Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senda41

41-latki też mogłyby się spotykać na tym forum, co wy na to?

Polecane posty

do net pomaranczowej-podszytej dla zgrywy-pozyjemy-zobaczymy, nie mozna odbierac szans na starcie.Mniej jadu-kobieto! Za adres zieki, tobie tez zycze miłego dzionka-net czarna juz.....P.S. i powiem ci jeszcze,ze rozejrzałam sie po topikach-nie w kazdym mile przyjmuja, a ja nie lubie byc gdzies persona non grata.....pozdr.🌻

Gość do net
hehehe...a ty też tak błogosławisz poligami, bo z tego co przeczytałam, to przez takie podejscie małżeństwo ci się sypnęło? Wiec jak - poprzesz kolezanke, czy raczej nie? ciekawe! do >> net wsciekle pomaranczowa - i tak cię zjadą ;) nie ma zmiłuj

babo-jeszcze gorzej z toba, niz myslałam-czegos mnie sie czepiła z rana? zrobiłam ci cos? sledziz mój watek i to cie tak ekscytuje? zajmij sie swoim zyciem, wejdz na topik , który ci odpowiada.Jest wolnosc i demokracja-nikt cie za noge nie tyrzyma i nie prosi i komentarze..inteligencja i złosliwosc dodaja ci skrzydeł? ..smutne to,ze taka jestes....

Gość no a tu cie zajebiscie
sympatycznie przyjely! a wiesz czemu? bo pustki tu maja:D a trzeba frekfencje robic:D Zaloze sie, ze kiepsko sie rozejrzalas. Gdybys miala porownanie - wiedzialabys o czym mowie. Ale - pozyjemy zobaczymy.

Gość no a tu cie zajebiscie
no, nie - Net - pomysl!!!!! a nie idotycznie sie oburzaj. Tak na logike i nie odpowiadaj mi. Bo co masz tu napisac? Nie lubie bab ktore wlaza cudzym mezom do lozka? W zyciu tego nie napiszesz, bo prryszlas tu z samotnosci i trzymasz sie tego strzepu zainteresowania.

Gość smutna to jest glupota
konformiz, relatywiz i obluda.

kochana moja-tobie dozgonne dzieki,ze sie mna zainteresowałas.....gdyby nie ty....cóz bym poczeła z tych nudów....ide smazyc jajecznice dzieciakom.Daj sobie spokój kobieto, zachowujesz sie jak kleszcz, który latami czeka na ofiare,zeby spaśc(z pachnidła)

Gość smutna to jest głupota
oczywiście: konformizm, relatywizm i obłuda. ach te palcóweczki..... Net - moja droga - juz myślisz jak pozostale panie, ze na forum jest jedna pomarańcza?:D gratuluje - szybko sie zasymilowałaś.

Witajcie w niedzielny poranek 🌻👄🌻 na Mazurach zimno i przez mgłę świata nie widać. W domku ciepło i przyjemnie:) Miłej niedzieli zycze, ale tylko swoim dziewczynom. Net :) nie przejmuj się pomarańczkami - one współpracują doskonale i uzupełniają się jak gin z tonikiem. Niestety też systematycznie czytają nasz topik i uwielbiaja deptać po piętach i chyba oszalałyby ze szczęścia gdyby nasz topik upadł . Uważają nasz topik za diabelnie nudny , ale są od niego uzależnione - niestety ... :) Uwaga - są cnotliwe do bólu, więc są w stanie łyknąć tylko opowieści w stylu sex, ukochany mąż, kołderka , pozycja klasyczna( przynajmniej na pokaz) :P . Net :) Teraz zobaczysz jak zaatakują . Buhhaaaaaahaaaa .... Już się boję .

Net - ale narobiłaś smaka tą jajecznicą , pomarańczkom chyba najbardziej :) Moja już pachnie boczuniem i pomidorkami , mniam ...

Witam,witam🌻 Ale nam się tu kolorowo zrobiło. Jak na tak rozrywkowe kobiety mają strasznie dużo czasu na śledzenie topików . Ja ledwo na chwilę mogę tu zajżeć. Netku🌻 nie dawaj się , jak ktoś nie ma swojego życia - próbuje zepsuć go innym. Naszata

Naszata , dzięki za fotki . Te, które ja wysłałam dostaję od zaprzyjaźnionej z neta babeczki z Krakowa. Ona już chyba przyrosła d o komputera i zawsze coś ciekawego mi podsyła. :)

Córcia ciągnie do kina. Chcemy zobaczyć Step Up- Taniec zmysłów. widziałam zwiastun .Film lekki i przyjemny -winien taki być.

Niestetty - ma powstać kolejny market :) Podobno nie ma drugiego takiego miasta w województwie, gdzie jest tyle marketów co u as . Masakra sklepowa.

net ,jeżeli chodzi o pomoc ja wskazówek nie dawałam ,ktoś pod moim pseudonimems się podszywa .Jatylko dziękowałam Diarry za wspaniałe fotki........ Trzymajcie się

Witam ponownie!!!!!!!!! Net pomarańczowe starmy si ę ignorować chodź nie zawsze nam się to udaje. Buziaki i miłego.

Wróciłam z kina a tu cisza.:( Czy wszystkie zachwycacie się dniem wolnym? Film w porzo. Dużo tańca i muzyki. Młodzieżowo-mamusiny.Tatusiów nie ciągnąć na siłę , chyba że takowe lubią. Co do ilości marketów to nie będę się przerzucać ,też mamy multum. Właśnie w takim byłam po klej do kamieni na kominek.Trzeba go wykończyć , nigdy nie ma czasu.. Bea🌻.próbowałaś ty już wszystkich sposobów na bezsenność??? Ja co prawda śpię jak suseł , ale zaczynają mi się pojawiać takie nocki. ❤️ Odezwijcie się 🖐️

Jestem , ale zaraz znikam pod prysznic i do wyrka :) Dzisiaj cały dzionek odpoczywałam i dobrze mi to zrobiło. :)

Diarro , mam nadzieję , że to kac , a nie choroba. U mnie latają jakieś wstrętne wirusy- dobrały się do mego gardziołka , ale się nie daję. Idę nalać sobie drinka.

Nieeee, po kacu ani śladu . Dzisiaj mam taki jakiś markotny dzionek , może dlatego , że do nikogo nie odezwałam się ani jednym słowem ( za wyjątkiem mojej suni ).

Z dziecięciem też nie gadasz, czy wybyło w swoje towarzystwo? Moja zagadała mnie na amen.Teraz w ciszy piszę sobie z tobą i wreszcie mi dobrze.

Moja córcia na weekend pojechała do koleżanki i wróci dopiero ok. 21.00 . Wczoraj z nią rozmawiałam.

Jest topik o powiększaniu biustów. Od razu weselej na duszy jak przeczytasz co można ze sobą zrobić za własne pieniądze. Czasami zastanawiam się czy to nie zaraźliwe....

Moja ostatnio rozmawia ze mną wyłącznie o pieniądzach , więc taka cisza jest pod tym wzgledem bardzo przyjemna. Teraz zbliża się półmetek , więc możesz sobie wyobrazić co to znaczy. ledwo skończyły się ciuchy na nowy rok szkolny i podręczniki ...

Ja tam chyba nie zaglądałam jeszcze , ale pośmiać się można. Może to dobry pomysł na poprawę humoru :)

To faktycznie masz ciszę w domu. Jak człowiek chce pogadać to nie ma z kim , ale niech no go co boli i marzy o ciszy to wszyscy zwalają się na głowę i mają do ciebie sprawy nie cierpiące zwłoki.

Czy wiesz , że powiększyć się można już za 6500,00 ; a zmniejszyć za 8000,00 . Wolałabym zrobić remont chałupy , lub samochód kupić ( Facet powinien młotek kupić swej wybrance do wybijania głupot z łba ).

Moja sunia nie pozwala mi długo nic nie mówić , przychodzi , pakuje mi się na kolana i koniec. Musze coś powiedzieć do niej , bo ona bardzo to lubi. A najlepiej, zebypowiedzieć coś miłego i podrapać po cycusiach. Nawet teraz dopomina sie pieszczot . Jest taka kochana. :)