Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StarszyMłodyDuchemPan

Mam 42 lata i jestem związany z 22 letnią dziewczyną.

Polecane posty

Tak a wogole zgadzam sie z toba 42 lata on ciagle mysli o tym jak o odskoczni , to slowo kontynuowac oznacza przeciez czy to dalej ciągnąc. ech!!!!

Gość 42 lata
Wlasnie......... napijesz sie zemna jestem w rozpaczy!!!!!!!!!!!!;)

Nie jestem idelany. Dużo mi do tego brakuje. Przepraszam że was zawodzę i nie spełniam oczekiwań. Najawżniejsze jest co będzie między nią a mną. Narazie jest dobrze.

Gość ktosikona
i rob dalej tak aby bylo dobrze a na temat dziecka rozmawiaj z nia...

42 lata, a za czym tak rozpaczasz? Dobrze mi zrobił dzisiejszy dzień, wyżaliłem się i już mi lżej:) Jutro będzie podobnie bo moja wyjechała do rodziny i wróci dopiero juto wieczorem:)

jesli nie zrozumiesz i nie docenisz tego co masz , a przy tym nie zaczniesz o to dbac i szanowac , to ja stracisz. Cos takiego nie trafia sie juz facetowi w twoim wieku po raz drugi, chcesz tak zyc. Twoja wygodna sprawa , mi tylko szkoda jest jej. Ciekawe czy pokazał bys jej to co tutaj piszesz????? Ja nie zycze Wam zle. Powodzenia i dobranoc

Gość 42 lata
Nie ma idealnych ludzi,ciesz sie z Twojego szczescia bo szczescie tylko chwila jest!!!!!!!!! Powodzenia z mloda partnerka!!!!!!!!!!

Nie pokaże jej tego:) Nie chce żeby to kiedyś przeczytała.

Gość ktosikona
a moze nawet sie tu wypowiada na forum a Ty nawet nie wiesz tego... :)

Gość 42 lata
...42 lata, a za czym tak rozpaczasz?.......... Ja za ludzka naiwnoscia ,za brakiem tolerancji za egoizmem za ........nie pogodzeniem sie ze staroscia (nie pisze o sobie).......za niesprawiedliwoscia,gwaltami chamstem itp,wyliczac moge dlugo,a jezeli chciales uslyszec ze jestem nieszczesliwa mezatka albo czegos mi brakuje to nie ten adres.

Panie \"StarszyMłodyDuchem....\", a może \"PanieZnudzonyJużDziećmi\"? heheh! Ja jestem od ciebie młodszy (mam tylko 41 lat hehehe!), ale mimo to pozwolę sobie na bezczelność i małą dygresję. Jesteś pan ....egoistą! Myślisz obecnie tylko o sobie i własnej wygodzie. Wiesz co? Potrzebne ci \"towarzystwo\"? Nie chcesz mieć z tą dziwczyną dzieci mimo że ona o tym marzy? To daj jej lepiej spokój i kup sobie pieska! hehehe PS: Nie chciałbym być złym prorokiem, ale stąpasz pan po cienkim lodzie. Co innego gdyby ona nie miała zamiaru mieć dzieci. W sytuacji, gdy ona o tym marzy, a ty jej proponujesz tylko \"cudowny związek we dwoje i nic kręcącego się po domu\" nie wróży nic dobrego. Wydaje mi się, że nawet gdyby tak bardzo Cię kochała, że przystanie na twoje warunki, to nie będzie szczęśliwa. Pomyslałeś o tym? Czy masz to może gdzieś? A teraz pointa - co będzie jak powie Ci, że chciałaby pojechać na wycieczkę np do Rzymu? Powiesz jej: \"eeeeee ... byłem już tam, nie ma po co jechać!\" ? hahahahaha! Pozdrawiam autora topiku i wszystkich tu zaglądajacych. Rockefeller

Gość znawczyni życia
ale się wątek rozwinął. no, no. może i kocha dziewczynę, ale słowo daję, że puści go kantem - może nawet już puszcza tylko on o tym nie wie. Próbuje znaleźć pocieszenie na kafeterii, a ona nie wiadomo gdzie. Ja to najbardziej współczuję jego żonie nr 1. Biedactwo. No ale jak wyszła dla kasy to ma. Gość w ogóle jest obłąkany i sam sobie przeczy. Ma szacunek do żony nr 1 ze względu na dzieci, a do ...żony nr 2 ze względu na ...ciało? hahaha. Ożenił się z 19-latką? (teraz 22 lata). No cóż za 10 lat i ona będzie zmierzła i stara, ale za to on będzie super - zwłaszcza jak kasę przyniesie następnej 19-latce. Nie. Wtedy będzie miał on wnuki -a 32 latka co będzie miała? Cudze wnuki bo jest bezpłodna, tak? Gratulujemy Panu wyobraźni. Papa.

Gość znawczyni życia
A co byś zrobił gościu jakby w tą ciążę cichaczem zaszła? Coś mi się zdaje, że utrzymywałbyś kolejne dziecko i małą spławił. Choć może wszystko byś olał? Ale jak jes sprytna zrobi test DNA i i tak będziesz bulił. Wiesz co - na studia ją zapisz to jej może przejdzie póki jej nie wywalą an przykład albo ...nie zapozna tamm kogoś w swoim wieku. ryzyk-fizyk. obudź w niej jakąś pasję. nie wiem. niech przedszkolanką zostanie - to może jej przejdzie jej instynkt co się obudził. kto wie. ?

Znawczyni życia ....dołożyła teraz do pieca. nie chciałbym być jej wrogiem! Lepiej chyba mileczeć. :) hahahahaha! :p

Taki zwiazek to prawdziwe nieszczęście.Facet jest mniej sprawny \'\'technicznie\'\' w aktualnym związku,więc znalazł sobie mniej wymagającą partnerkę --- typowe.Układ jest prosty,ona ma sponsora i udaje że kocha,on spełnia swoje\'\'marzenia\'\' i żyje iluzją że jest supermenem.Połączyło was łóżko i ono was rozdzieli .Amen.

benio, przestań tu dywersję szerzyć! Jeżeli uważasz że w tym wieku \"facet jest mniej sprawny technicznie\" to albo jesteś jeszcze żółtodziobem i dużo musisz się nauczyć ...albo masz ten wiek ...tylko miałeś jakiś \"wypadek\"? hehehehe!

Gość bolo
ależ , drogi Rockfellerku,jeżeli poczułeś się urażony to wybacz,a swoją drogą , jeżeli ty o tej porze nie możesz spać ''aktywnie''to...

Ależ ..nie będę pokazywał paluchem kto tu poczuł się urażony ... drogi bolusiu ...hehehe! Pewnie też masz jeszcze żółto w koło gęby? hahahah!

beniuś ...czy boluś ...czy jak ci tam .... Daj sobie na luz i napisz coś \"mądrego\" na temat który podał \"StarszyMłodyDuchemPan\"

Gość mój tata miał 49 lat
hejjjjjjj panowie co to za potyczki???? piszcie na temat!!!!! jak tam starszy młody duchem pan przespałeś się z tym co ci nagadaliśmy masz dziś lepsze nastawienie do spełnienia marzenia swojej pięknej cudzownej kochającej 22 -latki>>>>>>>>>>> a może znów będziesz pisał nie chce ale musze

Gość Jorguś*
Ja wam długiego starzy nie wróże bo za 10 lat jej piteczka bedzie szalec a Ty juz nie bedziesz miał czym ja buść wiec odejdzie do młodszego dupczoka

napewno zajrze tu później jestem ciekawa jakie jest twoje nastawienie po wczorajszym!!!!!!!!!!!!!!

Gość 17latka
"Nie chce się wysługiwać dziećmi dla utrzymania związku. Jeśli ona mnie kocha to musi to przyswoić. Nierozumiem czemu jej tak bardzo zależy na dzieciach, przecież w ten sposób to niszczy nasz związek" Doczytałam do tąd, dalej mi się nie chce bo odpowiedx jest oczywista. Ty masz już dzieci, juz poznałęś co to znaczy duża, pełna rodzina. Twoja dziewczyna nie. Ona jak prawie każda kobieta pragnie dziecka. A ty egoistycznie ( bo nie chce ci się w nocy wstawać i myć dziecko) chcesz ja pozbawić szczęścia jakim jest maleństwo. JEŚLI TY JĄ KOCHASZ TO MUSISZ TO PRZYSWOIĆ. ONA NIEROZUMIE DLACEZGO TY TAK BARDZO NIE CHCESZ DZIECKA< PRZECIEŻ W TEN SPOSÓB TO NISZCZY WASZ ZWIĄZEK. Piszesz - Nie rozumiem dlaczego jej zależy na dziecku. Nie rozumiesz, bo jestes egoistycznym facetem. I ja waszego układu nie nazwałabym prawdziwym związkiem. Chcecie tworzyc rodzinę? Może znajdź sobie podstarzałą facetke, wdowę lub rozwódkę z trójką dzieci, która ich juz więcej nie chce mieć. A nie znalazłeś sobie dziewczynę do piprzenia ale odpowiedzialności w postaci dziecka nie chcesz przyjąć na swoje barki. Bllleee...czego faceci są tacy bezduszni! I Ty jesteś młody duchem?

Gość znawczyni życia
:) moi wrogowie? no cóż...nie mają ze mną łatwego życia. trzeba mi to rpzyznać. staram sie ich zaskakiwac i załamywac codziennie czymś nowym. oczywiście sama też dostaje po dupsku równo, płaczę jakieś 10 razy na dobę czasem, ale oczywiście nic nie powiem i dalej ostro walczę. aż kiedyś padnę. już czuję, że zdrowie nie to co kiedyś, ale co tam. 42 lat jeszcze nie mam. dlatego znam się na życiu. wyobrażam sobie juz miłość między 19-latką a dziećmi 42 latka. to musi być naprawdę macierzyńska opieka ze strony 19 latki nad nimi. dobrze, że gość się choć nie dziwi, że jego żona na 22lata nie może patrzeć. swoją drogą młoda chyba bez rodziców jest bo ktory normalny rodzic byłby zachwycony takim układem (no chyba, że kasa, kasa i jeszcze raz kasa, albl taki przystojny ten 42 latek). Oby mu jego własne dzieci taki sam numer wywinęły. Jego 22 letnia córka w ciąży z factem lat 50. wyobrażacie sobie jego minę w wieku lat 45? podobałoby ci się 42, co? ? :)

HEJ HEJ GDZIE JESTEŚ JESZCZE NIC NIE NAPISAŁEŚ CO DZIŚ WYMYŚLIŁEŚ

Gość znawczyni zycia
tu już nie przyjdzie. A dziś w ogóle jest zajęty. Postanowił bowiem oświadczyć się ...obecnej. Wiem to - powiedział mi ;) hahaha:(

PRZESTACHAŁ SIĘ I JUŻ ALBO OBMYŚLA PLAN DZIAŁANIA HAHAHAHA

Jestem. Nic się nie zmieniło, nadal uważam to co wcześniej. Co do mojeje córki, nie chciałbym żeby poznała jakiegoś 50 latka i nie zgodziłbym się na taki związek. Ze mną i z moją obecną partnerką było inaczej. Ona mnie naprawdę potrzebowała i wiem że mnie kocha. Z dzieckiem teraz był już nie podołał. Wiem jak to jest i dlatego nie chce się zgodzić. Ona ma jeszcze siły i chęci, ale ja temu nie podołam. To zbyt wiele dla mnie, a temat wychowania dzieci znam za dobrze. Nie chce przechodzić tego ponownie, ten rozdziłał życia mam już za sobą. Napawa mnie to stachem bo mam już swoje lata i niechciałbym żeby moje wnuki bawiły się z moim dzieckiem. To dla mnie wygląda na horror:) Kocham ją, ale ona to powina wiedzieć. Wiedziła od początku jakie mam zdanie i je akceptowała. Sama twierdziła że nie chce dzieci i nagle zmieniła zdanie. Czuje się po częsci oszukany, ze muszę stawać przed takim problemem. Ona zagrała nieczysto.

Gość a ja mysle
ze gosciu,panienke poznal ,rzucil dla niej rodzine i ma ochote na nieformalny zwiazek(no bo po co od razu sie zenic?????) A dzieci to nie bo jak sie laska znudzi to mozna znalesc inna -tym razem mlodsza od corki.Napewno beda sie jeszcze lepiej dogadywac;)