam życze. Buziaki Beata.

Gość Net
a ja juz sie podszylam :D- dzien bez wredej pomaranczy - dniem straconym.

Gość Net
ale jaja-któras faktycznie sie podszyła pode mnie-że tez sie tak niektórym chce....no bo niby po co? pozdrawiam niedzielnie wszystkie moje nowe kozielanki, narazie klikam, bo dzieciaki jeszcze spia, potem-mekeke

Gość Net
P.S. nie mam pojecia, jak sie nick zaczernia, jestem nowa na forum i beznadziejny neptyk komputerowy

Gość mania 111
Diara dzieki za fotki

Gość Net
Do Net: pod nagłowkien znajdź "Preferencje" a następnie w opcji "A" kliknij w napis "klinij tutaj". Tam wpisz Swój nick i hasło oraz jeśli chcesz e-mail adres.

Gość Net
🌻 hej, babeczki, wstancie juz chociaz troche , bo nie ma z kim pogadac.....niedzielka sliczna sie dzykuje, obiecałam dzis pojechac z najmłodszym do Bielska do kinoplexu na Sezon na misia-mam nadzieje sama sie posmiac....zapraszam na kawke, buxka duza❤️

Gość Net
Mania 11-dzieki za pomoc, ale nie obiecuje,ze mi cos z tego wyjdzie-nie smiej sie .....ups!🌻

Gość mania 111
Napewno Ci się uda... ;-)

hurrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Net pomaranczowa wrednie
:D:D szczerze mowiac wybralas jeden z bardziej dretwych topikow dla pan w srednim wieku....tu za caly luz wystarcza drinczek i skok w bok z dorobiona ideologia poligamii. Radze ci rozejzyj sie po innych tematach - na ktorych zdecydowanie wiecej i sympatyczniej sie dzieje. I kobietki FAKTYCZNIE ze soba rozmawiaja! A tu masz od wrednej pomaranczy temat o tym jak sie robi te wszystkie emotikony - buzki, kwiaty itp.http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=158640&start=0 I wiesz po co robi sie podszywy?.....dla zgrywy:D w koncu po ta jest kafeteria